۷۶۸۶۸۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

قابلیت جدید جاروبرقی روباتیک

یک جاروبرقی با قابلیتی جدید ارائه شده که می تواند به طور خودکار گرد وخاک و زباله جمع آوری شده را خالی کند.

خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل: جاروبرقی +Roomba i۷ هوشمندتر شده و این بار می تواند بدون کمک کاربر زباله های جمع آوری شده را خالی کند.

جاروبرقی رباتیک می تواند به طور خودکار خود را خالی کند. این جارو همچنین به یک پایه متصل می شود و هرگونه گردوخاک به درون مخزنی کشیده می شود. در این مخزن یک کیسه زباله بزرگ قرار دارد.

قابلیت جدید جاروبرقی روباتیک

علاوه برآن این پایه به عنوان شارژر دستگاه نیز عمل می کند. همچنین +i۷ مجهز به یک ویژگی جدید است که برای هر اتاق کاتالوگی مختلف می سازد. در کنار این موارد جاروبرقی به یاد می آورد قبلا در چه مکانی بوده و قرار است به کجا برود. البته شرکت سازنده ویژگی مکان یابی اتاق را در نسخه های قبلی جاروبرقی ارائه کرده بود اما این نمونه پس از مکان یابی، نقشه آن را ذخیره می کند.

دوربین ها و اسکن های این جاروبرقی اطراف اتاق را بررسی و نقشه ای از آن تهیه می کنند.

به این ترتیب لازم نیست کاربر جاروبرقی را خالی کند. این جاروبرقی جدید با قیمت ۹۵۰ دلار عرضه می شود و گرانقیمت ترین مدلی است که شرکت سازنده ارائه کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج