۷۸۲۱۳۵
۴ نظر
۵۰۰۸
۴ نظر
۵۰۰۸
پ

جریمه ۲۶ میلیونی برای احتکار و گرانفروشی پوشک!

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت:تنها ۲۶ میلیون تومان جریمه برای ۵۶ پرونده گران فروشی و احتکار پوشک تعیین شد که اصلا بازدارنده نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان: رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص افزایش مجدد قیمت لبنیات با وجود مجوز افزایش ۳۲ درصدی ماه گذشته، گفت:در گزارشاتی که ما داشتیم متاسفانه این افزایش قیمت در سطح عرضه اتفاق افتاده در حالیکه هیچ گونه مجوز افزایش قیمت مجدد بعد از افزایش ۳۲ درصدی وجود نداشته و این امر تخلف است.

وی ادامه داد:این تخلف از سوی یکی از شرکت های لبنی صورت گرفته که چند ماه پیش هم ۳ و نیم میلیارد تومان در همین خصوص جریمه شده است.

رایگانی تصریح کرد:در این ارتباط برای ۲ شرکت معروف لبنی پرونده تشکیل شده است .مجوزی برای افزایش قیمت صادر نشده و قطعا به عنوان گران فروشی محسوب شده و حکم آن طی چند هفته آینده اعلام می شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات در خصوص تخلف عدم درج قیمت ها گفت:عدم درج قیمت در سطح عرضه کمتر اتفاق می افتد و در واقع این تخلف از سوی واحدهای تولیدی انجام می گیرد.

رایگانی در خصوص افزایش قیمت رب گوجه تصریح کرد:کارخانه متخلف در تیرماه گوجه را با قیمت ۵۰۰ تومان از سر زمین خریده و افزایش ۸۰ تا ۱۰۰درصدی قیمت رب داشته و در حال مخدوش کردن قیمت رب بوده است که با رسیدگی سازمان تعزیرات این کارخانه پلمپ شد.

جرائم احتکار و گران فروشی بازدارنده نیست

رایگانی اظهار داشت:در خصوص پوشک ۵ پرونده قاچاق تشکیل شد که در مجموع ۱۰ میلیون تومان جریمه شدند و ۵۶ پرونده در زمینه گران فروشی و احتکار تشکیل شد که برای آن ۲۶ میلیون تومان حکم داده شده است این حکم برای تخلف چند میلیاردی که در این حوزه صورت گرفته به هیچ وجه بازدارنده نیست و باید قانون در مجلس اصلاح شود.

وی ادامه داد:این بحث در کمیسیون های اقتصادی در درست بررسی است تا لایحه آن تهیه و به مجلس ارائه شود.

وی تصریح کرد:در حوزه موبایل ۲۶ پرونده به سازمان تعزیرات ارجاع وشد از این میان ۱۳ پرونده رسیدگی و حکم آن داده شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات خبر داد: با مختومه شدن پرونده تخلف احتکار پوشک یک شرکت ، عرضه ۲ میلیون بسته پوشک احتکار شده در استان البرز از پس فردا شروع می شود.

وی ادامه داد:۹۷۲ پرونده احتکار در این سازمان تشکیل شده که ۷۷۰ پرونده مختومه شده و باید اجناس احتکار شده هرچه سریعتر به بازار عرضه شود.

کالاهای احتکار شده باید هرچه سریعتر به بازار عرضه شود

بر اساس این گزارش عوض پور دبیر کل اتاق اصناف در خصوص تخلف عدم درج قیمت تصریح کرد:اخیرا نوساناتی در تامین و توزیع به وجود آمده واحدهای تولیدی افزایش قیمت به صورت مداوم داشته اند و این عدم درج قیمت ها بخشی به این دلیل بود.

وی ادامه داد:نوسانات ارز تنها ۳ تا ۵ درصد در کالاهای ضروری و اساسی تاثیر دارد و اگر تخلف در واحد صنفی باشد بازرسین ما رسیدگی می کنند.

عوض پور افزود:۵۰ درصد از تخلفات منجر به تشکیل پرونده مربوط به عدم درج قیمت بوده و بخشی هم به گران فروشی و نبود صورت حساب بر می گردد.

دبیر کل اتاق اصناف در خصوص عرضه کالا با قیمت بالاتر از درج شده بر روی کالا در برخی فروشگاه ها گفت:فروشگاه های زنجیره ای صندوق های مکانیزه دارند و قابل نظارت و رسیدگی است و خود واحد تولیدی کالا را گران تر به فروشگاه عرضه می کند.

وی تاکید کرد:هزینه تولید در کشور ما بالاست و مدیریت هزینه کمتر انجام می شود.

عوض پور تصریح کرد: در شرایط کنونی باید افزایش عرضه را داشته باشیم و کالاهای احتکار شده پرونده هایی که رسیدگی می شود هرچه سریعتر به بازار عرضه شود.

وی اظهار داشت:در چندروز گذشته با کاهش التهاب بازار شاهد کاهش قیمت ها از جمله گوشت و مرغ بوده ایم امیدوارم این ثبات ادامه داشته باشد.

سامانه جامع تجارت باید تکمیل شود

باستانی عضو کمیسیون صنایع مجلس در ادامه برنامه با بیان اینکه متولی نظارت بر بازار وزارت صمت و سازمان حمایت است گفت: در حوزه نظارت در بخش اجرا قرار بر این بود هر کالایی که در داخل و خارج تولید و توزیع می شود تا زمان رسیدن به دست مشتری در قالب یک سامانه جامع آورده شود تا نظارت کامل بر این زنجیره صورت گیرد.

وی ادامه داد:اگر سامانه نظارت جامع وجود نداشته باشد مگر می شود بر این همه حجم کالای تولید داخل و واردات نظارت وجود داشته باشد.سامانه جامع تجارت قرار بود به همه بخش ها گمرک انبار و غیره لینک شود اما اینکار هنوز تکمیل نشده است و این سامانه باید خیلی جامع تر باشد.

باستانی تصریح کرد:جرائم سازمان تعزیرات خیلی کم است و بازدارنده نیست. انتظار مجلس بر این است هرجایی قوانین متناسب با اجرا نیست لایحه ای در این خصوص تهیه شود اما باید سیستم نظارت تکمیل شود تا از بروز این تخلفات جلوگیری شود.

وی اظهار داشت:در شرایط کنونی کمبودی در کالاهای اساسی نداریم اما اگر همه در اثر جو روانی اقدام به خرید بیش از اندازه کنند مشکل پیش می آید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوب اینها که به ریش این مسولین میخندند...این چه جریمه کردنی است....شوخی است ..یا طرف فامیل است... بله شرکتهای لبنیاتی هم ترس ازچی دارند ازاول امسال تا الان 5بار افزایش قیمت داشتن ...روی مجصول درج قیمت نیست تازه از وزن هم مشکل داره بعضی ازشرکتها...این چه اداره کردنی است..کسی به کسی نیست هرکی هرکی شده ...فوش 200هزارتومان جریمه میشوند...

  • بدون نام

    عدم شفافیت بعد از جریمه ها که معلوم نیست کی به کیه وکجا میره

  • بدون نام

    باید محتکرای پوشک رو پوشک کنند و تو شهر بگردونند تا همه ی مردم مسخره شون کنند. آشغالهای عوضی

  • بدون نام

    مسخره کردن ملتو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج