سرانه تولید گوشت قرمز چقدر است؟
متوسط تولید گوشت قرمز ١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.
خبرگزاری فارس به نقل از مرکز آمار ایران، متوسط تولید گوشت قرمز ١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است
به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.
به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
در استان ایلام بهازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز، بهازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، بهازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و بهازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استانها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را بهازای هر نفر جمعیت خود دارا بودهاند.
نظر کاربران
سرانه تولید هرچه قدر می خواد باشد، مهم اینه سرانه مصرف چقدره! اونم مصرف گوشت سالم و نه گوشت یخی و برزیلی و ....
برا ما هیچی اما بصورت رندوم چند کرم
در ایام تابستان با شیوع تب کریمه کنگو .
مصرف گوشت گوسفند با احتیاط مصرف شود .
یا قبل از مصرف حداقل دو ساعت در فریزر نگهداری نمایید .
همیشه خوش و خرم باشید .
گوشت ماهی و مرغ جایگزین خوبی برای گوشت گوسفند است .
هر نفرباید روزانه200گرم بصورت میانگین گوشت سفید یا قرمز مصرف کند.حال با این امار بیابید پرتقال فروش را؟؟؟؟؟تفکر
به میمنت وجود حضرات کیلو ها تبدیل به گرم شده