فضای آموزشی تهران محرومتر از سیستان
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور گفت: بزرگترین نگرانی در بحث مدارس فرسوده مربوط به شهر تهران است.
خبرگزاری تسنیم: شهر تهران بهلحاظ سرانه و متراژ و مقاومت مدارس جزو فقیرترین استانهاست و بیشترین مدارس فرسوده کشور در شهر تهران قرار دارند.
۲۶۴ مدرسه با قدمت بالای ۶۰ سال در شهر تهران وجود دارند که این مدارس آسیبپذیرند بهگونهای که طبق اعلام عباسعلی باقری - مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران، در سالهای اخیر حتی طوفانی رخ داد و سقف برخی مدارس کنده شد یا آسیب دید و این مدارس در برابر زلزله طاقت نمیآورند.
همچنین علی شهری - مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران معتقد است که وضعیت استان تهران قابل توجه ویژه است و باید نگاه ویژهای را به مدارس فرسوده این استان داشت.
استان تهران از جمله استانهای با سرانه فضای آموزشی پایین است و ضمن پایین بودن سرانه آموزشی شاهد تراکم بسیار بالای دانشآموزان در کلاس های درس هستین.
اگر مقایسهای بین استانهای کمبرخوردار بهلحاظ فضای آموزشی داشته باشم، سیستان و بلوچستان، البرز و آذربایجان غربی با وجود سرانه پایین فضای آموزشی مشابه تهران هستند اما باید گفت که تراکم دانشآموزی آنها قابل مقایسه با تهران نیست.
محمدرضا حافظی - رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به اینکه ۹۶۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور و هزار خیر مدرسه ساز ایرانی در سراسر جهان هستند, عنوان کرد: بزرگترین نگرانی در بحث مدارس فرسوده مربوط به شهر تهران است.
۱۳.۵ میلیون جمعیت دانشآموزی در کشور داریم که ۱.۵ درصد در تهران حضور دارند و اگر زلزله ۶ ریشتری رخ دهد جان تعداد زیادی از دانشآموزان در خطر است.
وی افزود: باید مدارس ایمنسازی شوند تا حتی در هنگام زلزله بتوان از آنها به عنوان پناهگاه استفاده کرد و دولت و خیران باید در عرصه مدرسهسازی فعالیت بیشتری کنند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور بیان کرد: مردم تصور میکنند تمام امکانات در تهران متمرکز شده است و هیچ نیازی در پایتخت وجود ندارد اما باید در بحث ایمن سازی مدارس تهران سرمایهگذاری کرد و این موضوع با جان دانشآموزان در ارتباط است.
حافظی گفت: سال گذشته ۱۲۰۰ میلیارد تومان کمک خیران مدرسهساز را در کل کشور داشتیم و ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ایمنسازی مدارس نیاز داریم و این در اختیار دولت نیست و به عزم ملی نیاز دارد تا بتوانیم مدارس ایمن برای فرزندان کشور به خصوص در تهران احداث کنیم.
وی تصریح کرد: تهران از استان سیستانوبلوچستان که محرومترین استان کشور است به لحاظ فضای آموزشی محرومتر است و اگر اعتبار لازم تامین شود و زمین برای احداث مدرسه در اختیار خیران بگذارند این مشکل حل خواهد شد. شورای شهر باید موافقت کند که در کنار پارکها، مدارس ایجاد کنیم.
نظر کاربران
جنوب لبنان وضعیت چطوره؟
وقتی پول کشور را هزینه می کنید برای کشورهای دیگه ... .... مدرسه ها باید خراب و ویرانه باشند ... شما برای علم و دانش خرج نمیکنید برای خرافات خرج میکنید تا بیشتر مردم را بدوشید ... و مردم هم که متاسفانه گروهی هنوز در خوابند
خجالت بکشید، چطور تهرانو با سیستان مقایسه می کنید؟ کدوم بچه در تهران در شرایط مشابه سیستان درس میخونه؟ خاک بر سر مسولین بی لیاقت و بی کفایت
خیرین مدرسه بسازند ومدیران دولتی هم بوجه بیت المال که جهت ساخت مدرسه وبیمارستان برای محرمان هست اختلاص کنند جای تعجب هست
یه سفر زحمت بکشید برید سیساان وبلو چستان به عمق فاجعه پی می برید
تاحالا سیستان رفتی