شرایط اقتصادی، مراجعات به کمیته امداد را افزایش داد
قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: شرایط اقتصادی امسال، تقاضاها و مراجعات به این نهاد را افزایش داده است.
خبرگزاری ایسنا: قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: شرایط اقتصادی امسال، تقاضاها و مراجعات به این نهاد را افزایش داده است.
منصور برقعی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بالغ بر ۳ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند و این تعداد معمولا با توجه به منابعی که در دسترس است، ثابت باقی میماند؛ در واقع سالانه برخی از افراد تحت پوشش، توانمند شده و از چرخه حمایتی خارج میشوند، در مقابل تعدادی نیز جایگزین میشوند.
وی با تاکید بر اینکه در راستای گرهگشایی از مردم در شرایط کنونی اقتصادی، باید تدابیری برای اداره هر چه بهتر منابع موجود اندیشیده شود، ادامه داد: خوشبختانه خیر و احسان در جامعه دینی ایران جریان دارد و اعتماد مردم به کمیته امداد روز به روز بیشتر میشود. این مسئله را میتوان از افزایش میزان صدقات و انفاقات فهمید.
به عنوان مثال، پارسال میزان صدقات جمعآوری شده و مشارکتهای مردمی در عرصههای مختلف به ترتیب ۱۳ و ۱۸ درصد افزایش داشت.
وی با بیان اینکه خیران مطمئن هستند که کمیته امداد در مقایسه با افراد عادی، شناخت بهتری از نیازمندان و میزان نیازشان دارد، افزود:
سال گذشته در استان زنجان میزان مشارکتهای نقدی و غیرنقدی مردم به ۴۲ میلیارد تومان رسید. این در حالی است که ۴۲ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند و با کمی ضرب و تقسیم میتوان پی برد که هر نفر به طور میانگین سالی یک میلیون تومان دریافت میکند.
برقعی تصریح کرد: افرادی که تحت حمایت هستند مشکلات عدیدهای دارند و مبلغی که از جانب مشارکتهای مردمی دریافت میکنند، نمیتواند رقم معناداری باشد. همچنین سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیارد تومان صدقه جمعآوری شد.
این مبلغ در ظاهر بزرگ است ولی وقتی بین همه اعضای جامعه هدف تقسیم میشود، پاسخگوی گوشهای از نیازها هم نیست.
قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه خیران باید به جد پشتیبان کمیته امداد باشند، خاطرنشان کرد: البته خوشبختانه مردم احساسات انسانی خود را ارج نهادهاند و در شرایط سخت نیز پشت یکدیگر را خالی نکردهاند.
این در حالی است که وجوهات جمعآوری شده در هر استان از جمله فطریه، زکات و صدقه برای رفع نیازهای همان استان صرف میشود.
برقعی در خصوص برنامههای اشتغال با اشاره به اینکه ایجاد سالانه ۱۷۰ هزار فرصت شغلی در برنامه پنجم کمیته امداد وجود دارد، افزود: سال گذشته این تعداد شغل با بهرهمندی از ۱۸ هزار فرصت کاریابی و ۱۵۲ طرح اشتغال ایجاد شد. امسال نیز امیدواریم با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی بتوانیم این تعداد را افزایش دهیم.
نظر کاربران
هر نفر سالی یه ملیون میگیره کشتین خودتونو پس این همه پول چی میشه
پاسخ ها
ول کن دیگه داداچ ..... حتما دزدی شده ....ای خدا ..... ولی سه میلیون خیلیه
مملکت گل بلبل شده
فرض کنید به غزه میخواهید کمک کنید به مراجعه کنندگان هم کمک کنید
همه چی چند برابر شده حقوق ها ولی برای چندسال پیشه با روزی پنجاه تومن میشه زندگی کرد ای بی مسولان
خیلی ها هستن که نیاز به کمک دارند ولی خجالت کیکشند پاشونو به کمیته امداد بزارند.
خاک تو سرتون با این مملکت نگهداشتنتون که مردمو به بدبختی انداختین
معتقدم کمیته امداد ، بمرور زمان به دلیل کم شدن فقر باید تعطیل می شد ، اما برعکس متأسفانه ، گسترش پیدا کرد .
به سلامتی ....از ثروت مملکت که کم نظیره تو دنیا....به اونها صدقه میدید....
با توجه به اینکه اعتماد عمومی به این نهاد بدلیل عدم شفافیت کاسته شده است، میتوان از روشهایی همچون معرفی مستقیم خیرین به نیازمندان توسط کمیته امداد بهره جست، تا از این به بعد کمک کننده مطمئن باشد پولش به دست نیازمند میرسد و کمیته فقط نقش هدایت کننده را داشته باشد نه صاحب حساب
هر دم از این باغ بری می رسد .
کلاه مان را بالاتر بگذاریم .
شکاف فاصله طبقاتی یکی قارون است یکی گدا سامرا .
به سلامتی مسولین خاک بر سر حدود 50 تا 60 ملیون باید تحت پوشش کمیته بروند . ننگتان باد
خوش بحالشون لاقل تحت پوششن من بدبخت بیکار بی پول خانواده دار هشتاد درصد شنوایی رو از دست دادم تو شهر کوچک حتی روم نمیشه یکبار برم بهزیستی چه برسه کمیته امداد ایکاش مردم رو درک میکردن فکر میکنن ندارها فقط همینهان که میرن کمیته