۷۵۷۷۴۲
۳ نظر
۵۰۱۰
۳ نظر
۵۰۱۰
پ

موضع بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران برابر آمریکا

چین که با خرید روزانه حدود ۶۵۰ هزار بشکه نفت از ایران، عنوان بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران را یدک می‌کشد، با وجود تهدیدهای آمریکا همچنان پای نفت ایران ایستاده و اگرچه پکن موافقت کرده خرید نفت از ایران را افزایش ندهد، اما درخواست آمریکا برای توقف واردات نفت از ایران را رد کرده است.

خبرگزاری ایسنا: چین که با خرید روزانه حدود ۶۵۰ هزار بشکه نفت از ایران، عنوان بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران را یدک می‌کشد، با وجود تهدیدهای آمریکا همچنان پای نفت ایران ایستاده و اگرچه پکن موافقت کرده خرید نفت از ایران را افزایش ندهد، اما درخواست آمریکا برای توقف واردات نفت از ایران را رد کرده است.

بعد از اینکه رییس جمهور آمریکا از برجام خارج شد از مشتریان نفتی ایران خواست واردات نفت از ایران را تا آبان‌ماه به صفر برسانند و اعلام کرد به هیچ کشوری معافیت نخواهد داد.

تصمیمی که با اعتراض بسیاری از مشتریان ایران مواجه شد و چین به عنوان بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران نه تنها مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کرد بلکه در تعاملات نفتی خود با ایران هم تغییری ایجاد نکرده است و به خرید نفت از ایران همانند گذشته ادامه داد.

رفتار چین به گونه‌ای است که حتی آمریکا را هم نگران کرد و یک مقام بلندپایه انرژی در آمریکا اظهار کرد برخی در واشنگتن انتظار دارند چین عمده صادرات نفت ایران را که سایر کشورها به دلیل تهدید تحریم‌های آمریکا خریداری نخواهند کرد، جذب کند و در نتیجه تاثیر تحریم‌ها کمرنگ شود.

این نگرانی‌ها تاثیری در تصمیم چین درمورد ادامه خرید نفت از ایران نداشته و سخنگوی وزارت خارجه چین در ژوئن اعلام کرد: این کشور بدون نقض تعهدات بین‌المللی به همکاری با ایران ادامه خواهد داد. چین در ژوییه به پرداخت پول واردات نفت ایران به یوان ادامه داد.

البته گزارشهایی که هفته گذشته منتشر شد حاکی از آن بود که مقامات چینی درخواست آمریکا برای قطع واردات نفت ایران را نپذیرفته اند اما موافقت کرده اند که وارداتشان را بیشتر از سطح فعلی افزایش ندهند.

اما به طور کلی چین تدابیر ضد ایرانی دولت آمریکا را محکوم کرد و از شرکت‌های نفت و گاز خواست درخواست‌های دولت آمریکا برای قطع خرید نفت از ایران را رد کنند.

وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد: چین به‌طور مستمر با تحریم‌های یکجانبه و صلاحیت فرامرزی مخالفت کرده است؛ روابط تجاری چین و ایران باز، شفاف، معقول، عادلانه و قانونی هستند و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض نمی‌کنند

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    علاوه بر اینها وجاهت چین بعنوان یک قدرت جهانی موثر نباید پیش آمریکائیان مخدوش شود.

  • بدون نام

    مگه باز هم قطعنامه ضد ایرانی داریم تو سازمان ملل یا شورای امنیت که تجارت با چین اونا رو نقض کرده باشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

  • احسان

    یکم فشار روش بیاد متوقف میکنه،چین هیچوقت بازار امریکا رو بخاطر ایران از دست نمیده،این مقاومتش هم برای گرفتن منفعت بیشتر از امریکاس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج