۷۳۸۱۸۲
۲۴ نظر
۵۰۲۲
۲۴ نظر
۵۰۲۲
پ

خبر انتقال آب ایران به کویت صحت دارد؟

بعضی شایعه‌ها هستند که گویی هرچندبار که تکذیب شوند هم باز در موقعیتی دیگر و خاکی پرثمر به بار می‌نشینند و دوباره میوه‌دهند و روز از نو، روزی از نو!

خبرگزاری ایسنا: بعضی شایعه‌ها هستند که گویی هرچندبار که تکذیب شوند هم باز در موقعیتی دیگر و خاکی پرثمر به بار می‌نشینند و دوباره میوه‌دهند و روز از نو، روزی از نو!

ماجرای شایعه "صادرات آب ایران به کویت" هم از همین دست شایعه‌هاست. ماجرایی که نزدیک به دو دهه است و هر بار به بهانه‌ای متفاوت سر بر می‌آورد، تکذیب می‌شود و دوباره گویی در گنجه فراموشی گذاشته می‌شود برای باری دیگر و ماجرایی جدید.

این بار کلید ماجرا از اعتراض مردم خوزستان به کیفیت آب شرب زده شد، مردم به آب شوری که از شیر منازلشان به دستشان می‌رسید اعتراض داشتند، دولتی‌ها، علت را کم‌آبی رود کارون اعلام کردند و وعده دادند چند روزه مشکل را حل‌کنند. اما هم‌زمان موجی از شایعات دوباره فضای مجازی را پر کرد که خوزستان و کارون آب ندارد، آن‌وقت آب ایران به کویت صادر می‌شود!

این شایعه که با جزییات کامل از این گوشی به آن گوشی دست به دست می‌شود مدعی است که "قراردادی ۳۰ ساله برای انتقال آب شیرین رودخانه کارون به کویت در سال ۱۳۸۲ به امضا رسیده که ایران را موظف می‌کند روزانه ۹۰۰ هزار متر مکعب یا ۱۰ هزار لیتر آب در ثانیه به کویت صادر کند که این یکی از مهم‌ترین دلایل کم آبی و کیفیت پایین آب کارون است. "

در این زمینه معاون مدیـرکل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو در خصوص اخباری که اخیرا بازهم برای چندمین بار در فضای مجازی مبنی بر انتقال ۱۰ هزار لیتر آب در ثانیه به کویت به مدت ۳۰ سال منتشر شده است، تصریح کرد: این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد.

هدایت فهمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که موضوع تفاهم‌نامه انتقال آب به کشور کویت در زمان دولت اصلاحات و وزارت بی‌طرف مطرح شد، گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم هیچ وقت این تفاهم‌نامه اجرایی نشده و با توجه به این‌که انتقال آب به کشورهای همسایه نیاز به مصوبه مجلس دارد در حال حاضر هیچ مصوبه‌نامه‌ای در این راستا وجود ندارد.

وی تاکید کرد: اگر شخصی یا سازمانی اسناد و مدارکی مبنی بر این انتقال آب داشته باشد عملا یک کار غیرقانونی است و لازم است تا نهادهای ذیصلاح برخورد قانونی نسبت به این مساله داشته باشند.

معاون مدیـر کل دفتر بـرنـامه‌ریزی کلان آب و آبـفای وزارت نیـرو با تاکید بر این‌ مساله که وزارت نیرو معتقد به انتقال آب به کشورهای همسایه نیست، عنوان کرد: مهم‌ترین هدف وزارت نیرو تامین آب شرب برای شهروندان ایران است و در انجام این مسئولیت نیز کوتاهی نخواهد کرد.

به گفته فهمی در بعد کارشناسی و در بعد وزارت نیرو هیچ طرح و مساله‌ای مبنی بر انتقال آب به کشور کویت وجود ندارد.

روز گذشته نیز رضا اردکانیان وزیر نیرو در همین راستا گفت: وزارت نیرو هیچ طرح و تصمیم و پروژه ای برای انتقال، فروش و صادرات قطره ای از آب این سرزمین به هیچ کشوری خارج از مرزهای ایران ندارد و موضوع انتقال آب به کویت در اوایل دهه ۸۰ از سوی کسانی که از به ثمر رسیدن طرح انتقال آب کشور به کویت منتفع بودند، مطرح شده بود.

به گفته وی در آن مقطع زمانی اصلی‌ترین فرد مخالف اجرای این طرح معاون وزیر نیرو در امور آب بوده است که امروز از بد حادثه برای دلالان، این فرد وزیر نیرو شده است و با اختیارات بیشتر فعلیش به شدت از وقوع این اتفاق جلوگیری خواهد کرد. اردکانیان تاکید کرد: این افراد هر روز در عرصه های مختلف آب شایعات جدیدی را برای رسیدن به منافع خود ایجاد خواهند کرد و همان‌گونه که لوله طرح آب غدیر را به عنوان مسیر انتقال آب به خارج از کشور معرفی و مردم را در این مناطق تحریک کردند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    شایعه هه ای خدا اوووف

    پاسخ ها

    • بدون نام

      قضیه اون کلیپ که لوله بزرگ آب سمت مرز رفته و روستاییان شکستن که ازش آب شیرین بیرون میاد در صورتی که تا الان فکر میکردن لوله انتقال نفته، چیه؟ چرا اشاره ای به اون کلیپ نشد؟

    • بدون نام

      گاز روهم تکذیب میکردین که رایگان داشتین میدادین ترکیه اخرش چیشد

  • کامبیر

    دیوار حاشابلنده پس بی زحمت شفاف سازی کنید اون عکس ها راچون دیگه کسی به شمااعتمادنداره

  • کامبیر

    دیوار حاشابلنده پس بی زحمت شفاف سازی کنید اون عکس ها راچون دیگه کسی به شمااعتمادنداره

  • عنقا

    وا شما خوبی برای چی وامااب نداریم بخوریم بعدا چی میگی حالا کجا فرار کنیم بریم

  • بدون نام

    اگر روزنامه نگاری آزاد در این کشور وجود داشت میشد خبر صحیح را از آنها بدست آورد . به هر حال اینکه تکذیب میشود قابل باور نیست زیرا آنهایی که از فروش آب و خاک کشور سود میبرند خیلی قوی هستند .

