معاملات مسکن تهران در تیرماه کاهش یافت
دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی به تازگی متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان در تهران طی تیرماه سال جاری و نیز تعداد معاملات مسکن در ماه گذشته را منتشر کرد.
مهر نوشت: دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی به تازگی متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان در تهران طی تیرماه سال جاری و نیز تعداد معاملات مسکن در ماه گذشته را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، در تیرماه سال جاری ۱۳ هزار و ۷۹۶ فقره معامله مسکن به امضا رسیده که نسبت به ماه گذشته (خرداد ماه) ۱۴۱۳ فقره از تعداد معاملات کاسته شده است.
همچنین متوسط قیمت مسکن در تیرماه امسال برای هر مترمربع ۶ میلیون و ۹۸۷ هزار تومان برآورد شده است. این در حالی است که متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در خرداد ماه امسال ۶ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان بود که به معنی افزایش ۵۰۰ هزار تومانی متوسط قیمت هر مترمربع مسکن نسبت به خرداد ماه بوده است.
ضمن اینکه همین میزان افزایش را (۵۰۰ هزار تومان برای هر مترمربع) نیز در خرداد ماه نسبت به اردیبهشت ماه شاهد بودهایم.
گزارش معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی میافزاید: گرانترین منطقه تهران در تیرماه، منطقه یک با متری ۱۵ میلیون و ۴۳ هزار تومان و ارزانترین منطقه نیز منطقه ۱۸ با متری ۳ میلیون و ۳۰ هزار تومان بوده است.
منطقه سه با میانگین متری ۱۲ میلیون و ۶۶۷ هزار تومان در رتبه دوم مناطق گرانقیمت پایتخت در تیرماه قرار داشت و پس از آن منطقه ۶ با متوسط متری ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان، سومین منطقه لوکس پایتخت شناخته میشد.
همچنین در بخش محلههای ارزان تهران میتوان به منطقه ۲۰ با میانگین متری سه میلیون و ۱۵۶ هزار تومان و منطقه ۱۷ با متوسط هر مترمربع سه میلیون و ۲۸۴ هزار تومان اشاره کرد، ضمن اینکه ۱۱ منطقه در تهران با میانگین کمتر از ۵ میلیون تومان در هر متر واحدهای مسکونی معامله شدهاند.
بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، از نظر تعداد معاملات نیز مانند ماههای گذشته منطقه ۵ با ۱۶۷۰ فقره معامله پرطرفدارترین منطقه پایتخت در زمینه خرید مسکن بود، این در حالی است که همین منطقه در اردیبهشت ماه با داشتن ۲۲۹۶ فقره معامله رکوددار تعداد معاملات مسکن در پنج سال اخیر به شمار میرود.
پس از منطقه پنج نیز منطقه چهار و دو به ترتیب با ۱۱۲۶ و ۹۹۳ فقره معامله مسکن، از دیگر محلات پرتقاضای خرید مسکن به شمار میرود.
در تیرماه امسال منطقه ۱۹ با داشتن تنها ۸۳ فقره معامله، کمتقاضاترین منطقه تهران به شمار میرود که این روند در دو ماه گذشته نیز تکرار شده بود.
نظر کاربران
تو همه جاي دنيا وقتي يه ملكي براي فروش گذاشته ميشه و مشتري نداشته باشه قيمتش رو كمتر ميكنن تو ايران برعكسه! يه خونه ديده بوديم چند ماه ايش متري ده ميليون بعد هشت ماه يه واحدشم فروش نرفته بنگاهيه ميگه الان شده متري پونزده ميليون!!!!
مردم مقصرن!
اگه بخواد جنگ بشه خونه خریدن حماقته باید پول داشت تا زنده ماند
با نخریدن درست میشه، آینده مسکن مخصوصا در تهران با این قیمتهای هر کی به هر کی، چیزی جز قفل شدن و رکود نخواهد بود.
صبوری کنید تقریبا از زمستون قیمتها واقعی تر میشه و مسلما پایین میاد، قیمت تمام شده ساخت ملک شاید تقریبا 1 میلیون افزایش داشته اما اکثر محله ها از 2 تا 5 میلیون افزایش قیمت کاذب داشتن. این یعنی آینده ملک = رکود
شکست بیش از 3 برابری قیمت مسکن حتمی است. همین دفتر برنامه ریزی وزارت راه یکی از عوامل گرانی کاذب مسکن بود.
قیمت مسکن را بنگاههای مسکن افزایش میدن. دوکلمه هم جحرفهای سیاسی قاطیش میشه میشه این یعنی حباب ، وهر کیی هم بخره بدلیل افزایش دو ،سه باره کله میکنه میاد پایین اینجا کیی سود میکنه فروشنده ، وبنگاه دار.قبلا تجربه شده دیگه میمونه ان خانه تا پنج یا شش سال دیگه که قدرت خرید مردم افزایش پیدا کنه.
جالبه سمت غرب تهران ٣٠٪ آپارتمانها خالي هستن و اين قيمتها فقط باعث راكد شدن كل معاملات در منطقه شهران ،جنت اباد و كن ...
شده ، اپارتمان تو شهران بالاي ٨ ميليون يعني ركود فعلي
تو این اوضاعی که پیش اومده؟مالکین هول ورشون داشته که سود خیلی بیشتری به جیب بزنن ولی با نخریدن مردم ،ملکشونو با قیمت واقعی خواهند فروخت