۷۷۲۶۹
۶ نظر
۵۰۰۷
۶ نظر
۵۰۰۷
پ

زن جوان در اسید حسادت زنانه سوخت

ی‌گوید ۱۵ اردیبهشت‌ماه سال ۸۹ دنیا برایش تمام شد و از آن پس درد، سوزش و تاریکی مهمان روزهای سختی‌اش بود. با اینکه دختری که با همسرش در ارتباط بود، با چهار لیتر اسید سولفوریک این بلا را بر سر او و دخترش آورده، با خودکشی‌ به زندگی‌اش پایان داده، اما هیچ‌گاه او را نخواهد بخشید.

خبرگزاری ایسنا: می‌گوید ۱۵ اردیبهشت‌ماه سال ۸۹ دنیا برایش تمام شد و از آن پس درد، سوزش و تاریکی مهمان روزهای سختی‌اش بود. با اینکه دختری که با همسرش در ارتباط بود، با چهار لیتر اسید سولفوریک این بلا را بر سر او و دخترش آورده، با خودکشی‌ به زندگی‌اش پایان داده، اما هیچ‌گاه او را نخواهد بخشید.

طاهره بهرامی در تشریح جزئیات این خبر می‌گوید: در پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال ۸۹ بود که با شنیدن صدای زنگ حیاط به همراه «پانیذ» دختر سه ساله‌ام به سمت حیاط رفتم. اما پس از بازکردن در حیاط، با زن بلندقامت و ناشناسی روبرو شدم که دستکش و سطل آبی رنگی به همراه داشت. این زن با بیان اینکه شیره انگور برای ما آورده، وارد منزلم شد، اما هنگامی که برای آوردن ظرف بزرگتر به داخل آشپزخانه رفتم، با آچاری که به همراه داشت، ضربات متعددی به سرم کوبید.

زن جوان در اسید حسادت زنانه سوخت

او در یادآوری روز حادثه می‌گوید: بی‌حال روی دو زانو نشسته بودم که «منا» سطل آبی رنگی را که به همراه داشت، روی بدنم پاشید و بعدها متوجه شدم محتویات آن سطل، چهار لیتر اسید سولفوریک بود!

وی افزود: در این حادثه «پانیذ» نیز از ناحیه پیشانی، بینی و لب دچار سوختگی‌هایی شد و با وجود سه عمل جراحی روی صورتش، باز هم نتیجه مطلوب حاصل نشد.

وی با بیان اینکه با تحقیقات انجام شده توسط ماموران، «منا» دستگیر شد، گفت: منا در حالی که بر اثر سوختگی ناشی از اسید، به بیمارستان مراجعه کرده بود، مورد ظن ماموران قرار گرفت و دستگیر شد و در تحقیقات مشخص شد که ارتباطاتی میان «جعفر» (همسر طاهره) و «منا» بوده و برای انتقام‌جویی، این بلا را بر سر من آورده است.

طاهره می‌گوید که تمام امیدش قصاص منا بود، اما خودکشی این فرد باعث شد که تمام آرزوهایش از بین برود و حالا تمام امیدش بهبودی پانیذ است.

او معتقد است که دولت باید برای قربانیان اسیدپاشی همچون او که حالا خانه‌نشین شده‌اند و به نوعی پزشکان نیز از آنها قطع امید کرده‌اند، فکری بکند. حالا چه مالی و چه حمایت‌های روانی.

او می‌گوید که مسئولان باید ما را به مانند عزیزان خود ببینند. چرا که ممکن است این آسیب روزی برای هر کسی اتفاق بیفتد.

با اینکه این روزها طاهره خانه‌نشین شده، اما می‌گوید: تنها امیدش بهبودی پانیذی است که این روزها به پیش دبستانی می‌رود و جراحت چهره‌اش علامت سئوال بزرگی در ذهن همکلاسی‌هایش ایجاد کرده، به گونه‌ای که پانیذ به تعدادی از دوستانش گفته که از دوچرخه افتاده و به بقیه گفته است که چای‌داغ روی صورتش ریخته است.

طاهره بهرامی این روزها برای معاینه چشم‌هایی که پزشکان بیمارستان فارابی از آن قطع امید کرده‌اند، به تهران سفر می‌کند اما همان گونه که در مصاحبه‌هایش بارها اعلام کرده است، تنها امید این روزهایش، دخترک شش ساله‌ای است که نمی‌داند در پاسخ به سئوال «صورتت چه شده» دوستانش پاسخ مناسبی بدهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    لعنت به این مردمی که نه خدا و نه بنده خدا براشون مهمه. آخه این چه قانونی تو این مملکت که انقدر راحت اسید دست مردم عادی میرسه و بقیه رو تهدید میکنه و بعد هم هیچ قانونی برای قصاصش وجود نداره. انقدر راحت به هم اسید میپاشیم که انگار آب معدنی دست گرفتیم و از عواقبش نمیترسیم

  • حدیث

    اینقد این چیزا رو گفتن و گفتن تا همه یاد گرفتن برن ی سطل اسید بردارن بریزن روی هر کس ک باهاش دشمنی دارن... اینجور هم ک مشخصه هیچکس ترسی از بعدش نداره...

  • زهرا

    ایراد اول از قانون است که هیچ محدودیتی برای دسترسی به مواد شیمیایی خطرناکی مانند اسیدها نگذاشته است. این درحالی است که در کشورهای دیگر این اجازه تنها به مشاغل و ارگانهای خاصی می دهد البته از کشوری که مواد افیونی به راحتی یافت می شوند، انتظار زیادی هست که محدودیتی برای این مواد ایجاد شود
    ایراد دوم به قوه قضاِییه هست که مجازات اسید پاشی را بسیار سبک در نطر گرفته و تنها به قصاص عضو آسیب دیده و دیه می کنند. این در حالی است که با از بین بردن صورت قربانی زندگی او به جهنم تبدیل شده

    پاسخ ها

    • حمیدرضا

      زهرا خانم منم با نظر شما موافقم
      اینجور مواد شیمیایی نباید به راحتی در دسترس باشه
      قانون و مجری قانون باید محکم برخورد کنه شوخی نیست پای یک عمر زندگی در میونه

  • پویا

    به نظرم با توجه به زیاد شدن اسید پاشی باید قوه قضاییه برای این کار مجازات اعدام در نظر بگیرد

  • Malek

    باز هم اسيد در دست افراد ،اخه چرا مسؤلين هيچ كارى نميكنند؟ و اين هم از هوسبازيزى مردي كثيف

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج