مسئول نظارت بر قیمت «رب گوجه» کیست؟
رهاسازی بازار و قیمتها در دولت جناب آقای حسن روحانی و بی خیالی مسئولان وزارتخانههای مسئول دربرابر افزایش روزانه قیمتها به جایی رسیده که باید بپرسیم، "مسئول نظارت بر قیمت رب گوجه در دولت حسن روحانی کیست؟ "، تا شاید یک مسئول دردش بیاید و کاری بکند.
خبرگزاری تسنیم: این روزها به مغازهها و فروشگاهها که میریم، فروشنده در واکنش به سوالهای متعدد ما از چرایی افزایش روزانه قیمت کالاهای مصرفی جوابهای سر بالایی میدهد و در نهایت با این استدلال که قیمت دلار لحظهای در حال تغییر است میگوید، اگر امروز نخری فردا باید با قیمت بالاتر بخری. همین موضوع عاملی شده تا التهاب خرید کالا از ترس گرانی بیشتر در سطح جامعه به وجود آید جالب اینجاست مسئولان امر و واحدهای نظارتی هم روزه سکوت گرفته و فقط نظاره گر بازار بلاتکلیف کالاهای مصرفی مردم هستند.
البته روند افزایش قیمت کالاهای مصرفی مردم چند ماهی است که با سرعت بیشتری همراه است و در این شرایط دستگاههای متولی تنظیم بازار از جمله وزارت صنعت، سازمان حمایت و تعزیزات و حتی وزارت جهاد کشاورزی لزومی به توضیح درباره این افزایش قیمتها به مردم نمیبینند و فقط در این اوضاع بخش خصوصی با دفاع از عملکرد خود سعی در توجیه دلایل افزایش قیمت کالاهای مصرفی مردم دارد.
نیمه شهریورماه امسال بود که بازار با شوک کاهش عرضه محصولات سلولزی و افزایش قیمتها روبه رو شد به نحوی که قیمت پوشک بچه و بزرگسال در ارزانترین نوع آن از ۱۲ هزار تومان به ۱۷ تا ۲۲ هزار تومان رسید و مردم برای نگرانی از کمبود پوشک بچه خواهان خرید این محصولات شدند.
وزارت بهداشت و چرایی افزایش قیمت پوشک: به ما ربط ندارد
در آن مقطع کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در موردچرایی افزایش قیمت پوشک به تسنیم گفته بود: بحث توزیع، قیمتگذاری و تامین این اقلام با وزارت صنعت، معدن و تجارت است و آنها باید پاسخ دهند، کما اینکه برخی کمبودها نیز میتواند به دلیل احتکار باشد، ولی براساس اطلاعات ما، تولید پوشک و نوار بهداشتی توسط تولیدکنندگان داخلی کفاف نیاز کشور را میدهد و کشور نباید دچار کمبود این محصولات شود.
جالب اینجاست با توجه به صحبتهای این مقام مسئول در آن شرایط هیچ کدام از مسئولان وزارت صنعت صحبتی در مورد چرایی گرانی محصولات سلولزی از جمله پوشک بچه مطرح نکردند و تنها انجمن سلولزی با بیان مشکلات خود در مورد ترخیص مواد اولیه پرداخت و از تلاش واحدهای تولیدی برای مدیریت بازار خبرداد. در حال حاضر با وجود گذشت زمان هنوز وزارت صنعت سکوت کرده و حتی توضیحی برای آرام کردن وضع بازار عنوان نکرده است.
علاوه بر این در چند ماهه اخیر قیمت انواع کالاها از جمله سیب زمینی، لبنیات، گوشت، برنج، دارو، میوه، روغن و حبوبات، هم افزایش پیدا کرده و مردم هر روز با قیمتهای جدیدی بر روی این کالاها روبه رو هستند. اما سوال اینجاست مسئولان تنظیم بازار کجا هستند و چرا توضیحی در مورد وضعیت بازار به مردم نمیدهند.
قیمت رب گوجه ۲.۵ برابر شد
سکوت وزارت صنعت در حالی همچنان ادامه دارد که این روزها قیمت هر قوطی رب گوجهفرنگی ۸۰۰ گرمی در برندهای مختلف بیش از ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته بهطوری که قیمت این محصول که در اسفند ماه سال گذشته کمتر از ۶ هزار تومان بود امروز به ۱۳۸۰۰ تا ۱۸۰۰۰ هزار تومان رسیده است. تولیدکنندگان درباره دلایل افزایش قیمت رب گوجهفرنگی را بالا رفتن هزینههای بستهبندی و افزایش قیمت گوجهفرنگی را میدانند، اما هنوز در این کالا هم خبری از نظارت بر قیمت گذاری و مدیریت بازار نیست.
به نظر میرسد با تشدید تغییرات روزانه قیمت کالاهای مصرفی مردم باید به دنبال متولی تنظیم بازار و قیمت گذاری کالاهای اساسی باشند، زیرا از وزارت صنعت که خبری در این رابطه نیست.
قیمت مرغ دوباره از کانال ۱۱ هزار تومان گذشت
قیمت هر کیلوگرم مرغ هم از ۸ هزار ۴۰۰ تومان به ۱۱ هزار و ۱۰۰ تومان رسیده و هر روز نوسانات قیمتی را تجربه میکند. این در حالی است که براساس اعلام کارگروه تنظیم بازار، حداکثر قیمت مرغ گرم در بازار نباید از ۸۱۷۵ تومان بیشتر به فروش برسد و در صورتی که نرخ آن بیشتر شود، شرکت پشتیبانی امور دام، ملزم به کنترل قیمتها است، اما مرغداران حداقل قیمت منطقی مرغ را بیش از ۹ هزار تومان میدانند.
در اینجا این سوال مهم برای مردم مطرح است که آیا واقعا قیمت گذاری کالاها مکانیزم خاصی ندارند و هرکس فارغ از هیچ گونه نظارتی حق بهم ریختگی بازار را دارد؟ سوالات دیگر اینکه در این شرایط مسئولان کجاهستند؟ چرا خبری از آنها نیست؟ چرا هیچ مسئولی برای آرام کردم مردم و بازار پیدا نمیشود؟ شرایط به گونهای پیش میرود که انگار در دولت باید برای هر کالا یک مسئول گذاشت و اگر قیمت آن کالا بالا رفت، از آن مسئول دلایلش را پیگیری کرد.
نظر کاربران
ننه من مسئوله
پاسخ ها
برادرزن صدام!!
نه عمه من مسووله خجالت هم چیز خوبیه رب که دیگه با دلار و ارز درست نمیشه
نه بابا حسن آقاست که چند وقت هم هست که اصلا نیست یعنی هستن ولی نیست
چرا همه کاس کوزه ها باید سر کشاورز بدبخت بشکنه غیر از گوجه هیچی گرانتر از قیمت مناسب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه فقط گوجه فرنگی دردسر ساز شده میشه از ادویه و زردچوبه ... هم استفاده کرد ای بمیری کشاورز که دیواری کوتاه تر از دیوارت نیست ای خدااااااااااااااااااااا
خخخخ ...ساعت خواب .یکی نیست بگه حقوق شهروندی رو کاغذ به کجا رسید.کلانتری ها به راحتی حق شهر وندی را زیر پا لگد مال میکنند و صدا از کسی در بیاد علنا به پرونده سازی علیه وی تهدید میشوند .به راحتی میگویند خفه شو و کمتر تلویزیون ببین .حق شهروندی خواب و خیالی بیش نبوده و نیست
لعنت بر پدر مادرشون
مسلمانی یعنی این ؟
پاسخ ها
داداش اینا با این کاراشون اسلامو بدبین کردن خدا جوابشونو بده ایران شده کشور نزول خور بانک ها شدن نزول
نظارت و بازرسی از قدیم توی این مملکت ناکارامد و ضعیف بوده، همه ناظرین و بازرسها غرق در رابطه و ضابطه و پشت میز نشینی هستن و
عمه فاطی که خودش تو روستای زهوارلهی کارخونه داره خوبه اگه ننه میرزابگم هم کمکش کنه ناظران خوبی واسه دولت توچالی هستند
عزیزم راجع به مسائل مهمتر صحبت کنیم گوجه رو که میریم نارمک دم خونه احمدی نژاد می خریم.
پاسخ ها
مادرت هم بیاد اونجا بهش میدیم اصلا ناراحت نباش
من هستم.چون مسئولی نمیبینم
عمه اینجانب!!!!!!
پاسخ ها
داداش این پست دراختیار ننه بزرگ من بود الان شما زودتر ارخواب بیدارشدید مسولیتش به عمه شده رسید فردا احتمالا پست ازشما میگیریم چون ما تحمل نداریم وقیمت هم بابت اینکه امروز پولش شما خوردید میبرم بالا گفتم که بعدا گله منده نشوید تا فردا خدا نگهدار عجب ..... الی اخر
فکر کنم دیگه چیزی نمونده که به مقام والای انسانیت برسیم!!!!!!!!!!!
هیچی ازخودمون نداریم همه اجناس ازخارج واردمیشودهمش وحده دروغ به خورمردم میدهندکه میگوهیندخودکفاشده ایم اون پفکی که تبلیغ میکنیدایرانی هست مواداولیه آن ازخارج کشورواردمیشود چرای چیزازخودمان هست اونم زبان اگراینو نداشتیم کرم مارومیخورد آره قربونش.
فکر ننه بزرگ من بوده که بنده خدا سالهاست عمرشو داده به شما .
مسول نظارت برای قیمتها اجناس در بارار باید شخصی مقتدر مثل مرحوم رضاشاه باشد که متاسفانه درقید حیات نیست ازدست ننه بزرگ من بیشتر ازاین کاریی برنیماد....