جرم و جنایت در انگلیس همچنان رکورد میزند
جدیدترین گزارش رسمی نشان میدهد که آمار جرم و جنایت در انگلیس و ولز در یک سال منتهی به مارس گذشته (فروردین ماه) همچنان رکورد میزند.
ایرنا: جدیدترین گزارش رسمی نشان میدهد که آمار جرم و جنایت در انگلیس و ولز در یک سال منتهی به مارس گذشته (فروردین ماه) همچنان رکورد میزند.
دفتر آمار ملی انگلیس اعلام کرد که آمار قتل در طول این مدت ۱۲ درصد و چاقوکشی ۱۶ درصد افزایش داشته است.
بر اساس این گزارش، آمار دزدی نیز 30 درصد و حملات مسلحانه 2 درصد رشد داشته است.
این گزارش میافزاید که درمجموع پلیس انگلیس 5 میلیون و 500 هزار فقره جرم در این مدت ثبت کرده است که این رقم در قیاس با سال گذشته 11 درصد افزایش نشان میدهد. از این میزان 40 هزار و 147 فقره مربوط به جرائم چاقوکشی بوده که این معضل از ابتدای سال جاری نگرانیهای جدی را در حوزه امنیت داخلی ایجاد کرده است.
این در حالی است که دفتر بازرسی پلیس و خدمات آتشنشانی انگلیس بهتازگی اعلام کرده است که پلیس این کشور دهها هزار جرم مرتبط با خشونت را ثبت نکرده است. این نهاد نظارتی دادههای آماری پلیس از یکم ژوئن (۱۱ خرداد) تا ۳۰ نوامبر (۹ آذر) سال گذشته را بررسی کرده و به این نتیجه رسیده است که بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ فقره جرم معادل ۱۸.۸ درصد کل جرائم صورت گرفته ثبت و ضبط نشده است. پلیس انگلیس میگوید که جرائم یادشده منجر به تلفات و یا جراحت نشده است.
نشریه ساندی تایمز فروردین گذشته گزارش داد که آمار قتل و چاقوکشی در پایتخت انگلیس برای اولین بار در تاریخ معاصر در مقایسه با نیویورک آمریکا پیشی گرفته است.
کرسیدا دیک رئیس پلیس لندن، سیاست ریاضتی دولت محافظهکار «ترزا می» را یکی از عوامل اصلی افزایش جرم و جنایت در این کشور عنوان کرده است. دولت انگلیس از سال ۲۰۱۰ به اینطرف بودجه پلیس را در چارچوب اجرای طرحهای ریاضتی، میلیونها پوند کاهش داده است.
همچنین خروج مردم انگلیس از اتحادیه اروپا، از دیگر عواملی است که به اعتقاد کارشناسان عامل افزایش جرم و جنایت در این کشور شده است.
نظر کاربران
اخبار منحرف کننده و چرت و پرت بری فراموش کردن بدبختی در ایران.
هنوز متوجه نشدن حناشون دیگه رنگ نداره
دیگ به دیگ میگه رویت سیاه
اینم از وضعیت کشورای غربی که برخی فریب خوردگان سنگشونو به سینه میزنند
رئیس قوه قضائیه گزارش داد که در ایران پانزده ملیون پزونده وجود داره و ما میدونیم که خیلی از اختلافات مردم قبل از ارجاع به دادگاه در کلانتری حل میشه و شاید یک پنجم اینها به شورای حل اختلاف میره
از شورای حل اختلاف هم چند در صدش میره دادگستری و این چند درصد پانزده ملیون پرونده س
مقایسه کنید با کل پرونده های انگلیس
امارایران ۱۰۰برابربدتروبیشترهرساعت۵۰نفرمیرن زندان به خاطربیکاری وفقروروانی شدن ملت هر۴نفر۱نفرروانین فاجعس شرم اور
همه جا پر جرم و جنایته جز ایران .
همه بد هستن جز ما ....
ما از همه خوبتریم ....
خخخخخ ....