افشاگری در مورد رای انفصال از خدمت «سیف»
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: هیأت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک مرکزی را محرز دید و بر انفصال رئیس کل بانک مرکزی و معاونان ایشان رأی داد.
خبرگزاری تسنیم: رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: هیأت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک مرکزی را محرز دید و بر انفصال رئیس کل بانک مرکزی و معاونان ایشان رأی داد.
عادل آذر با بیان اینکه شهرداران ازجمله شهردار تهران مشمول قانون جدید منع بکارگیری بازنشستگان هستند. افزود: بر اساس قانون جدید ۱۷۰ تا ۲۰۰ نفر از مقامات یا هم ترازان آنها باید پستشان را ترک کنند.
وی گفت: ۱۵ استاندار کشور هم مشمول این قانون هستند و باید تا پایان فرصت قانونی مسئولیتشان را تحویل دهند.
عادل آذر با بیان اینکه دیوان محاسبات نوسانات نرخ ارز و مدیریت منابع ارزی کشور را از آذر پارسال به طور جدی رصد می کرد افزود: بانک مرکزی گارد خاصی در برابر نظارت های دیوان گرفته بود و به ما اطلاعات و دسترسی های لازم را نمی داد.
وی گفت: هیأت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک مرکزی را محرز دید و بر انفصال رئیس کل بانک مرکزی و معاونان ایشان رأی داد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: در سال ۹۶، ۲۲ میلیارد دلار ارز مداخله ای به بازار تزریق شد.
عادل آذر گفت: در ارتباط با نوسانات نرخ ارز در سال ۹۶ و اوایل سال ۹۷ سه پرونده در دیوان محاسبات تشکیل شده که هیأت مستشاری رأی یکی از آنها را صادر کرده و دو پرونده دیگر در دادسرای دیوان در حال بررسی است.
وی با اشاره به اینکه در تفریغ بودجه سال ۹۶، ۶۸۰۰ بند تخلف قانونی شناسایی شد، افزود: ۴۹۴۴ بند تخلف در قالب ۱۸۰۰ فقره پرونده تخلف از مرحله حسابرسی به دادسرا ارجاع شد.
عادل آذر گفت: از این تعداد ۷۲۰ پرونده منجر به دادخواست شده است که دادستان دیوان آنها را برای هیأت های مستشاری ارسال کرده است.
وی افزود: از مجموع پرونده های هیأت های مستشاری در یک سال و نیم اخیر ۱۰۶۶ فقره رأی صادر شده که بر اساس این آراء ۲۱۶۰ نفر از مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی به انفصال از خدمت، جبران ضرر و زیان، کسر حقوق، توبیخ کتبی و تذکر محکوم شدند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: در این مدت ۱۰ هزار میلیارد تومان در بخش اقدامات پیشگیرانه حسابرسی و ۱۳۶۲ میلیارد تومان در مرحله دادسرایی به خزانه بازگشت.
عادل آذر افزود: سال 96 معادل ریالی 4 میلیارد دلار به خزانه بازگشت.
وی گفت: با بررسی پرونده های حقوق های نجومی 35 میلیارد تومان به بیت المال برگردانده شد.
عادل آذر افزود: در سه ماه گذشته یک پرونده به موضوع پرداخت حقوق بالای 35 میلیون تومان در دیوان محاسبات تشکیل و بررسی شد.
وی گفت: در موضوع پرداخت ها به نمایندگان مجلس تا کنون پرداخت غیرقانونی مشاهده نشده است.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: بر اساس بررسی های دیوان، به اهدافی که برای اقتصاد مقاومتی تعریف شده بود نرسیدیم اگرچه در برخی استانها اقدامات خوبی صورت گرفته است.
نظر کاربران
تارفتنشون قطعی بشه وعملی شه عمردولت روحانی تمومه اونوقت هم ممکنه کاندیدنمایندهگی شورا.یامجلسبشن وکلا یه قانون درست کنن که مثلا تا10سال بودنشون اشکال نداره هرکاری یه راهی داره
چه سود برای ملت دیگه جیبهاشون پر اقوامشون سرکار کار........
همه شون ثابت کردند بی لیاقت هستند باید پستشون را ترک کنند
کاش بازنشسته ها برن کنار..این همه جوون بیکار با تحصیلات عالی
راست میگه اینا زیادیشون میشه نوبت. یک عده دیگه است
تا ديروز تو مرکز آمار، آمار تخيلي ميدادي
حالا شدي علامه دهر؟!؟!
بر اساس قانون جدید 170 تا 200 نفر از مقامات یا هم ترازان آنها باید پستشان را ترک کنند
ولی ....
خود دیوان محاسبات چرا بازنشسته ها را در هیا ت های مختلف دیوان به کار گرفته؟
فقط انفصال از خدمت ؟فعلا که ریاست محترم جمهوری به ایشان پست باارزش معاونت دادند
تزریق ارز جز وظایف بانک مرکزی
این اقای سیف حسابی ثروتمند شده و فکر مینموده حساب و کتابی در کار نیست و میتواند به موقع به خانواده اش با ثروت کسب شده از هر راهی بپیوندد و به سایر مسئولین و مردم بخندد.