۷۵۸۰۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

کری: هنوز شکاف‌ های مهمی وجود دارد

«جان کری»، وزیر خارجه آمریکا، که روز گذشته برای دیدار با «محمد جواد ظریف» به «ژنو» سفر کرد، ضمن هشدار درباره اختلافات چشمگیر میان ایران و ۱+۵ (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه‌آلمان) تصریح کرد: هنوز شکاف‌های مهمی وجود دارد که در صورت توافق با ایران باید این شکاف‌ها بسته شود.

خبرگزاری فارس: «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا، که روز گذشته برای دیدار با «محمد جواد ظریف» به «ژنو» سفر کرد، ضمن هشدار درباره اختلافات چشمگیر میان ایران و ۱+۵ (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه‌آلمان) تصریح کرد: هنوز شکاف‌های مهمی وجود دارد که در صورت توافق با ایران باید این شکاف‌ها بسته شود.

کری اعلام کرد که روز جمعه به دعوت «کاترین اشتون» رئیس‌ سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ژنو سفر کرد.

کری به همتایان انگلیسی، فرانسوی، آلمانی خود به مذاکرات ژنو پیوست و برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که در نزدیکی رسیدن به توافق قرار گرفتند که البته کری اعلام کرد که هنوز مسائل بسیار مهمی هستند که رفع نشده است.

البته کری قبل از دیدار با ظریف زیاد مطمئن نبود و گفت که توافقی وجود ندارد و به همراه همتایانش در ژنو حاضر شده است تا اختلافات را کاهش ندهند تا اینکه بخواهند یک توافق با ایران را نهایی کنند.

مقامات آمریکا یک توافق را یک گام اول در یک بسته جامع اعلام کردند که توانایی تهران را برای دنبال کردن تسلیحات اتمی محدود می‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج