ورود گوشیهای توقیفی به بازار و تعدیل قیمتها
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تعداد زیادی از گوشیهایی که احتکار شده فعلا توقیف شده است، گفته که این گوشیها باید به بازار تزریق شود و با وجود تثبیت ارز پیشبینی میشود قیمت به وضعیت رضایتبخش نزدیک شود.
خبرگزاری ایسنا: به اعتقاد وزیر ارتباطات برای تعدیل بهای گوشی تلفن همراه باید گوشیهای توقیف شده وارد بازار شود تا قیمت به وضعیت رضایتبخش نزدیک شود.
طبق گفته دست اندرکاران حوزه موبایل، مصرف و نیاز ماهیانه بازار به انواع تلفن همراه حدود یک میلیون دستگاه است که طی ماههای اخیر به سه میلیون دستگاه رسید. حال آنکه بر اساس آمار و ارقام رسمی اعلام شده در این بازه زمانی تنها حدود ۷۳۰ تا ۷۴۰ هزار دستگاه تلفن همراه با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی وارد شده است که همین عامل سبب افزایش قیمت شد چرا که با توجه به کمبود موجود، موبایل دست به دست میشود و نهایتا با افزایش قیمت مواجه خواهد شد.
اما محمدجواد آذری جهرمی درباره اصلاح قیمت گوشیهای تلفن همراه در بازار اعلام کرده است که این هفته با وزیر صنعت در این مورد جلسهای خواهد داشت تا راههای کاهش قیمت گوشی بررسی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تعداد زیادی از گوشیهایی که احتکار شده فعلا توقیف شده است، گفته که این گوشیها باید به بازار تزریق شود و با وجود تثبیت ارز پیشبینی میشود قیمت به وضعیت رضایتبخش نزدیک شود.
داستان گرانی موبایل و احتکار گوشی از انتشار لیست واردکنندگان با ارز دولتی و پس از آن شروع شد که تعدادی از کسبه و فروشندگان موبایل و تبلت در تهران، نسبت به نوسانات نرخ ارز اعتراض کردند و در همین راستا، محمدجواد آذری جهرمی در حالی که پیش از این هم سوءاستفاده و سودجویی از وضعیت بازار را علت گرانی گوشیها اعلام کرده بود، لیست شرکتهایی که به آنها ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات گوشی تلفن همراه تخصیص یافته است را منتشر کرد.
با انتشار این لیست، مشخص شد بسیاری از شرکتهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات دریافت کردهاند، نه تنها هنوز تمامی ارز اختصاصیافته را هزینهی واردات نکردهاند، بلکه با انتشار اسامی برخی از شرکتها حتی علت گرانی گوشیها نیز معلوم شد؛ اینکه برخی از تامینکنندگان و یا واردکنندگان در عین دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی، نوسانات ارز را بهانه کرده و با افزایش نرخ آزاد ارز، قیمت کالاها را افزایش داده و بعضا با دلار ۷۰۰۰ تومانی محاسبه کرده و فروختهاند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حتی اسم یکی از شرکتهایی را که گوشیهای آیفون را دو میلیون تومان گرانتر از معمول فروخته بود، اعلام کرد. این اقدام وزیر ارتباطات که به نوعی روشنگری و شفافسازی به شمار میآمد، مورد توجه سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز قرار گرفت.
در همین راستا، محمود نوابی -رییس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان- گفت: طبق دستور رییس جمهوری لیست کالاهایی که با دلار ۴۲۰۰ تومان وارد شدهاند، به محض اعلام بانک مرکزی در سامانه ۱۲۴ (www.124.ir) سازمان حمایت قرار میگیرد تا مردم این لیست را مشاهده و درصورت مغایرت و گرانی، موارد را به سازمان اعلام کنند.
نظر کاربران
این یعنی دزدی تو روز روشن در ضمن قصبه.
مردم که نمیتونن بافروشنده ها درگیربشن.بایددولت یه کاری بکنه...
چراپول دادید ؟؟؟؟چرا نمی تونید بازار را کنترل کنید ؟؟؟چون خودتون مشکل دارید
رفتم مبایل قدیمی دکمه ای بخرم ،قیمت گوشی هوشمند میگفت ،نمی تونید مملکت داری کنید خودتونا یا ما را خلاص کنید
اگه دین کشور ما اسلامه پس مطابق قانون اسلام با دزد برخورد کنید. بعد مثل عربستان کسی جرات دزدی کردن نداره حتی اگه شرایطش باشه!این قانون عربستان رو دوست دارم
پاسخ ها
آره منم همینطور دست دزد باید قطع بشه ، طبق نص قرآن
مگه مدیر یک دست میشه.
این مملکت فقط مشکلش گوشیه...پاشو بابا خوشت میاد..تمام زندگیو رها کردی دنبال دزد گوشی میگردی
به شرکت هایی که ارز دولتی می گیرند و با قیمت گران(ارز آزاد)کالای خود را بفروش می رسانند،آنها به مردم خیانت می کنند،خواهشأ به آنها ارز دولتی ندهید و جلوی فعالیت آنها را بگیرید.
آیا همه می توانند از سامانه124 استفاده کنند؟یا احتیاج به رمز و کد خاص جهت ورود دارد؟