افزایش نرخ پوشاک مدارس
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خوزستان از افزایش ۱۰ درصدی نرخ نامه پوشاک مدارس نسبت به سال گذشته و فعالیت یک هزار تولیدی پوشاک در مدارس استان و نظارت مستمر سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر روند ساماندهی پوشاک از طریق سامانه تلفن گویای ۱۲۴ خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: فرزانه عیدی وندی در گفت وگویی، با بیان اینکه نرخ نامه پوشاک مدارس هر ساله توسط کمیته نرخ گذاری سازمان صنعت تدوین می شود، اظهار کرد: آموزش و پرورش خوزستان یکی از اعضای این کمیته است و نرخ گذاری توسط رای جمعی کمیته انجام می شود.
وی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی نرخ پوشاک مدارس نسبت به سال تحصیلی گذشته، بیان کرد: ملاک قیمت گذاری پوشاک تنها نرخ نامه مصوب کمیته مستقر در سازمان صنعت، معدن و تجارت است و هرگونه افزایش قیمت به دلیل افزایش نرخ پارچه خلاف قانون و مقررات است.
بر اساس شیوه نامه ارسالی به مناطق نرخ نامه باید در دفتر مدرسه و محل تولیدی پوشاک نصب شده شده باشد. والدین گرامی در صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند از طریق سامانه تلفن گویای ۱۲۴ شکایت خود را ثبت کنند.
عیدی وندی با بیان اینکه هیچ کارگاه تولیدی پوشاکی از طرف آموزش و پرورش خوزستان به مدارس معرفی نشده است، تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته لیستی از تولیدی های دارای مجوز به آموزش و پرورش اعلام می کرد که ما نیز عینا لیست را به مدارس ارسال می کردیم اما روال امسال به کلی تغییر پیدا کرده است .
به گونه ای که هیچ گونه تولیدی از سوی آموزش و پرورش معرفی نمی شود و انجمن های اولیا و مربیان مدارس می توانند از بین یک هزار تولیدی دارای مجوز صرفا بر اساس کیفیت خدمات ارائه شده با یکی از آن ها قرارداد تولید پوشاک منعقد کنند.
عیدی وندی در ادامه با بیان اینکه آموزش و پرورش تنها به عنوان هماهنگ کننده در طرح ساماندهی پوشاک مشارکت دارد، خاطرنشان کرد: همه روند ساماندهی پوشاک مدارس و نظارت بر فعالیت کارگاه های تولید پوشاک مدارس بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان است.
وی در پایان یادآور شد: مهمترین عاملی که سبب جلوگیری از بروز تخلفات در میان کارگاه های تولید پوشاک مدارس می شود آگاه سازی والدین دانش آموزان است. انجمن های اولیا و مربیان مدارس می توانند از طریق هم افزایی و مشارکت جمعی به بهترین شکل ممکن روند ساماندهی پوشاک مدارس را مدیریت کنند.
نظر کاربران
همش یه نوعی سودجویی است.لباس ۱۰۰ هزار تومنی در اصل ۳۰ هزار نمی ارزه
دیگه چیزی هم مونده که گرون نشده دوستان میترسم چیزی از قلم افتاده باشه
چ خبرههههههه دوباره
مگه ارزونی هم تو کشور داریم
اره هرسال گرونترش کنید که اونی که ۶تا بچه مدرسه ای داره بخاطر مدرسه هم که شده بدبخت بشه بره
وای وای
خدا به دادمون برسه
بلاخره یه سری رابط و دلال این وسط باید نون بخورند .اما فکر مردم کسی نیست
مجبوریم بچه ها را مدرسه نفرستیم لباسی گه سر و تهش ۳۰ هزار ارزش نداره الان میگن ۶۰ ۷۰ فکر اونایی که ۴ ۵ بچه دارن بکنین