قیمت دلار در کانال ۱۱ هزار تومان ماند
امروز با ریزش اندک قیمت دلار در بازار بهای معامله هر سکه تمام بهار آزادی نیز با کاهشی در حدود ۱۵۰ هزار تومان به ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان رسید.
خبرآنلاین: امروز با ریزش اندک قیمت دلار در بازار بهای معامله هر سکه تمام بهار آزادی نیز با کاهشی در حدود ۱۵۰ هزار تومان به ۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان رسید.
بنا بر اعلام صرافی ها قیمت هر دلار امروز با کاهشی نزدیک به صد تومان به حدود ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسید ، برخی صرافی ها نیز قیمت ۱۱ هزار و ۷۰۰ تومان را بهای فروش اعلام کردند اما قیمت خرید دلار بین ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان گزارش شده است.
در بازار آزاد هر قطعه نیمسکه بهار آزادی یک میلیون و ۹۳۰ هزار تومان، ربعسکه یکمیلیون و ۱۳۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۶۵۰ هزار تومان فروخته میشود.هر گرم طلای ۱۸عیار هم ۳۴۴ هزار تومان ارزشگذاری شده است.
در بازار تهران هر یورو در حدود ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرده است که نسبت به روز قبل کاهش اندکی را نشان می دهد.
قیمت یورو در مرکز مبادلات ارزی با کاهش قیمت نسبت به سه شنبه ۴۷۴۳ تومان، قیمت درهم امارات ۱۱۴۳ تومان و قیمت پوند انگلیس نیز ۵۳۵۱ تومان قیمت خورده و به واجدان شرایط دریافت ارزهای دولتی فروخته می شود.
نظر کاربران
یکی بگه باوجود کاهش دلار چرا اجناس هرروز گرونتر میشه شوینده این هفته رفته بالا
کاهش چیه همش افزایشه؟
دباره چندوقت دیگه شاهد افزایش قیمت ها هستیم ب شدت عجله نکنید ب زودی
پاسخ ها
منم اینطور فکر میکنم
خاک بر سر سیف-جهانگیری-کرباسیان-نوبخت که ریال را اینقدر ضعیف کردن
خدارو شکر دلار ارزون شد ولي شير و نان... گران شد.
چه فایده ؟؟؟ چه فایده؟؟؟؟ دلار بشود ۱۰۰۰ تومان ، چه فایده؟؟؟؟؟ در دولت روحانی و جهانگیری با بالا رفتن قیمت دلار اجناس گران می شود و با پایین آمدن قیمت دلار گرانتر!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