۷۹۴۷۰۹
۵ نظر
۵۰۰۴
۵ نظر
۵۰۰۴
پ

جزییاتی از فوت ۲ معتاد متجاهر در تهران

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جزییات فوت دو معتاد متجاهر در یکی از مناطق تهران گفت: طی ۶ ماه نخست امسال ١٨ مراکز کاهش آسیب گذری در استان تهران به ٣٩٧١ نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

خبرگزاری ایسنا: معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جزییات فوت دو معتاد متجاهر در یکی از مناطق تهران گفت: طی ۶ ماه نخست امسال ١٨ مراکز کاهش آسیب گذری در استان تهران به ٣٩٧١ نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

فاطمه عباسی در مورد فوت دو معتاد متجاهر در ماه جاری در یکی از مناطق تهران گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته اتفاقا یکی از این دو نفر قبلا به یکی از مراکز DIC سازمان بهزیستی مراجعه و خدماتی را دریافت کرده بود به طوریکه پس از توانمندسازی به عنوان فرد «همتا» در جلسات DIC شرکت می‌کرد.

وی با بیان اینکه این دو معتاد در نزدیکی مددسرایی متعلق به شهرداری تهران در منطقه تهرانسر فوت کردند افزود: این مددسرا پیشتر در اختیار موسسات سازمان بهزیستی قرار گرفته بود اما در زمان فوت این دو معتاد درحالت تعطیل و غیرفعال به سر می‌برد.

عباسی در ادامه تصریح کرد: در این مرکز موسسه‌ای زیر نظر سازمان بهزیستی فعالیت می‌کرد که به دنبال تمهیدات مدیریتی شهرداری تهران از خرداد ماه سال جاری قرار بود مسئولیت آن به موسسه دیگری واگذار شود، که حادثه فوت این دو معتاد رخ داد.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی همزمان با آغاز فصل پاییز و زمستان مشکلی در مورد فراهم کردن سرپناه برای معتادان بی سرپناه ندارد، افزود: با وجود تمام مشکلات بودجه‌ای که متوجه سازمان بهزیستی است، در صورت احساس نیاز برای افزایش تعداد گرمخانه‌ها، سازمان بهزیستی فضاهای جدیدی را فراهم می‌کند، اما با این وجود تا کنون با کمبود فضای نگهداری معتادان در شهر تهران رو به رو نبوده‌ایم.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شلترها و کمپ‌های درمان اعتیاد سازمان بهزیستی همزمان با آغاز فصل سرما در تهران فعال هستند، گفت: بر اساس آخرین شنیده‌ها نیز این مرکز دوباره بازگشایی شده است.

عباسی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ١٨۶ مرکز اقامتی بهبودی میان مدت در تهران فعال هستند گفت: این مراکز در ۶ ماه نخست امسال به ۲۹ هزار و ۸۰۶ نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت ١٨ مراکز کاهش آسیب گذری در استان تهران و ارائه خدمات به ٣٩٧١ نفر در ۶ ماه نخست امسال اظهار کرد: ١۴ مرکز سرپناه شبانه روزی نیز به ١٢٠٢ نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • م ع

    وقتی که معتادمیره داخل این کمپها کتکش میزنن وزنجیرش میکنن وغذا بهش نمیدهند وهمه جوربرجسم وروحش صدمه میزنند وهیچ پیگیری ازطرف بهزیستی نیست معتادازاینجورمکانها فراری میشود

  • بهروز

    خدمت به بیمار لیاقت می خواهد که متاسفانه در کشور ما از معتاد به هرگونه سواستفاده‌ می شود در زمان مصرف فروشنده ودر زمان پاکی مراکز ترک اعتیاد که هیچ نظارتی روی انها نیست,از معتاد بیچاره وخانوادهاش برای بیست وهشت روز حدود هشت صد هزار تومان پول دریافت می کنند ولی در ازا ی ان صدوپنجاه هزار تومان بیشتر هزینه نمی کنند وهزاران بی احترامی وازار به معتاد می رسانند ودر اخر دولت باید بصورت مجانی ورفتار انسانی کار ترک را به عهده بگیرد یا لااقل به مراکز ترک اعتیاد بصورت جدی نظارت کندکه خانوادهای این بیماران مورد سواستفاده‌ قرار نگیرند, ...

  • بدون نام

    به درک که مردن .حیف اختصاص ردیف و سطر اخبار به این موضوع بی ارزش.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واقعا برای طرز فکرت متاسفم

  • بدون نام

    به درک که مردن
    برن به جهنم این انگلهای اجتماع
    اینا مجرمن و بیخود قانونو عوض کردن و گفتن معتاد مریضه
    معتاد ار هر جنایتکاری جنایتکارتره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج