۷۵۸۱۰۱
۴ نظر
۵۰۱۸
۴ نظر
۵۰۱۸
پ

طرحی برای شناسایی استعدادهای دانش‌آموزی

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان گفت: رویکرد طرح شهاب، شناسایی استعدادها به صورت تلفیقی است.

خبرگزاری ایسنا: فاطمه مهاجرانی؛ رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اظهار کرد: طرح شهاب با همکاری دو دستگاه آموزش و پرورش و بنیاد نخبگان اجرایی می‌شود و رویکرد این طرح شناسایی استعدادها به صورت تلفیقی است.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر مرکز استعدادهای درخشان رویکرد شناسایی استعدادهای دو تا سه درصد از جمعیت دانش‌آموزان را بر عهده دارد و این در حالی است که در طرح شهاب ۹۸ درصد از جامعه دانش‌آموزان زیر پوشش قرار می‌گیرند.

در طرح تفکیک، دانش‌آموزان دارای استعداد از سایر دانش‌آموزان جدا می‌شوند یا در همان فضا، اطلاعات متفاوتی را دریافت می‌کنند و این در حالی است که در طرح تلفیقی دانش‌آموزان در همان بستر و در کنار سایر دانش‌آموزان آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند.

وی افزود: طرح شهاب فرصتی است که بستری فراهم شود تا دانش‌آموزان بر اساس استعداد خود بدانند به کدام سمت حرکت کنند.

متاسفانه گاه به دلیل عدم صحیح شناخت استعدادها، هدررفت بالای انرژی رخ می‌دهد و اکنون هدف طرح شهاب آن است که با شناسایی استعدادهای ویژه، برای تقویت استعدادها اقدامات مناسبی صورت گیرد.

مهاجرانی با تاکید بر تقویت طرح ملی شهاب، خاطرنشان کرد: حرکت این طرح در کشور رو به جلو بوده و در سال تحصیلی آتی ۵۸ هزار مدرسه با مشارکت ۹۱ هزار معلم طرح شهاب را اجرا می‌کنند. همچنین این طرح در ۵۸۶ منطقه آموزشی کشور در حال اجرا است و تا رسیدن به اجرای طرح در ۷۶۰ منطقه فاصله زیادی ندارد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان، یادآور شد: برخی طرح‌ها در هنگام اجرا به دلیل محدودیت‌ها در حد شهری و منطقه‌ای باقی می‌ماند و طرح شهاب در این زمینه وضعیت مطلوبی داشته ولی اجرای آن نیازمند جریان‌سازی است.

باید توجه داشت که حرفه‌ای شدن معلمان نیازمند سه رکن دانش، مهارت و ارتباط است و با اجرای طرح شهاب معلمان به تشخص باز می‌گردند و در کنار دغدغه‌های معیشتی دغدغه‌های حرفه‌ای خود را مورد توجه قرار می‌دهند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    طرح شهاب یعنی نابودی استعدادهای دانش آموزان. یعنی حضور دانش آموزان نخبه در کلاسهای چهل نفره با معلمینی خسته و همکلاسی های خنک و ناتوان که وقت معلم را خواهند گرفت. این طرح به نفع مدارس غیرانتفاعی است که مدیران آموزش و پرورش متولیان آنها هستند . یعنی نابودی مراکز تیزهوشان و رشد قارچ گونه غیرانتفاعی های خاص و صد البته خیلی خیلی گران. یعنی پولدارها به آموزش با کیفیت برسند و استعدادهای فقیران نابود شود....

  • دبیر ریاضی با ۳۳سال تجربه

    در زمینه آموزش هر چیزی را شما ناکارشناسان دست زدین آن را ناکارآمدتر کردین . خواهشا استعداد های درخشان را خراب تر نکنید. چون شما به اصطلاح مدیران اصلا تخصص و تجربه که ندارین از اهل کار هم مشورت نمی گیرید. یا از کشورهای خاص هم کمک نمی گیرید. بعد از چند سال طرح تان شکست می خورد. وکلی استعداد و انرژی و ... هدر میرود.

  • صادقی

    چه فایده!! شما نخبگان را تربیت کنید و بعد از گرفتن لیسانس
    از کشور خارج میشوند .
    استحاله کشور در داخل !!!! با دست خودمان!!!

  • بدون نام

    که چی بشه ؟ در ایران استعداد بدرد نمیخوره چاپلوسی و خبرچینی نردبان ترقیه !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج