۷۴۳۸۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

جنتی در مراسم تک‌ خوانی زنان نبود

روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد که درج مطلب در برخی رسانه ها با عنوان «شایعه حضور وزیر ارشاد در مراسم تک خوانی زنان!»، به کلی عاری از صحت بوده و صرفا یک شایعه بی پایه و اساس است.

خبرگزاری ایرنا: روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد که درج مطلب در برخی رسانه ها با عنوان «شایعه حضور وزیر ارشاد در مراسم تک خوانی زنان!»، به کلی عاری از صحت بوده و صرفا یک شایعه بی پایه و اساس است.

در این اطلاعیه آمده است: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته (سه شنبه شب) در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشته و خبر شرکت ایشان در مراسم خانه فرهنگ ایران نوعی خبرسازی مجعول است.

بر همین اساس ضمن تاکید بر رعایت اصول اخلاق حرفه ای ضرورت دارد آن رسانه قبل از انتشار هرگونه خبر از صحت و سقم آن آگاهی کامل پیدا کرده و از حاشیه سازی و دامن زدن به این قبیل موضوع های چالش برانگیز خودداری کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج