۷۹۹۶۹۷
۱۲ نظر
۵۰۰۸
۱۲ نظر
۵۰۰۸
پ

حقوق کارگران هفت‌تپه پرداخت شد

استاندار خوزستان گفت: با پیگیریهای انجام شده یک ماه از مطالبات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه شوش دقایقی پیش پرداخت و به حساب کارگران واریز شد.

خبرگزاری ایرنا: استاندار خوزستان گفت: با پیگیریهای انجام شده یک ماه از مطالبات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه شوش دقایقی پیش پرداخت و به حساب کارگران واریز شد.

غلامرضا شریعتی اظهار داشت: مجموع این پرداختها هشتاد میلیارد ریال بوده است که توسط مالک به حساب کارگران شرکت واریز شد.

وی گفت: یک ماه حقوق معوقه دیگر کارگران نیز طی روزهای آتی به حسابشان واریز خواهد شد.

استاندار خوزستان تاکید کرد: مالک این شرکت روز گذشته در کمیسیون کارگری استان خوزستان حاضر شد و قول داد تمامی معوقات کارگران این شرکت را در سریعترین زمان ممکن پرداخت نماید.

وی گفت: همچنین ۱۵ میلیارد ریال برای اور هال کردن و به روز کردن شرکت تخصیص یافت که بزودی کار به روزرسانی شرکت هم آغاز خواهد شد.

ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
فقط همین امروز میتونی رایگان یاد بگیری!! بهترین و پردرآمد ترین ابزار‌های هوش مصنوعی و بشناس و یاد بگیر چجوری باهاشون کسب درآمد کنی!
ثبت نام رایگان وبینار

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عبود عبودی

    ازهمون اول پول می دادید بهشون

    پاسخ ها

    • bsaa

      پول ما کارگران لوکوموتیو سازی کرج را هم که شش ماه است عقب افتاده بدن خوبه

  • بدون نام

    حقوق یکماه؟ خب همشو بدید بهشون ای بابا
    اسماعیل بخشی هم آزاد کنید چیکار کرده مگه بنده خدا
    مسوولین پررو

  • بدون نام

    شما اگر مدیر بودید و دلسوز نظام نمیگذاشتید کرامت کارگران با ضرب شتم و اجبار به تظاهرات از سر اجبار و گرسنگی خود وخانواده لگد مال شود چرا قبل فاجعه و قبل از اعتراض رسیدگی نمیکنید شما را برای چه استاندار گذاشتند مقام عالی دولت در استان؟!!

  • بدون نام

    به چه در به دری این حقوق اینها داده شد .. تازه با یک ماه ندادن

  • بدون نام

    شرکت نیشکر هفت تپه ۵۴ سال است که فعالیت می کند و در دولت اصلاحطلب روحانی و جهانگیری با مشکل روبرو شد.

  • بدون نام

    خجالت آوره .واقعا پرداخت 8 میلیاردتومان ناقابل اینقدرسخته درکشوری که هزاران میلیارد اختلاس ودزدی انجام میشه وراه برای خروج این ثروتها ازکشور آسونه

  • بدون نام

    تا استان به چالش کشیده نشد، استاندار کاری نکرد، واقعا بی عرضه گی بیداد میکند.

  • بدون نام

    حق کارگر رو دادین کار خاصی انجام ندادید.

  • بدون نام

    زحمت کشیدن با اعمال شاقه پرداخت کردند

  • سلام

    آیت‌الله اراکی کجاست چرا نمگی حقوق کارگران را بدهند مگیه ما باید به یمن کمک کنیم واقعا نمی دانیم چطوری است ملت ایران چه گناهی کرده

  • بدون نام

    خودتون بدون هیچ خدمتی حقوق های نجومی میگیرین . اونوقت اینقدر این بیچاره ها رو اذیت میکنین . شرم بر شما باد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج