۷۹۸۳۷۷
۷ نظر
۵۰۱۰
۷ نظر
۵۰۱۰
پ

کاهش قیمت شیرخشک ۲۹۸ تومانی به ۱۵ تومان

یک مسؤل سازمان غذا و دارو به جدی‌ترین مشکل حوزه شیرخشک‌های رژیمی پرداخت و گفت: نوعی شیرخشک با قیمت ۲۹۸ هزار تومان به ازای هر قوطی خریداری می‌شود و با تخصیص یارانه با قیمت ۱۰ الی ۱۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

خبرگزاری تسنیم: دکتر مهناز خانوی - مدیرکل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت فراورده های متابولیک، اظهار کرد: از سه سال گذشته سامانه حامی راه‌اندازی شد تا شیرخشک های ویژه ۱۰ هزار نوزاد بیمار شناسایی شده، تامین و توزیع کند.

وی افزود: بر این اساس از اولین روز تشخیص بیماری نوزاد، توسط پزشک متخصص و ثبت آن در سامانه تا تهیه و تحویل شیر خشک، به وسیله سامانه مدیریت می شود.

وی با اشاره به اینکه مهمترین بیماری که ۵۰ درصد شیرخشک‌های متابولیک به آن اختصاص پیدا می‌کنند فنیل کتونوریا است، گفت: این نوزادان سالم به دنیا می آیند اما اگر این بیماری تشخیص داده نشود و بیمار از شیرخشک‌های معمولی استفاده کند دچار تشنج، اختلالات هوشیاری و ناتوانی در سال‌های دیگر زندگی خواهد شد.

مدیرکل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، برخی از شیرخشک های ویژه در تعداد انگشت شماری از کارخانه‌های دنیا تامین می شوند، تصریح کرد: در مورد این نوع شیرخشک ها سعی می کنیم برای جلوگیری از به‌وجود آمدن آسیب، تمام فرآورده‌ها شناسایی شده‌اند، امکان نگهداری این فراورده‌ها بین ۹ تا ۱۶ ماه است و اگر اختلالی در هر کدام از مراحل تامین، حمل و ترخیص ایجاد شود، باعث ایجاد بحران خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شیرخشک‌های متابولیک مشمول یارانه دولتی هستند، اظهار کرد: به عنوان مثال نوعی شیرخشک با قیمت ۲۹۸ هزار تومان به ازای هر قوطی خریداری می‌شود و با تخصیص یارانه با قیمت ۱۰ الی ۱۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

خانوی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو تا چندماه گذشته تنها به حوزه تخصیص ارز شیرخشک‌های رژیمی غیریارانه نظارت داشت، گفت: علی‌رغم اینکه واردات این نوع شیرخشکها در سال جاری ۳۳درصد افزایش یافته است و در تمام داروخانه ها موجود بود اما به دنبال اثر شلاقی تحریم، با کمبود مواجه شد.

وی عنوان کرد: سازمان غذا و دارو برای کنترل عرضه این شیرها مجبور شد توزیع را به برخی از داروخانه‌ها محدود کند اما با راه اندازی سامانه‌ای به زودی تمام داروخانه ها این نوع شیر خشکها را عرضه می‌کنند و از طریق سامانه می توانیم میزان فروش بازار را کنترل کنیم.

مدیرکل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل خاطرنشان کرد: جدی ترین مشکل در حوزه شیرخشک در ماه‌های اخیراثر شلاقی بازار بوده و دپوی آن توسط افراد موجب کمبود کاذب در بازار می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ۲۹۸۰۰۰تومان شیرخشک؟؟؟!!

  • بدون نام

    بی عرضه ها یه قوطی شیرخشک نمیتونید تولید کنید بعد دنیارو میخوایین فتح کنید

  • استان فارس،........

    همش چرت میگه،بچه من شیر خشکی بود،با هزار مکافات بهش شیر خشک دادند،آنهم ماههای اول 4عدد وماههای آخر دو عدد تا یکسال،در صورتی که کودک شیر خوار هر ماه حداقل 10قوطی شیر مصرف میکند وتا دو سال باید شیر بخورد،لازم به ذکر است داروخانه محل شیر خشک را آزاد به اشخاص خاص میفروشه،منم کارتنی ازش میخریدم.
    هدف از نگارش این هست در مملکت آنهایی که نشستن قانون درست کردن خودشان خبر از مصرف کودک ندارند و........................

  • بدون نام

    بمیریم براتون با این تکنولوزی ونهایتا فداکاری احمقانه !

  • بدون نام

    بچه من الان شیر خشک نداره هیچ دارو خانه ای پیدانمیشه دارم دیونه میشم خداااااا

  • مح

    شیر بز خوبه

  • بابای دوقلوها

    من الان یه دوقلو دارم که روزی یه قوطی شیر خشک میخورن سه ماهه هستن ایا به ما بیشتر میدن یا اصلا نمیدن چیکار باید بکنم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج