۷۹۵۷۳۳
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

خلبانی که دکمه «هواپیماربایی» را اشتباه فشار داد!

پلیس هند می‌گوید: پس از آن که یک خلبان شرکت هوایی آریانا افغان در فرودگاه دهلی، اشتباهی دکمه هشدار هواپیماربایی را قبل از پرواز فشار داد، این اتفاق باعث تاخیر حدود یک ساعت و ۴۰ دقیقه‌ای در پرواز هواپیما و سراسیمگی شماری از مسافران شد.

خبرگزاری ایسنا: پلیس هند می‌گوید: پس از آن که یک خلبان شرکت هوایی آریانا افغان در فرودگاه دهلی، اشتباهی دکمه هشدار هواپیماربایی را قبل از پرواز فشار داد، این اتفاق باعث تاخیر حدود یک ساعت و ۴۰ دقیقه‌ای در پرواز هواپیما و سراسیمگی شماری از مسافران شد.

این هواپیما با ۱۲۳ سرنشین قرار بود که از فرودگاه ایندیرا گاندی شهر دهلی، پایتخت هند به قندهار در جنوب افغانستان پرواز کند که خلبانش مرتکب این اشتباه شد.

هواپیما مربوط به شرکت هوایی دولتی افغانستان بود که همه خلبان‌های این شرکت افغان هستند.

به نوشته هندوستان تایمز، خلبان این هواپیما گفت که او دکمه زنگ خطر را به اشتباه فشار داده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، نیروهای امنیتی فرودگاه ایندیرا گاندی بعد از این که زنگ هشدار هواپیماربایی به صدا درآمد، هواپیما را به گوشه‌ای از فرودگاه منتقل و آن را بررسی کردند تا مطمئن شوند خطری آن را تهدید نمی‌کند. بعد از این که مشخص شد تهدیدی متوجه هواپیما نیست، هند را به مقصد افغانستان ترک کرده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سمیر

    چه باحال

  • حدیث

    سوال من اینه که حالا به چه علت می‌خواسته دکمه خطر رو فشار بده؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج