۷۹۱۰۵۴
۵ نظر
۵۰۱۲
۵ نظر
۵۰۱۲
پ

تحلیل رویترز درباره قطع صادرات نفت ایران

خبرگزاری انگلیسی رویترز با اشاره به ادعای رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن قصد دارد، جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد، نوشت: نمی توان جلوی صادرات نفت ایران را گرفت و به هرحال تهران نفت خود را صادر خواهد کرد.

ایرنا نوشت: خبرگزاری انگلیسی رویترز با اشاره به ادعای رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن قصد دارد، جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد، نوشت: نمی توان جلوی صادرات نفت ایران را گرفت و به هرحال تهران نفت خود را صادر خواهد کرد.

این خبرگزاری روز سه شنبه در تحلیلی نوشت: کسب اطلاع دقیق از میزان صدور نفت خام ایران و آمار دقیق نفتکش هایی که نفت خام ایران را به گوشه و کنار جهان ارسال می کنند؛ به یک راز بدل شده است.

دولت 'ترامپ' همه تلاش خود را می کند تا روز ۱۳ آبان صادرات نفت ایران را قطع کند و پس از قطع جریان نفت ایران؛ قیمت جهانی نفت خام بالا نرود. اما یک مشکل اساسی وجود دارد. ایران اگر موفق شود نفت خود را صادر کند؛ در این زمینه شفاف سازی نخواهد شد. بنابر این سایر اعضاء 'اوپک' از جمله عربستان نمی دانند، آیا نفت ایران از بازار کم شده یا نه؟

جمهوری اسلامی می گوید که نفت عربستان و هیچ کشور دیگری نمی تواند جای نفت ایران را در بازار پر کند. ایران می گوید که ابطال موردی تحریم ها، این اجازه را به ایران می دهد که نفت خام خود را بفروشد.

منبع آگاه ایرانی در این مورد می گوید: ' معافیت از تحریم ها اتفاق خواهد افتاد و عربستان و روسیه نمی توانند جای نفت ایران را پر کنند'.

دولت آمریکا روز ۱۸ اردیبهشت امسال به‌طور یکجانبه از توافق هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ که در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) به امضا رسید، خارج شد و 'دونالد ترامپ' رئیس‌جمهوری آمریکا ۱۵ مردادماه فرمان اجرایی بازگشت تحریم‌ها را علیه ایران امضا کرد.

دور دوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران، چهارم نوامبر (۱۳ آبان) اجرا خواهد شد و پس ‌از آن تعاملات تجاری شرکت‌ها و افراد مرتبط با آمریکا، با ایران مشمول تحریم خواهد شد.

در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران، سایر کشورهای امضاکننده این توافق ضمن انتقاد از تصمیم واشنگتن، اعلام کردند که به توافق با ایران پایبند می‌مانند.

اتحادیه اروپا اعلام کرده است 'قوانین مسدودسازی'‌ خود را برای حمایت از شرکت‌های اروپایی فعال در ایران اجرا می‌کند تا از این شرکت‌ها در برابر آن بخش از تحریم‌های آمریکا که شرکت‌های خارجی‌ را تهدید می‌کند، محافظت کند.

همچنین خبرگزاری ها گزارش دادند که سازوکار جدید اتحادیه اروپا برای حمایت از برجام و تسهیل تجارت کشورها با ایران از ۴ نوامبر (۱۳ آبان) شروع به کار می‌کند، اما عملیاتی شدن کامل آن به اوایل سال آینده میلادی موکول خواهد شد.

این خبرگزاری ها افزودند:مکانیزم ویژه اتحادیه اروپا به شرکت های اروپایی امکان می دهد که مطابق با قوانین این اتحادیه به فعالیت خود با ایران ادامه دهند. علاوه بر این، اتحادیه اروپا چندین طرح دیگر نیز برای حفاظت از تجارت اروپا با ایران اندیشیده است. فرانسه، انگلیس و آلمان معتقدند که حفظ توافق هسته ای ۲۰۱۵ ضروری و کاملا چیزی جدا از مسائل موشکی است و به منع اشاعه کمک می کند.

به نوشته این رسانه ها، بعضی مسائل مربوط به مکانیزم ویژه از جمله تدارک یک مکان فیزیکی و یا دفتر مرکزی برای سازوکار ویژه اتحادیه اروپا در دستور کار قرار دارد و بزودی اجرایی خواهد شد. اتحادیه اروپا امیدوار است که با پشتیبانی چین و روسیه تهران را همچنان متقاعد به ماندن در توافق هسته ای بکند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تحلیل من درآوردی.حساب قطرشو هم دارن.فکر کردی میخواد قطره استریل چشمی صادره کنه

  • بابایی

    ملت بدبختر می شوند حاکمان ودلالان تحریم پولدارتر..

  • علی اکبر

    سلام، کاش ایران برا مانور تبلیغاتی هم که شده اعلام کنه چند ماه نفت صادر نمیکنه تا معادله برعکس بشه و علاوه بر رشد قیمت نفت و بالا رفتن ذخایر نفتی ایران اینبار کشورهای دیگه باشن که پیگیر خرید نفت ما بشن، ما نباید از موضع ضعف وارد بازار بشیم...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اونوقت از کجا دزدی کنن مسولین عزیز و زحمت کش

  • ق

    لعنت بر سیاست مداران امریکا ونظرات آنان .واقعاً نگاه کن آقا از اون طرف دنیا چه برنامه هایی برای ابران داره .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج