۷۶۲۵۳۷
۸ نظر
۵۰۲۶
۸ نظر
۵۰۲۶
پ

مامور‌های قلابی را این‌گونه شناسایی کنید

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا در یادداشتی به تشریح راه های مختلف شناسایی افرادی که با عنوان جعلی مامور نظامی و انتظامی، اقدام به فریب و سرقت از شهروندان می کنند، پرداخت.

تسنیم نوشت: معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا در یادداشتی به تشریح راه های مختلف شناسایی افرادی که با عنوان جعلی مامور نظامی و انتظامی، اقدام به فریب و سرقت از شهروندان می کنند، پرداخت.

در یادداشت سرهنگ کارآگاه "رضا موذن"، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا، آمده است: چنانچه افرادی که خود را مأمور سازمان های نظامی یا انتظامی معرفی می کنند و تقاضای بازرسی بدنی از شما یا منزلتان را دارند حتما از مامور بودن آنها مطمئن شوید و به صرف داشتن تجهیزات پلیسی که چه بسا قلابی است فریب نخورید.

سارقان مامورنما به دلیل تجربه مجرمانه و با استفاده از تجهیزات قلابی از سهل انگاری، غفلت و عدم مهارت شهروندان در تشخیص ماموران واقعی از افراد متقلب سوء استفاده کرده و مرتکب سرقت می شوند.

برابر قوانین و مقررات، دستوالعمل نیروی انتظامی، همه ماموران پلیس چه با لباس خدمت و چه لباس شخصی مکلف به ارائه نشان و کارت شناسایی خود هستند.

بدون احراز هویت، درب منازل و خودروهایتان را به روی فردی که خود را مامور انتظامی معرفی می‌کند باز نکنید و اجازه ندهید هر کسی به حریم شخصی شما وارد شود؛ ماموران نیروی انتظامی برای ورود به منزل باید حکم قضایی ارائه دهند.

"به نوع درخواست ماموران توجه کنید" به خاطر داشته باشید درخواست ماموران پلیس ابتدا احراز هویت افراد است که برای آگاهی از آن کارت شناسایی درخواست میکنند نه کیف یا سوئیچ خودرویشان را؛ بنابراین مراقب افرادی که تحت عنوان مامور پلیس از ابتدا قصد کنترل چک پول و اشیای خریداری شده با ارزش شما را دارند باشید.

در صورتی که فرد مدعی از شما درخواست کرد تا پیاده همراه او بروید با رعایت ادب بخواهید صبر کند تا خودروی گشت کلانتری در محل حضور پیدا کند؛ اگر فرد واقعا مامور نباشد از این کار امتناع خواهد کرد.

اگر به تازگی از بانک یا سایر مراکز مالی بیرون آمده اید و مقدار زیادی پول نقد یا اسناد و اموال با ارزش دیگری را به همراه دارید و فردی با لباس مامور ناجا به شما اتهامی وارد می کند هوشیار باشید و به دقت موارد ایمنی را رعایت کنید؛ زیرا احتمالا با باندی از سارقان مواجهید که به شیوه زاغ زنی از بانک تعقیبتان کردهاند و از وجود نقدینگی و اموال با ارزش نزد شما مطلعند.

در جرایم رانندگی سبک، کارکنان نیروی انتظامی برای انتقال خودروی افراد به مراکز مورد نظر خودروی خود را با خود فرد به همراه یک مامور منتقل میکنند اگر فرد مدعی دستور انتقال خودروی شما به پارکینگ را بدون شما صادر کرد به مامور بودن او شک کنید و اجاز ه ندهید خودروی شما را به تنهایی به پارکینگ انتقال دهد.

در صورتی که فرد مدعی در برابر درخواست شما مبنی بر ارائه کارت شناسایی، تحکم کرد یا برخورد لفظی شدیدی کرد خونسردی خود را حفظ کنید و بر این حق قانونی خود پافشاری کنید.

در بازرسی منازل به صورت قانونی و متعارف پلیس حتما از صاحبخانه می خواهد در تمام مراحل بازرسی از همه بخش ها حضور داشته باشد پس از پایان بازرسی، صورت جلسه دقیقی با ذکر جزئیات از هنگام ورود تا پایان بازرسی در حضور صاحبخانه تنظیم می‌شود؛ اگر ضبط اموال و اجناس ضرورت داشته باشد به دقت در این صورت جلسه ذکر می شود.

اگر فرد مدعی برای بازرسی به تنهایی به اتاقی وارد شد و با توسل به بهانههای گوناگون به شما اجازه حضور در محل را نداد در مامور بودن وی شک کنید.

اگر در هنگام بازرسی به هر دلیلی به مامور بودن افراد شک کردید فورا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید.

به هر حال به یاد داشته باشید که حفظ جان از حفظ مال مهمتر است ؛ اگر ممکن است جانتان به خطر بیفتد با سارقان مقابله نکنید.

عدم اشنایی افراد با قوانین و مقررات، حقوق شهروندی و تسلیم شدن بی قید و شرط در برابر افراد مامورنما

اطمینان، غفلت و سهل انگاری شهروندان در احراز هویت افرادی که ادعا می کنند پلیس هستند.

در صورت وقوع چه باید بکنید؟

خونسردی خود را حفظ کنید.

با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید یا به کلانتری محل وقوع جرم اطلاع دهید، زیرا تشکیل پرونده با گزارش کلانتری و بازدید از محل انجام می شود.

کلیه اطلاعات خود درباره نحوه وقوع سرقت و مشخصات سارق را در اختیار ماموران پلیس قرار دهید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اول کتک میزنن بعدکارت شناسایی نشون اگه بدن

  • منصور.منصور

    با سلام وخداقوت خاستم بدونم آیا به شماره پلیس ۱۱۰ میشود پیامک فرستاد اگه جواب نه هستش که کاش میشد چون تو بعضی مواقع اگه شرایطی پیش بیاد که نشه با تلفن همراه زنگ زد پیامک بی سروصداس ممنون

  • شیراز نجفی

    قانون باید مامور را موظف به ارایه کارت شناسایی کند قبل از هر اقدامی نه اینکه مردم ازاو کارت شناسایی بخواهند

    پاسخ ها

    • محمد

      مثل اینکه هنوز با مامورین محترم نیروی انتظامی برخورد نداشتی که ببینی چطور کارت شناسایی بهت نشون میدن ؟ یک مامور راهور که وظیفش بگیر و. ببند نیست موقعی که جلوی ماشینتون را میگیره وظیفش اینه که بیاد پیش ماشین شما و مدارک بخواد ولی ........ باید بری پیش ماشین مامور و التماس درخواست و ......... تا بتونی از ایشون نوع تخلف را بپرسید

  • بدون نام

    اولا که نیم ساعت طول می‌کشه تا پلیس 110 بیاد، دوما از بس بعضی پلیس ها با مردم بد رفتاری کردن خیلی راحت با اخاذ ها و زورگیر ها اشتباه میشن،بنابراین باید دعا کرد همچین موردی برای هیچ بخت برگشته ای پیش نیاد

  • رضا ویسکرمی از خرم آباد کد ملی هم لازمه میدم خدمت تون

    یک روز خسته از کارگری چند سال پیش در دهکده المپیک خرم‌آباد بر میگشتم که پیکان سواری ما را گشت پلیس نگه داشت کارگری و ظروف خوراکی که برای نهار می بردیم داد میزد که ما کارگر هستیم من به یکی از مامورین که می خواست من رو بازرسی بدنی کنه گفتم کارت شناسایی نشون بده خندید و به رییس شون که چند متری دورتر بود گفت جناب سرهنگ کارت شناسایی از من می خواد بعد جناب سرهنگ اومد کارت ماشین و گواهی نامه راننده رو گرفت گفت بیا کلانتری تا هم کارت شناسایی نشون ت بدم هم اسناد خودت من گفتم که من درخواست کرده ام با راننده چه کار دارید خلاصه راننده خیلی التماس کرد ولی من موندم سر حرفم تا کارگران دیگه اومدن بکی اژ مامورین اشنا ش بود اسناد رو گرفت و دیگه کسی جرات نمیکرد منو برسونه

  • امیر کرج

    وقتی اسلحه قلابی و سایر ملزومات نظامی رو داره یه کارت قلابی هم ساختن مگه چقدر کار داره ،،بعدشم هر کارتی چاپ کنه با یه آرم نیروی انتظامی باشه همه باور می کنن چون هیچکس نمی دونه کارت یه مامور چه جوری میشه

  • بدون نام

    مقصر خود پلیسه بهشون میگی کارت نشون بده بر میخوره عصبی برخورد میکنن خودتون بگین اولش حکم و کارت به طرف نشون بدن محترمانه درخواستشون رو بگن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج