۷۸۰۳۵۷
۱۱ نظر
۵۰۱۲
۱۱ نظر
۵۰۱۲
پ

شاهکار مردم اصفهان در مدیریت مصرف آب شرب

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری اصفهان گفت: در تابستان سال جاری ۹.۶ درصد کاهش تولید آب داشتیم که می‌توانست اصفهان را به جیره‌بندی آب بکشاند اما مردم ۹ درصد کاهش مصرف در بخش شرب اعمال کردند.

خبرگزاری تسنیم: هاشم امینی مدیر عامل آب و فاضلاب شهری اصفهان در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران اظهار داشت:

تابستان بسیار سختی را پشت سرگذاشتیم در حالیکه در تمامی سطح کشور به دلیل شرایط اقلیمی و خشکسالی‌های متوالی با کمبود بارش‌ها و تنش‌های آبی در ابعاد مختلف مواجه بودیم که در این بین فلات مرکزی ایران و استان اصفهان نیز که در فلات مرکزی واقع شده از شرایط بسیار سخت تابستان مستثنی نبودند و حتی نسبت به بسیاری از نقاط کشور تنش‌های آبی بیشتر را پشت سرگذاشتیم.

وی افزود: پیش‌بینی سازمان هواشناسی برای سال آبی ۹۶ - ۹۷ سالی نرمال بود و سناریوهای تامین آب به صورت خوشبینانه تعیین شد اما وقتی به بهمن ماه رسیدیم دیدیم که بارش‌ها رخ نداده و مجموعه وزارت نیرو یک سناریو بسیار بدبینانه را برای آب شرب تعیین کرد.

امینی گفت: کاهش بارش‌ها و کاهش شدید آورد سد زاینده‌رود وضعیت تامین آب ۴ میلیون نفر در اصفهان و ۱.۵ میلیون نفر در یزد را با تنش همراه کرد.

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری اصفهان درخصوص میزان آوردهای سد زاینده‌رود گفت: در سال آبی ۹۵،‌۹۶ یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون متر مکعب آورد زاینده رود را داشتیم در حالیکه در سال آبی ۹۶،‌۹۷ این میزان به ۶۷۰ میلیون متر مکعب کاهش یافت.

وی ادامه داد: بر این اساس وزارت نیرو کشاورزان را از چرخه تخصیص آب حذف کرد و سهم بخش صنعت را ۴۰ درصد و سهم بخش شرب را ۲۰ درصد کاهش داد تا بتوانیم از شرایط تنش‌زای تابستان عبور کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه باید به نحوی برنامه‌ریزی می‌کردیم که کمترین قطعی آب را داشته باشیم گفت: در سناریوی اولیه حتی بحث نوبت‌بندی و جیره‌بندی که جزو خط قرمزهای ما هست نیز مطرح شده بود اما توانستیم با مدیریت بخش مصرف و همکاری کم‌نظیر مردم در اصفهان شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم که نه تنها دچار جیره‌بندی نشویم بلکه مردم نسبت به دیگر نقاط کشور کمترین مشکلات اجتماعی را در خصوص محدودیت آبی در اصفهان داشتند.

امینی افزود: در مجموع ما ۲۰ درصد کاهش تخصیص آب در سال آبی اخیر داشتیم که منجر به کاهش تولید ۹.۶۸ درصدی آب شد اما در عین حال با همکاری مردم شاهد کاهش ۹ درصدی مصرف آب شرب بودیم.

وی درخصوص توجه مردم اصفهان به اصلاح الگوی مصرف در بخش خانگی اذعان داشت: در سال ۸۶، سرانه مصرف آب به ازای هر نفر در بخش خانگی در سطح اصفهان ۱۸۹ لیتر در روز بود که این میزان هم‌اکنون به ازای هر فرد به ۱۵۴ لیتر در روز رسیده و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در سال‌های آینده به ۱۳۰ لیتر برسد.

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری اصفهان با بیان اینکه راه نجات آب و راه کمک به آیندگان و فرزندان ما مدیریت مصرف است، گفت: در اصفهان به منظور بهینه‌سازی مصرف آب با صنایع بزرگ قراردادهایی امضا شده تا به جای آب خام از پساب فاضلاب استفاده کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • mar

    افرین به مردم اصفهان عزیز برای نجات کشورمان خودمان باید تلاش کنیم

  • یعقوب

    فاضلابو تصفیه کنید ابشو برای شرب بقیه

  • بدون نام

    چه شاهکاری ..!!!!
    دهن خوزستان و دز و کارون رو سرویس کردن با انتقال از سر شاخه ها،
    دزفول قطب تره بار کشور بود ولی الان با بی تدبیری اصفهانی ها به چه روزی افتاده

  • امید

    تشریف ببرید اصفهان تا چشم کار میکنه برنج کاریه

  • بدون نام

    ط۳۰درصدمدیران کشووراصفهانین وگندزدن به منلکت

  • بدون نام

    نمیتونستین از اول این برنامه ریزی رو انجام بدین؟!
    حتمن باید به شرایط بحران برسین که یک تصمیم درست بگیرین؟!

  • بدون نام

    البته قطع کردن های شما هم بی تاثیر نبود

  • بدون نام

    بیچاره اصفهانی ها
    بازم بگید خسیس ن
    مصرف بهینه
    خنده داره

  • بدون نام

    اینهمه دروغ چرا؟ چرا دروغ واشک تمساح
    با گسترش مرزهای اصفهان له ینت یه استان برفگیر ایران وذخیره ونرکرز بارندگی وکنترل دما در ایران متاسفانه از ابن ادبیات کولیها استفاده میکنید که اشک مردم را دربباورید .
    در تقسینات کشوری از غرب به الیگودرز لرستان واز جنوب به چهارمهال وبختیاری واز جنوب شرق کهگلویه وبویراحمد این سه استان وشهرهای پائین دست را به نابودی وخشکسالی کشاندند.
    بعنوتن نمونه سدرودبار لرستان در ل ستان هست وهزبنه زحمت در لرستان دریچه سد فقط در لرستان اما کل دریاچه دراصفهان وهبچ بهره ای به مردم لرستان نمی سد قبل از این تحرکات بطرفند فریب در مسئولین سابق لرستان با انتصاب وتمدید دوسال پست مدیر یتی در تقسیمات کشوری امضای خبیثانه گرفتند ومانند شاهان کثیف قاجار که ایران را فروختند ابنها هم حساس ترین نقاط لرستان را به اصفهان فروختن والان اصفهان بزرگترین وسعت را در ایران دارد وبیشترین اب
    با ابن تهاجم خصمانه مخارن اب کشور را نابود کردند.
    واین جنایت زیست محیزی بشری حتی از بممباران اتمی فرانسه در الجرایر وامریکا در نا کاراکی وهیروشیما ی ژاپن

  • اصفهانی

    برنج کاری در اصفهان 90% کم شده امسال به جاش در چهار محهال آب دزدی رواج پیدا کرده.

  • بدون نام

    آفرین به اصفهان و مردمش که با صنعت و تدبیر باعث سر افرازی ایران شدن
    این هم تدبیر دیگر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج