۷۹۳۸۶
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

لاغر شدن و تناسب اندام به قیمت سنگین

آمار اعتیاد در زنان خراسانی در حالی طبق گفته کارشناسان سیر صعودی طی می کند که به نظر می رسد غفلت از علت شیوع این بلای خانمان سوز که با هدف قرار دادن ستون و خیمه خانواده و خاموش کردن مهر مادری آینده کودکان این استان را به سوی تاریکی می کشاند عواقب خطرناکی از جمله فروپاشی ریشه ای بنیان خانواده را در پی خواهد داشت.

خبرگزاری مهر: آمار اعتیاد در زنان خراسانی در حالی طبق گفته کارشناسان سیر صعودی طی می کند که به نظر می رسد غفلت از علت شیوع این بلای خانمان سوز که با هدف قرار دادن ستون و خیمه خانواده و خاموش کردن مهر مادری آینده کودکان این استان را به سوی تاریکی می کشاند عواقب خطرناکی از جمله فروپاشی ریشه ای بنیان خانواده را در پی خواهد داشت.

کانون خانواده همیشه بر محور مادر و بر اساس لطافت و محبت بی شائبه او می چرخد حال اگر این نماد مهربانی که چراغ خانه محسوب می شود دچار تزلزل شده و راه نابودی را در پیش بگیرد کودکان این مرز و بوم در معرض لغزش های روز افزون جامعه قرار می گیرند.

به ازای هر سه مرد معتاد یک زن معتاد در خراسان رضوی

براساس تحقیقات به عمل آمده در خراسان رضوی حضور زنان در پاتوق های تجمع معتادین تا ۴۰ درصد افزایش یافته است و علت اصلی این امر نیز به گفته کارشناسان تمایل زنان به استفاده از داروهای لاغری است تا آنجا که تناسب اندام را حتی حاضرند به بهای اعتیاد نیز خریداری کنند و تقریبا به ازای هر سه مرد معتاد یک زن معتاد در این استان داریم که آماری تاسف برانگیز است.

کارشناس پیشکیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به خبرنگار مهر می گوید: تصور اکثر افراد این است که اعتیاد به مواد مخدر و سوء مصرف مواد عمدتا پدیده ای مردانه است.

محبوبه عباس زاده ابراز می کند: اعتقاد بر این است که زنان کمتر از مردان به اعتیاد روی می آورند.

وی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از زنان معتاد در کشور وجود ندارد عنوان می کند: بر اساس آمار ها در ایران از هر هشت نفر مرد معتاد یک زن معتاد گزارش می شود.

عباس زاده اظهار می کند: یکی از دلائل عدم آمار دقیقی از میزان زنان معتاد در ایران این است که بسیاری از زنان و دختران به علت برچسب هایی که از طرف اطرافیان به آنها زده می شود کمتر به مراکز ترک اعتیاد برای درمان خود مراجعه می کنند.

کارشناس پیشکیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی عنوان می کند: به همین علت اغلب اعتیاد زنان پنهان بوده و بخش زیادی از آنها قابل شناسایی نیستند.

باور غلط به تناسب اندام از عوامل گرایش زنان به مواد مخدر

وی از جمله علل و گرایش زنان به اعتیاد را اعتیاد همسر دانسته و ابراز می کند: مشکلات روحی و روانی، ارتباطات و مهمانی های زنان خارج از چهار چوب ارزش های خانوادگی، عدم داشتن مهارت های لازم برای زندگی و باور های غلط در خصوص مواد به ویژه شیشه در مورد تناسب اندام از دیگر عوامل روی آوردن به مواد مخدر در زنان است.

عباس زاده اظهار می کند: کم ترین عارضه اعتیاد در زنان متلاشی شدن کانون گرم خانواده است و متاسفانه طبق آمار جهانی و تجارب ارائه شده در کار درمانی با معتادین ، اعتیاد در زنان عوارض جدی تری نسبت به مردان دارد.

وی می گوید: اولین تجربه مصرف مواد در مردان تا تزریق حدود هشت سال طول می کشد ولی این زمان در زنان به دو سال کاهش می یابد.

عباس زاده اذعان می کند: بدون شک عوامل و نگرش های اجتماعی در خصوص اعتیاد زنان در این مسئله از جمله توجه همسر بی تاثیر نیست.

وی ابراز می کند: مکان، زمان و وسائل مورد نیاز مصرف مواد برای خانم ها به راحتی فراهم نشده ولی مصرف مواد مخدر صنعتی از جمله شیشه به دلیل استفاده راحت باعث افزایش گرایش به آن می شود.

تخریب چهره و کاهش زمان روی آوردن به اعتیاد تزریقی

کارشناس پیشکیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی عنوان می کند: به دلیل تخریب چهره و سرخوشی زیاد در مراحل اولیه استفاده از مواد صنعتی زمان اولین تجربه مصرف مواد تا تزریق را کاهش می دهد.

عباس زاده فحشا را از عوارض اعتیاد در زنان عنوان کرده و می افزاید: خود فروشی به منظور تامین هزینه های اعتیاد باعث فروپاشی خانواده می شود.

وی تاکید می کند: نادیده گرفتن بحث اعتیاد در زنان عواقب ناگواری برای جامعه به جای می گذارد که باید برای جلوگیری از آن اقدامات اساسی انجام گیرد.

۹ درصد از معتادین را زنان تشکیل می دهند

عباس زاده اظهار می کند: بر اساس آخرین آمار ها یک میلیون و ۳۵۰ هزار معتاد در کشور داریم که از این میان ۹ درصد را زنان تشکیل می دهند که نشانه ای از اعتیاد رو به افزایش زنان دارد.

وی ابراز می کند: خطر ابتلای فرزندان مادران معتاد به اعتیاد بیشتر از پدران معتاد است، درست است که اعتیاد کانون خانواده را متلاشی می کند ولی زمانی که مادر معتاد شود شیرازه زندگی از هم می پاشد.

کارشناس پیشکیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی می افزاید: اعتیاد در زنان بیماری محسوب نمی شود بلکه یک مشکل اخلاقی در نظر گرفته می شود که برای حل آن نیاز به کاری اساسی وجود دارد.

عباس زاده آموزش اعتماد به نفس در دختران، پاسخگویی صحیح به نیاز های جوانان و رفع تبعیض جنسیتی و خود باوری را در درمان ریشه ای اعتیاد در زنان موثر می داند.

وی ابراز می کند: در حال حاضر دو مرکز اقامتی میان مدت یک اقامتگاه شبانه و دو مرکز کاهش آسیب های اعتیاد ویژه زنان در خراسان رضوی وجود دارد.

جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی هم می گوید: اعتیاد زنان در استان خراسان رضوی از سه درصد در سال گذشته به ۹ درصد در سال ۹۲ افزایش یافته که آمار تکان دهنده ای است.

خرید داروی لاغری و تناسب اندام به قیمت اعتیاد

سرهنگ ماشاءالله صادقی ابراز می کند: یکی از عوامل اعتیاد در زنان قرص‌های لاغری است که در آرایشگاه‌های زنانه تبلیغ می‌شود و آثار مضر زیادی دارد.

وی اظهار می کند: دارو های لاغری و تناسب اندامی که از طریق آرایشگاه های زنانه و باشگاه های ورزشی تبلیغ و توزیع می شود از عوامل اصلی ابتلای زنان به مواد مخدر است چرا که اغلب حاوی مخدر صنعتی هستند.

سرهنگ صادقی می افزاید: این قرص ها از ماده مخدر شیشه است و مصرف آن منجر به لاغری و بی‌اشتهایی مفرط شده و آثار مضر زیادی از جمله اعتیاد را به همراه دارد.

وی با اشاره به آمار به سرعت رو به افزایش اعتیاد زنان اظهار می کند: ۸۵ درصد تقاضا و ابتلای این قشر به مواد مخدر از خانواده‌ها آغاز می‌شود.

سه هزار و ۷۱۰ زن معتاد خراسانی

سرهنگ صادقی عنوان می کند: در حال حاضر۳۷ هزار و ۱۰۰ نفر معتاد در خراسان رضوی وجود دارد که از این آمار ۱۰ درصد را زنان تشکیل می دهند یعنی سه هزار و ۷۱۰ زن معتاد در خراسان رضوی داریم.

وی بیان می کند: عوامل روانی، فرهنگی ، اجتماعی و اختلاف های خانوادگی در اعتیاد زنان به مواد مخدر بسیار تاثیر گذار است.

صادقی می افزاید: آسیب پذیری اعتیاد برای زنان نسبت به مردان بیشتر است و از هم پاشیدگی کانون خانواده، بی تمایل بودن نسبت به همسر و فرزندان از تبعات منفی اعتیاد زنان را به دنبال دارد.

سن گرایش به اعتیاد در بین زنان کاهش یافته و در حالیکه سن میانگین روی آوردن مردان به اعتیاد به مواد مخدر ۲۱ سال است در زنان ۲۷ سال است که بسیار نگران کننده است چراکه در حساس ترین سن و زمان ازدواج و بارداری است.

۵۰ درصد از شش درصد زنان مراجعه کننده به مراکز باز پروری و ترک اعتیاد در کشور را بانوان خراسانی تشکیل می دهند.

همه این آمار های نگران کننده لزوم توجه بیش از پیش به معضل اعتیاد در خراسان رضوی به ویژه خطر این بلای خانمان سوز را برای زنان نشان می دهد چراکه دختر امروز مادر فردا است و مادر شیرازه خانواده است که اگر دچار تزلزل شود بنیان آن فرو می پاشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج