ماجرای استعفای دسته جمعی ۷ معاون وزیر صنعت
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ماجرای استعفای دسته جمعی ۷ معاون وزیر صنعت معدن تجارت را تشریح کرد و گفت: نباید با یک استعفا تمام تخلفات و سوء مدیریت های وی نادیده گرفته شود.
خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون برنامه و بودجه ماجرای استعفای دسته جمعی ۷ معاون وزیر صنعت معدن تجارت را تشریح کرد و گفت: نباید با یک استعفا تمام تخلفات و سوء مدیریت های وی نادیده گرفته شود.
محمد حسینی، در خصوص استعفای محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن تجارت اظهار داشت: آقای شریعتمداری علی رغم اینکه استیضاحش در مجلس مطرح بود، استعفا داد.
وی ادامه داد: مشکلاتی که در حوزه تولید، تامین و توزیع کالا در ماههای اخیر وجود داشت و عامل نگرانی مردم شده، موجب شد تعدادی از نمایندگان استیضاح وی را کلید بزنند.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر استعفای آقای شریعتمداری به معنای پذیرش ناکارآمدی او در مدیریت این وزارتخانه است، ایشان باید مدتها قبل استعفا می داد.
حسینی اظهارداشت: آقای شریعتمداری در شرایطی استعفا داد که رئیس جمهور عازم سفر نیویورک شد و فاصله زیاد بین استعفا و پذیرش استعفای وی تبعاتی در پی دارد.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است در این فاصله زمانی افرادی که در انجام وظایفشان قصور داشته اند و با تبانی بیتالمال را تضعیف کرده اند، از سیستم خارج می شوند و از پاسخگویی فرار می کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: دستگاه های نظارتی باید سریعاً عملکرد وزیر صنعت و معاونانش در حوزه های مختلف را مورد بررسی قرار داده و تخلفات را احصاء کنند. نباید روند رسیدگی به این تخلفات طولانی شود.
حسینی با تاکید بر اینکه ناکارآمدی و سوء مدیریت در وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمان مدیریت شریعتمداری عامل افزایش قیمت ها بوده است، گفت: نباید با یک استعفا تمام تخلفات و سوء مدیریت های وی نادیده گرفته شود. وزارت صنعت عملکرد قابل دفاعی در زمینه چرخه تامین و توزیع کالاهای اساسی ندارد.
وی گفت: یکی از بندهای استیضاح شریعتمداری این بوده است که معاونان وزارت صنعت کارآمدی لازم را ندارند. لذا وزارت صنعت با استیضاح کنندگان رایزنی کرد که آیا در صورت برکناری معاونان، استیضاح منتفی خواهد شد؟ در این راستا ۷ معاون وزیر صنعت نیز به صورت دستهجمعی استعفا دادند اما استیضاح کنندگان اعلام کردند که باید استیضاح مسیر خود را طی کند و این حرکت مشکلی را رفع نخواهد کرد.
چندی پیش وزارت صنعت اعلام کرد در راستای اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، ۷ معاون وزیر استعفا دادهاند اما اسامی این افراد اعلام نشد.
نظر کاربران
اینها باید اعدام بشوند چون زندگی 80 میلیون ایرانی را نابود کرده اند
پاسخ ها
دقیقا
کی ب کیه هرکی هرکاری دلش خواست میکنه ن قانونی ن ناظری ن مجلسی هیچ کی هم پاسخگو نی ...
خوردین و حالا میخواین استعفا بدین واقعا
ی کلام ختم کلام دوره اقای روحانی ...فقط برنامشون از پیش تعیین شده بود ک بیان و بخورن و بدزدن و فرار کننن....همشون تو خارج سرمایه گزاری کردن...از الان بنظرم باید ممنوعیت خروج از کشور برا کل کابینه روحانی بزنن....شک نکنین همه مس هم هستن....
البته مجلس در بعد نظارتی بسیار ضعیف عمل میکند مردم عادی کوچه و بازار تخلفات را زود تر رصد می کنند تا دستگاهها ی نظارتی مثلمجلس که هم ابزارهای لازم را دارد وهم جز وظایف اصلی مجلس است حالا یک وزیر با عملکرد منفی با وجود شبهه قصد تخریب نظام همین قدر اوضاع را بر وفق مراد ندید استعفا می دهد بلکه او باید پاسخگو باشد وچنانچه تعمدی در کار بود مجازات شود هر چند چنین موضوعی در این چهل سال نبوده واگر هم کسی مجازاتی شده بیشتر جنبه تخریب یک جناح خواست بوده تا بعد تعزیری
پاسخ ها
آقا کار درستی کرده خرج رو کم کرده، باید حتما کلی هزینه بشه و بعد استیضاح رای نیاره ، خب بی دردسر و قیل و قال الکی رفت کنار و استیضاح کیلویی برا مجلس موند که خرج یه وزیر دیگه بشه.
اول ازهمه بایداین اخراج بشه مملکت روبه گندکشونده
لطفا تا فرار نکردن ممنوع الخروج بشن
چرا روحانی جایگزین وزرای اخراجی را به مجلس معرفی نمی کند؟؟؟؟!!!
وقتی مسولی کنارگیری می کنه بعدش شروع می کنن به گفتن حقایق و اشتباهات شون پس چرا موقعی که سر کار هستند کسی اعتراض نمی کنه چون همشون سرشون
سلام.احتراما اول رئیس جمهورباید پاسخ گو باشد که چرا افرادی رو که قبلا دردولتهای پیشین ناکارامد بوده اند مجددا وزیر معرفی کردو دوما این اقاو معاونین ورانت خوارشان باید تاوان کارهای بدی
به درک بهترزوترازاینهابایدمیرفتن
کسی عهده دار نمیشه اینقدر به گند زدن که خدایا
بقیه هم سواد ندارن و پیر هم شدن نمیتونن راه برن
روحانی خودت هم استفعاه استعفاه