۷۵۴۸۱۹
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

تمهید وزارت بهداشت برای جلوگیری از احتکار دارو

سخنگوی سازمان غذا و دارو جزییات تشدید نظارت بر بازار دارویی کشور را تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا: سخنگوی سازمان غذا و دارو جزییات تشدید نظارت بر بازار دارویی کشور را تشریح کرد.

دکتر کیانوش جهانپور با بیان اینکه هیچ مشکلی در سامانه‌های کنترل و نظارت بر دارو نداریم و بحث اختلال در سامانه‌های سازمان غذا و دارو معنی ندارد، افزود: باید توجه کرد داروهایی که از مبادی رسمی و قانونی وارد کشور می‌شود، شناسه کالا گرفته و وارد سامانه سازمان غذا و دارو می‌شوند.

در حوزه دارو سامانه‌های ما به‌گونه‌ای تعبیه شده‌اند که هر کالایی که از مجاری رسمی وارد کشور شود، شناسه کالا گرفته و بعد از دریافت شناسه مشکلی نخواهد داشت. بر این اساس اگر موردی از تقلب یا قاچاق در حوزه دارو وجود داشته باشد، مربوط به کالاهایی است که از مجاری غیررسمی وارد کشور شده و قاچاق محسوب می‌شوند.

مردم چگونه داروهای قاچاق را شناسایی کنند؟

جهانپور تاکید کرد: داروهایی که به صورت قاچاق وارد می‌شوند، فاقد شناسه بوده و در سامانه هم ثبت نشده‌اند.

بنابراین مردم می‌توانند در موارد قاچاق از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ یا از طریق نرم افزار موبایلی TTAC یا از طریق سایت سامانه تیتک که همان TTAC.IR است، کدهای موجود روی شناسه کالاهای سلامت و دارو را استعلام کنند. بعد از انجام استعلام، تاریخ تولید، انقضاء، کشور سازنده، اصالت کالا و حتی قیمت دارو برایشان اعلام می‌شود.

ذخیره‌های دارویی یک‌ساله

وی با بیان اینکه بنابراین به هیچ‌وجه در حوزه دارویی در نقطه بحرانی قرار نداریم، اظهار کرد: البته بحث تشدید تحریم‌ها و به‌ویژه محدودیت‌هایی که بر سر تراکنش‌های مالی ایجاد خواهد شد، قطعا می‌تواند در حوزه دارو موثر باشد و محدودیت‌هایی را برای شرکت‌های تامین‌کننده دارو و مردم ایجاد کند.

بر همین اساس درصددیم با همه تسهیلاتی که فراهم شده و تلاش‌هایی که شده بتوانیم تا پایان مهر ماه ذخیره دارویی‌مان را از سه تا هشت ماه به یک الی یک‌سال‌ونیم ارتقاء دهیم که البته همه اینها نیازمند تلاش، همراهی و همکاری‌های بین‌بخشی و نقش موثر بخش خصوصی است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به هیچ‌وجه در حوزه دارویی در نقطه بحرانی قرار نداریم،.......................بعله بعله واینهمه بیمار در بیمارستان ومنازل بخاطر نیود دارو ویا داروی تقلبی نمیمیرن اینهمه بیمار تالاسمی نمیمیرن ومهاجرت نمیکنن!!

  • بدون نام

    اگه در نقطه بحرانی نیستیم پس چرا داروی فشار خون "والزومیکس" گیر نمیاد ؟؟؟ دروغ که حناق نمیاره ، راحت باش شما

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج