نصب دوربین روی لباس و عینک ماموران پلیس
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به نصب ۱۸ هزار دوربین روی لباس و عینک مأموران پلیس، از نوسازی ناوگان خودرویی این پلیس خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به نصب ۱۸ هزار دوربین روی لباس و عینک مأموران پلیس، از نوسازی ناوگان خودرویی این پلیس خبر داد.
سردار محمد شرفی در حاشیه چهاردهمین نشست تخصصی فرماندهان، معاونان و روسای پلیس پیشگیری ناجا که صبح امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را درباره خدمات جدید این پلیس و همچنین دوربینهای البسه ماموران ارائه کرد.
وی گفت: واگذاری وظایف غیر ضروری کلانتریها به بخش خصوصی و برون سپاری آن به دیگر نهادها از جمله اهدافی بود که در پلیس پیشگیری آن را دنبال کردیم و در همین راستا هفت مورد از وظایف به دفاتر پلیس+۱۰ واگذار شد و حدود ۱۳ فعالیت دیگر هم که ضرورتی برای انجام آن در پلیس پیشگیری و کلانتریها وجود نداشت به نهادهای دیگر واگذار شد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: به عنوان مثال در حال حاضر طرحی در تهران اجرا شده که دیگر برای مفقود شدن گذرنامه، گواهینامه و ... نیازی به مراجعه به کلانتری و دریافت نامه از کلانتری وجود ندارد بلکه میتوانند به همان دستگاه مورد نظر مانند سازمان ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند و آنجا از طریق سامانه استعلامهای لازم انجام خواهد شد.
شرفی درباره راه اندازی مراکز مشاوره در کلانتریها نیز خاطرنشان کرد: در سراسر کشور حدود ۱۸۰۰ کلانتری داریم که در ۷۰۰ کلانتری ایستگاههای مشاوره دایر است. در ۳۰۰ کلانتری این مراکز تا پایان سال دایر خواهد شد و برای مابقی آن نیز تا پایان سال آینده برنامه ریزیهای لازم را انجام خواهیم داد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا درباره نصب دوربین روی لباس ماموران پلیس نیز گفت: همانطور که گفتم ۵۰۰۰ دوربین در سراسر کشور و به ویژه در مراکز استانهای تهران خراسان رضوی و اصفهان روی لباس ماموران پلیس نصب شده است.
وی با بیان اینکه هدفگذاری ما نصب ۱۸ هزار دوربین تا پایان امسال است، اظهار کرد: برخی از این دوربینها نیز با توجه به اینکه به شکل آزمایشی روی لباسها نصب شده بود مورد آسیب شناسی قرار گرفته و مشکلات آنها استخراج شد. در همین راستا نیز نسبت به نصب دوربین بر روی عینک یا لباس ماموران اقدام خواهد شد تا مشکلی در کیفیت آن وجود نداشته باشد.
شرفی با بیان اینکه این دوربینها در شیوه ماموریت پرسنل و رفتارشان و همچنین اثبات جرایم برخی از مجرمان به پلیس و محاکم قضایی کمک میکند خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان در طول دو ساعت گشت هر تیم، این دوربینها نباید خاموش شود و ما به هیچ وجه خاموشی دوربین را نمیپذیریم. تنها به مدت یک دقیقه ممکن است این دوربینها خاموش شود آن هم به دلیل اینکه احتمال خاموش شدن دوربین به دلیل اتمام باطری وجود دارد و ماموران موظفند که ظرف یک دقیقه باطری یدک را جایگزین کنند.
به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی همچنین در چهاردهمین نشست تخصصی فرماندهان، معاونان، مدیران و روسای پلیس پیشگیری ناجا که پیش از ظهر امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد، گفت: دوربینهای البسه روی لباس ۵۰۰۰ نفر از ماموران ما نصب شده و برنامه ریزی کردهایم که تا پایان امسال تعداد این دوربینها به ۱۸ هزار دستگاه برسد.
وی با بیان اینکه هدف پلیس جلب رضایت شهروندان و ارائه بهترین خدمات به آنان است، تصریح کرد: پلیس پیشگیری طرح حامیان ولایت را به مرحله اجرا درآورد و بر اساس آن ۱۵ هزار و ۸۳۷ نفر از کارکنان این پلیس تحت آموزش قرار گرفتند. همچنین ۹۵۰۰ نفر از کارکنان نیز تحت آموزش دفاع شخصی قرار گرفتند.
شرفی از راه اندازی قرارگاه جلب در پلیس پیشگیری به منظور جلب مجرمانی که حکم جلب برایشان صادر شده اما دستگیر نشدهاند خبر داد و گفت: اجرای این طرح سبب شد تا دستگیری مجلوبین ۵ درصد افزایش یابد.
نظر کاربران
یعنی مشکل کشور ما اینه...
واقعا که...
شک نکنید که مردم هم دوربین روی لباسهایشان نصب میکنند...
جامعه ای که به سوی بی اعتمادی بین مردم و نظام در حرکت باشد مردم هم عکس العمل نشان میدهند...
پاسخ ها
اینطور حقی از کسی ضایع نمیشود
بابا داخل خونهاشون بگذارید
مردمم دوربین دارن مطمین باشید
پاسخ ها
دوربین نمیخایم حقوق بدی که داریم ازگشنگی میمیریم با۳۰سال خدمت هنوز۳میلیون نمیگیرم
اتفاقا نصب این دوربین ها بسیار کمک موثری می کند که اگر ماموری از حدود اختیاراتش تخطی کرد، نیاز نباشد مردم با گوشی و مخفیانه از او فیلم بگیرند، کافی است به دادسرای نظام مراجعه و از اداره مربوطه درخواست کنند فیلم آن واقعه را ارائه کند
ما هم خداي داريم
برای حکم ورود به منزل و جلب یه دوربین واجبه که نظارت کنه و یا تذکر بده به رفتار مامور..... در مورد متهم مالی و یا مورد شکایتی یا جوانی که مرتکب خطا شده و بهر جهت قاضی جلب صادر کرده یکم رعایت ابروی خانواده طرف بشه بهتر است . متهمی که قاتل ویا سارق مسلح نیست، تحت تاثیر ترس والدینش شروع به برخورد و یا اقدام به فرار از صحنه که منجر به فوت شده کم نیست ویا جاده خاوران سه کشته و مجروح شدن سرباز مسافر ....!اگر دو دستگاه ماشین پلیس میزدند به پراید و راهشو میبستند بهتر بود یارگبار بستند ؟بانگاه کارشناسی و کمتر شدن تلفات اگر اقدام بشه هم محبوبیت پلیس و هم اگر راننده غیر عادی باشه از ترس شلاقش و ابروی خانواده ش فرار نمیکنه که کشته بشه!!در کل پلیس نیاز به نظارت نداره مگر در داخل منازل که وارد میشوند و نحوه عمل گاهی تند ویا کم حوصله هستند.روی ماشین و ایست و بازرسی دوربین بگذارید
واقعا شماهایی که نظر دادین چیزی هم میفهمین؟؟؟!!!
پاسخ ها
اول استحقاقی و طلب پرسنل رابدید سردار