۷۸۸۷۳۷
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

کشف و ضبط ۴۳ سکه تاریخی در خوزستان

با تلاش نیروهای یگان حفاظت استان خوزستان ۴۳ قطعه سکه الیمایی کشف و ضبط شد.

خبرگزاری مهر: فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی با اعلام این خبر گفت: یگان حفاظت استان خوزستان در راستای اقدامات تعاملی با نیروهای انتظامی و در ادامه روند دستگیری قاچاقچیان عتیقه، به محض اطلاع از معامله قریب الوقوع مقادیری اشیا تاریخی، ضمن انجام تحقیقات گسترده و چندین روز تلاش بی وقفه با اخذ مجوزهای قانونی از مراجع قضایی و همکاری عوامل انتظامی شهرستان بهبهان نسبت به شناسایی افراد دخیل در امر قاچاق اموال تاریخی اقدام و در عملیاتی غافلگیرانه، ضمن دستگیری ۲نفر متهم، تعداد ۴۳قطعه سکه تاریخی متعلق به دوران الیمایی از ایشان کشف و ضبط کردند.

سردار امیر رحمت اللهی تصریح کرد: در این رابطه افراد دستگیر شده به همراه پرونده متشکله جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی استان معرفی شدند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج