گفتوگوی رییسجمهور به مجری نیاز داشت؟
از شامگاه گذشته پرسشی جدی میان مخاطبان در فضای مجازی و رسانهها مطرح است که آیا گفتوگوی شامگاه گذشته حجتالاسلام و والمسلین حسن روحانی نیازمند حضور مجری بود یا رییس جمهور میتوانست بدون حضور شخص دومی هم به ارائه آنچه از پیش مد نظر داشت، بپردازد.
ایسنا: گفتوگوهای تلویزیونی رییسجمهوری یکی از مهمترین راههای ارتباط با مردم محسوب میشود. این گفتوگوها بسته به موضوع مورد نظر و شرایط جامعه یا به صورت گفتوگوی رییس جمهور با مجری و یا به صورت گفتوگوی مستقیم با مردم پخش میشود.
از شامگاه گذشته پرسشی جدی میان مخاطبان در فضای مجازی و رسانهها مطرح است که آیا گفتوگوی شامگاه گذشته حجتالاسلام و والمسلین حسن روحانی نیازمند حضور مجری بود یا رییس جمهور میتوانست بدون حضور شخص دومی هم به ارائه آنچه از پیش مد نظر داشت، بپردازد.
در همین راستا، بهروز تشکر ـ مجری برنامه برنامه گفتوگو محور «تهران ۲۰» و خبرنگار باسابقه ـ در گفتوگویی با ایسنا در این زمینه اظهار کرد: معمولا در گفتوگوهای اینچنینی که از پیش اعلام میشود، رییس جمهوری میخواهد با مردم صحبت کند، شاید هیچ الزامی نباشد که مجری در مقابل رییس جمهوری قرار بگیرد.
حتی شب گذشته خود آقای رییس جمهور نیز در انتهای سخنانش به نوعی به این موضوع اشاره کرد؛ او در بخش پایانی صحبتهای خود این موضوع را بیان کرد که امیدوارم گفتوگوهایم با مردم را چه به صورت مصاحبه، چه نشست خبری و چه گفتوگوی مستقیم از طریق دوربین که با هدف اطلاعرسانی در زمینه اقدامات دولت انجام میشود را بیشتر کنم.
او ادامه داد: به هر حال خود شخص رییسجمهوری مطالبات مردم را میداند و نیازهای مردم از طرق مختلف دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، دستگاههای مختلف نظارتی سه قوه به او گزارش داده میشود؛ بنابراین رییسجمهوری از شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه کاملا آگاه است. بر همین اساس با وجود اینکه خودم مجری و خبرنگار صداوسیما هستم، بهتر است که رییسجمهوری مستقیم و با نگاه به دوربین و خطاب به مردم صحبت کند؛
چراکه تاثیرگذاری این شیوه از گفتوگو با مردم بسیار بیشتر از گفتوگو با مجری و پاسخگویی به رسانه ملی است. در واقع رادیو و تلویزیون باید این فرصت را برای رییسجمهوری فراهم کند تا او مستقیم با مردم سخن بگوید.
تشکر با بیان اینکه «معمولا شیوه مصاحبه به این صورت است که مصاحبهکننده کاملا به سوالات آگاهی دارد و مصاحبهشونده نیز تا اندازهای به سوالاتی که مطرح میشود اشراف دارد»، خاطرنشان کرد: اما به هر حال مصاحبه با سران سه قوه تا اندازهای متفاوت است و نکاتی در سوالات مستتر است؛ به عنوان مثال اینکه با توجه به شرایط جامعه از جنبههای اقتصادی، سیاست داخلی و بینالملل، اجتماعی و ... چه سوالاتی باید طراحی شود. طبیعی است که بعد از بیان پرسش ممکن است نکات دیگری به ذهن مصاحبهشونده برسد که آنها را نیز در میان پاسخهایش بیان کند.
این مجری تلویزیون همچنین درباره شیوه طرح سوالات از رییسجمهوری، اظهار کرد: ما غالبا ندیدهایم که برای گفتوگو با سران قوا یک تیم کارشناسی تشکیل بشود و سوالات طراحی و پرسیده شود؛ این در حالی است که باید به این نکته توجه کرد که ساختار و شیوه گفتوگو با رییسجموری کشور خودمان با روسای جمهوری سایر کشورها بسیار متفاوت است و خطوط سوالات مطرح شده بینهایت از هم فاصله دارد.
اتفاقا بسیار خوب است که در گفتوگو با رییسجمهوری کشور خودمان یا سران دو قوه دیگر، سوالات قبل از مصاحبه با آنها در میان گذاشته شود. ما قرار نیست در مصاحبههای تلویزیونی مُچ رییسجمهوری را بگیریم و در نهایتِ بیانصافی نکتهای را بگوییم که میدانیم ممکن است به صورت آنی روی آن موضوع اشراف نداشته باشد.
تشکر با اشاره به موضوع گفتوگوی شب گذشته حسن روحانی، خاطرنشان کرد: به نظرم بسته ارزی پیشنهادی دولت خیلی به شرایط اقتصادی کشور کمک کرده است. امیدوارم آقای رییسجمهور این برخورد مستقیم را با مفسدین اقتصادی نیز داشته باشد و بدون واهمه برای آرامش جامعه اسامی کسانی که رانتخواری کردهاند و فساد اقتصادی داشتهاند را اعلام کنند. حتی میتوان مصاحبه تلویزیونی دیگری درباره مفاسد اقتصادی انجام شود.
او درباره میزان مصاحبههای تلویزیونی رییسجمهوری نیز بیان کرد: خود آقای روحانی هم شب گذشته اشاره کرد که میان گفتوگوهای تلویزیونی او فاصلهای افتاد. به نظرم من این گفتوگوها میتواند بسیار تاثیرگذار باشد. این کار باعث میشود بار روانی مشکلات مردم تخلیه شود و مردم بیشتر در جریان اداره امور کشور قرار بگیرند. هر چقدر حضور رییسجمهوری در تلویزیون پررنگتر باشد،
البته بر اساس استاندارهای موجود چون زیاد هم باشد خوب نیست، بار مشکلات مردم کمتر میشود و با دولت بیشتر همراهی میکنند. طبیعتا هر دولتی با مشکلاتی مواجهه شده است و امروز هم ما از مشکلات اقتصادی عبور خواهیم کرد. اما متاسفانه عدهای باز هم از این آب گلآلود ماهی میگیرند.
به گزارش ایسنا، رییس جمهور کشورمان شب دوشنبه بعد از خبر ۲۱ شبکه اول سیما به طور مستقیم با مردم صحبت کرد و این گفتوگو که اجرای آن را مرتضی حیدری بر عهده داشت علاوه بر شبکه یک، از شبکه خبر و رادیو ایران هم به صورت زنده پخش شد.
روابط خارجی، مسائل ارزی، گرانی و مشکلات اقتصادی، موضوعات اصلی سخنان رییسجمهور بود. در گفتوگوی قبلی رییس جمهور با مردم، رضا رشیدپور اجرای برنامه را به عهده داشت.
نظر کاربران
مجری بود و چیزی نداشت بگه .اگه مجری نبود چکار میکرد.ففط حیف شد اینبار نگفت تورم تک رقمیه
خدا به خیرکنه میدونم ربط نداره دادمادش وقتی پست بگیره بعدا چی انتطار داری بعدا مبگی همه چی ارامه متاسفم بعدا خوب مجری هم نباشه چی بگه من الان دیوانه دارم میشم که ماراسر کیسه میکنه حلال نمیکمم دولت ومجلس توراخدا ادمین
نه.. میخواستندتنهانباشندتاکسی ازپشت به اوخنجرنزند..!!
راحت بگو ترس در چهره روحانی کاملا روشن بود آن وقت ایشان چگونه میتواند ایران را از این منجلاب نجات دهد.؟
سیمای میلی همینه دیگه
چطوری روحانی؟
چطوری روحانی؟
به جای مجری اگه مترسک هم ميزاشتن کافی بود
روحانی یعنی گرانی
هیچ چیز برای گفتن نداشت.فقط فیلم پدر رو از دست دادم
آقای حیدری یک مهره بود و در این مصاحبه آقای روحانی بیشتر سخنرانی و یا بهتر می توان گفت سخن پراکنی کرد .
من نمیدونم هرکی گفته خودش بهتر میدونه
منکه نگاش نکردم چون شدیدا به روحانی آلرژی پیدا کردم وسخنانش ...به شدت عصبیم میکنه؛مثل همیشه هیچی برا گفتن نداشت
اصلا مصاحبه ای نمیشد فرقی نداشت ! چون حرف تازه ای نگفتن ! مشکل وگرانی گفت که مردم خودشان از ایشان بهتر میدانند
اگه مصاحبه نمی کردسنگین تربود
نمیخوام توهم توطئه داشته باشم ولی این حس القا میشد که ترسیدن چیزی بگه یکیو گذاشتن که هرچی دلش خواست نگه هرچند کم ولی یه جهتی بده اگه چیزی گفت روحانی وگرنه واقعا نیازی نبود بابا میخواد صحبت کنه رئیس جمهوره . زمان محمود نیست که بگیریمش بی ادبی نکنه ابرومونو نبره
همه مشکل ما مجری بود؟
بودن یا نبودن. پس گرانی چی معیشت مردم چی
چه خبری بهش میدن .تا حلا شده تو این چند ماه اخیر بیاد میان مردم کوچه بازار ببینه چی به سره این مردم میاد. منظور اقای روحانی بود
رفتن رييس جمهور به مجلس ابدا ضرورت نداشت جز اتلاف وقت خودش و هيات دولت
در جاى ديگر خوانده شده متن سخنان ايشان قبلا در؟؟؟ صفحه به تعداد نسخه هاى
لازم چاپ شده و در پايان بين نمايندگان توزيع شد همين كار را از اول ميكردند و يك
جورى مجلس را هم را راضى ميكردند و نميرفتند. عوارض كمتري ايجاد ميشد.
اتفاقى افتاد اميد به خدا به خير بگذرد.