میزان افزایش حقوق کارمندان در بودجه ۹۳
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص افزایش حقوق کارمندان در سال ۹۳ گفت: اعتبارات جاری و هزینه ای سال نود و دو ۱۳۴ هزار میلیارد تومان بود که در لایحه بودجه ۹۳ به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. بنابراین حقوق کارمندان افزایش چندانی نخواهد یافت.
حاجی در تشریح این متغیرها اظهار داشت: بر اساس اظهارات نوبخت رشد اقتصادی در سال ۹۰ منفی ۳ درصد، سال ۹۱ منفی ۸.۵ درصد، سال نود و دو، ۸دهم درصد بوده است که بر این اساس با برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می کنیم رشد اقتصادی برای سال نود و سه ۳ درصد باشد. عضو کمیسیون برنامه و بودجه رشد سرمایه گذاری را شاخص دومی خواند که بر اساس آن بودجه سال ۹۳ تنظیم شده است و گفت: معاون برنامه ریزی دولت رشد سرمایه گذاری در سال ۹۰ را یک درصد، در سال نود و یک منفی ۲۱.۹ درصد، سال نود و دو منفی ۱.۷ درصد اعلام کرد که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته سال نود و سه ۱.۷ تا ۱.۹ درصد رشد سرمایه گذاری خواهیم داشت.
وی ادامه داد: نوبخت نرخ تورم را چهارمین متغیر تدوبن لایحه بودجه خواند که در سال ۹۰ نرخ تورم ۲۱.۵ درصد، سال نود و یک ۳۰.۵ درصد، سال نود و دو ۳۵ درصد بوده است که با برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می کنیم نرخ تورم در سال نود و سه ۲۱ تا ۲۴ درصد خواهد بود. نماینده مردم شاهین شهر یادآور شد: معاون برنامه ریزی دولت رشد هزینه مصرف خصوصی را در سال نود ۷.۷ درصد، سال نود و یک منفی ۱.۹ درصد، سال نود و دو منفی ۱ درصد برآورد کرده است و تلاش دارند در سال ۹۳ رشد هزینه مصرف خصوصی را به ۱.۶ تا ۱.۸ درصد برسانند.
وی با اشاره به اظهارات نوبخت رشد نقدینگی را پنجمین متغیر تدوین بودجه ۹۳ خواند و اظهار داشت: بر اساس آمارهای دولت رشد نقدینگی در سال نود ۱۹.۴ درصد، در سال نود و یک ۳۰.۸ درصد، در سال نود و دو، ۱۹ درصد بوده است و دولت تلاش دارد در سال ۹۳ رشد نقدینگی را که ۱۸ تا ۲۰ درصد کاهش دهد. حاجی افزود: معاون برنامه ریزی رئیس جمهور نرخ بیکاری در سال ۹۰ را ۱۲.۳ درصد، در سال نود و یک ۱۲.۲ درصد، در سال نود و دو ۱۲.۶ درصد اعلام کرد و از تلاش دولت برای کاهش نرخ بیکاری به ۱۲.۴ تا ۱۲.۶ درصد خبر داد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه رشد واردات را هفتمین متغیر دولت برای تدوین لایحه بودجه ۹۳ خواند و اظهار داشت: رشد واردات در سال نود ۳.۷ درصد، در سال نود و یک ۱۳.۸ درصد، در سال نود و دو منفی ۲۶ درصد بوده که دولت تلاش دارد در سال ۹۳ رشد به واردات به ۹ تا ۱۱ درصد برساند. وی آخرین متغیر تدوین لایحه بودجه ۹۳ را رشد صادرات غیر نفتی خواند و گفت: در سال ۹۰ صادرات غیرنفتی ۱۷.۹ دهم درصد، سال نود و یک ۱۲.۳ درصد، سال نود و دو، ۲.۵ درصد بوده که دولت تلاش دارد در بودجه ۹۳ صادرات غیر نفتی را به ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش دهد.
نماینده مردم شاهین شهر با اشاره به کاهش سقف بودجه عمومی به ۱۹۰ هزار میلیارد تومان گفت: نوبخت اعلام کرد با کاهش سقف بودجه عمومی دولت می تواند در سال ۹۳ تنها بودجه تکمیل ۲۴۶ طرح عمرانی را تامین کند که نمایندگان به این موضوع اعتراض داشتند و معتقد بودند بر این اساس مناطق محروم نتوانستند برای اتمام پروژه های عمرانیشان بودجه ای تامین کنند محروم تر خواهند شد.
حاجی با بیان اینکه لایحه بودجه ۹۳ تفاوت چندانی با لایحه بودجه ۹۲ ندارد اظهار داشت: تنها تفاوت این است که ۱۵ هزار میلیارد تومان در بودجه مالیات عواید در واردات از طریق گمرک اضافه شده است. وی در خصوص افزایش حقوق کارمندان در سال ۹۳ افزود: اعتبارات جاری و هزینه ای سال نود و دو ۱۳۴ هزار میلیارد تومان بود که در لایحه بودجه ۹۳ به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. بنابراین حقوق کارمندان افزایش چندانی نخواهد یافت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به تناقض جدی لایحه اصلاحیه قانون بودجه ۹۲ با لایحه بودجه ۹۳ گفت: در لایحه اصلاحیه قانون بودجه ۹۲ دولت خواستار کاهش ۶ درصدی عواید صندوق توسعه ملی از درآمدهای مازاد نفتی بود که بدین ترتیب تنها ۲۰ درصد از عواید حاصل از فروش نفت به صندوق توسعه ملی واریز می شد اما در لایحه بودجه ۹۳ دولت خواستار واریز ۳۱ درصد از درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی شده است.
وی در پایان از عدم روشن شدن تکلیف راهکار ادامه اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه ۹۳ انتقاد کرد و گفت: دولت در لایحه بودجه ۹۳ راهکار خود برای تامین کسری هزار میلیاردی پرداخت یارانه های نقدی را تعیین نکرده است.
نظر کاربران
دولت تدبير و اميد نا اميدم كردي
افزايش حقوق نداريم ولي تورم 40 يا 50 درصدي و افزايش ماليات حتما" داريم بعد هم اعلام ميكنند همه چيز ارزان شد !!!!!!!!!!!!!!!!
دستشان درد نکند با این مملکت داری
این است دولت راستگویان
خبر افزايش حقوق مساوي است با گراني وتورم
طبق قانون مصوبه مجلس افزایش جقوق سالیانه نباید ازمیزان تورم کمترباشد.پس چرا این مصوبه هرگزاجرانشده است؟
حقوق با دلار 1250 تومان بسته شده لطف کنند حقوق کارمندان را هم با دلار 2650 تومان ببندند و پرداخت کنند تورم پیش کششان
این بود هی تدبیر تدبیر
خدا امید هیچ کسی را ناامید نکند.ما هم به این دولت امید دل بستیم و گفتیم مشکلات رفع میشود اما مثل اینکه خبری نیست . لااقل دلار را ارزون کنید خوب اینجوری ارزش پول خودمون که پوچ شده هیچ /ما که دانشجو خارج از کشور داریم چکار کنیم. با این حقوقها خرج خودمون هم به زور میشه . ترا قراااااان یه فکری کنید که همون 1260 بشه قیمت دلار . ابرومون رفت حتی از افغانیهام خجالت میکشیم با این ارزش پولمون. اخ اخ اخ .
با سلام
متأسفانه با تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری مبنی بر عدم بیان اختلافات داخلی و مشکلاتی که هیچ ربطی به مردم ندارد و باید مسئولین محترم بین خودشان حل و فصل نمایند تا مایه یأس و ناامیدی در مردم شریف ایران نشود ، باز شاهد هستیم که مقامات عالی دولت منتخب و خود شخص ریاست جمهوری بطور علنی و در مصاحبه ها و گزارشات صد روزه همه تقصیرات و مشکلات را به گردن دولت خدمتگزار قبلی می اندازند و هیچ راهکار مشخصی که مردم از آن سر دربیاورند ، ارائه نمی دهند و فقط با اعداد و ارقام بازی می کنند .
بنده از همان موفعی که همانند دوره قبل که رنگ سبز را نمادد خود قرار دادند رنگ بنفش را بجای مدد از خدای متعال مایه کمک و استعانت خود علم کردند و از همان اولین مصاحبه خبرنگار آمریکا با رئیس جمهور در آمریکا که چندین بار نظر ایشان را راجع به اسرائیل و اینکه آیا آقای احمدی نژاد کار درستی راجع به هولوکاست انجام دادند یا نه که آقای روحانی متأسفانه در حین مخالفت با نظر رئیس جمهور قبلی باعث امید در دل مردم صهیونیست غاصب شدند و ترس را با غیرت اشتباه گرفتند و بجای تدبیر باعث تدخیر افکار عمومی شدند ، فهمیدم که این دولت فقط دولت حرافی و عرافی خواهد بود و هیچ تدبیری نداشته و امیدی همراه ندارند .
تا الان هم تنها موردشان که ادعا می کنند باعث امید در دل مردم شد و تنها کار ضربتی دولت بوده ترخیص کالاهای گمرکی بوده و حالا می فهمم که این کار بخاطر مردم نبوده بلکه کالاهای تجملاتی و ماشین های آنچنانی آقایانی که هزینه تبلیغاتی آقایون را دادند ، در گمرک مانده بود و با اینکار منافع قشر مرفه و بی درد رو تأمین کردند
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
اقای روحانی 4 سال دیگه باز رای میخای شما که راستگو بودی و در مناظره گفتی افزایش حقوق کارمندها به اندازه تورم چی شد اقای نوبخت شما که گفتب منبع تورم سو مدیریت هست بعد تحریم ها هم اضافه شد بعد مسکن مهر هم اضافه شد بعد یارانه ها هم اضافه شد حالا حقوق کارمندا هم هست بعد حقوق کارگرا بعد خورد و خوراک مردم بد باد هوا همه چی باعث تورمه باید کم شه خجالت بکش اقای نوبخت از شما بعیده مجلس هم کاری نمی کنه چون از خداشه که با این کار محبوبیت روحانی کم شه تا در 4 سال دیگه رییس جمهور مورد نظر مجلس بیاد سر کار ولی اقاین روحانی و نوبخت بد جوری با کارندا در افتادین عاقبت خوبی نداره فقیر شدن کارمند یعنی فقر وفساد شما فقط ساعتها کار را زیاد کردین فوق العاده کارشناسان را لغو کردین حالا هم 22 درصد فقر بیشتر به کارمنها تحمیل کردین خدا از سزتون نگذره اگر هم راست می گین می تونستین پول کارمندا را با افزایش 30 درصد جور کنید هرچند به تورم نمی رسیذ واز جاهای دیگه صرفه جویی می کردین
ما که کاری ازدستمون برنمیاد
مظلوم ترین قشر جامعه کارمندا هستن.اونی که شغل ازاد داره همزمان با تورم درامدش بیشتر میشه ولی ی کارمند چشمش فقط به دست دولته.کاری که از ما برمیاد اینکه واگذارشون کنیم به خدا