  • بدون نام

    اقای اردکانیان دو یا سه سال پیش در تلوزیون نشست کارشناسی در مورد کمبود بود قطع شدن مشکلات اب تهران بودنه حوزستان یا کل کشور مجری اززبان مردم تهران نه ملت خوزستان از مهمان و کارشناس پرسید ملت میگویند اگر کمبود است چرا اب صادر میکنند بجای اینکه صادر کنند بیاورند تهران مهمان جواب داد ( از استانهایی صادر میکنیم که از اب کمتر استفاده میبریم مثلا کردستان بعلت کوهستانی بودنمیشود از اب بهره خوبی برد خب بجایقق اینکه اب هرز نرود یه در امدی هم به کشور است اگر بخواهیم بیاوریم تهران هزینه سنگین دارد صرف نمیکند *) این عین عبارت و استدلال مهمان برنامه بودچطور شما میگی ما اب صادر نکردیم برادر دیگه در قرن بیست یکم نمیشود پنهان کاری کرد

  • بدون نام

    غلط کردید شایعه است.....بیاید همینجا اطراف اهواز بخش باوی لوله به قطر حدود دو متری زمان خاتمی دقیقأ از بغل جاده اهواز مسجد سلیمان دقیقأ الان به فاصله بیست متری از بغل ساختمون تازه تاسیس شهرداری شیبان دفن شد و به جای نا معلومی کشیده شد ابی زلال احتمال از شوشتر کشیدنش این هم ادرسش......بعد این..ها هی انکار میکنن این هم ادرس دقیق میخوام ببینم کسی واقعا پیگیر هست نسبت به این خیانت بزرگ

  • بدون نام

    هر چیزی که شما بی عرضه ها تکذیبش کنین یقینأ عین واقعیته!!!!!!

  • هادی

    آقا همین چند روز پیش یک کلیپی در بین بچه های خوزستان منتشر شده بود که شبکه الفرات عراق در برنامه ای ، مردم بصره از مسئولین جمهوری اسلامی بابت انتقال آب به بصره تشکر وقدردانی می کردند خودم هم دیدم.

  • بی سرزمین

    الان هم تو غرب تو مهران دارن آب کردستان که بالوله های بزرگ آوردن به بصره انتقال میدن به بهانه کشاورزی دردشت دهلران مهران ودشت عباس وازدشت عباس تا خوزستان راهی نیست اینها دنبال فلج کردن مردمن

  • بدون نام

    باسلام
    صادرات آب صحیح است ولی سرمنشا آن سد کوثر در نزدیکی های کچساران صورت می‌گیرد با لوله ای با قطر بیش از یک متر
    که از نزدیکی پل خیر آباد ازسمت راست این پل به بهبهان رد میشود که با نیروی ثقلی با اختلاف ارتفاع حدود 500 متر بطرف مرز ها ی کشورهای عربی میباشد

  • بدون نام

    واژه تکذیب معنایی دیگریافته وهمه ازان تاییدمی فهمند واما شما نگران ترانسفر ناموس به حاشیه خلیج فارس نیستید واب اهمیت ببشتری یافته

  • بدون نام

    ممکن است

  • parnazerahimi

    ما هم شنیدیم .ولی میگن شایعه .ولی فکر نکنم شایعه .

  • بدون نام

    تانباشدچیزکی هیچ کس نفروشدخاک را. خاکی که فروخته می شودبااب خودمان هم بایدابیاری شود....

  • بدون نام

    هر چیزی که شما بی عرضه ها تکذیبش کنین یقینأ عین واقعیته!!!!!!

  • بدون نام

    خبر صحت دارد به کویت اب معدنی دادید

  • بدون نام

    صحت دارد حتی اب دستشویی انها اب معدنی است عموم تو کویت هست میدادند

  • بدون نام

    آب ، خاک،معادن..همه چیز رو دارن...

  • بدون نام

    لوله ای با قطر بیش از یک متر در زمان خاتمی از نزدیکی های شوشتر کنار جاده مسجدسلیمان به سمت اهواز وابادان کشیده شده بود قرار بود آب اهواز وابادان تامین کند ولی سر انجام آن مشخص نشد.
    همچنین لوله آبی با قط ر بیش از یک متر از سد کوثر در نزدیکی های کچساران که ازسمت راست پل خیرآباد به بهبهان می‌گذرد با نیروی ثقلی با اختلاف ا تفاع 500 متر به کشورهای عربی میرود

  • بدون نام

    لعنت به اینجورمسولین بی غیرت وبی همه چیزیابرای خودشیرینیه ویاخیانت وبایدجلشون بگیرن همین۱۶ملیون افغانی هم توکشورمیادهدفشون همین وبااین وضع خیلی تابلوبودن اینقدرمهاجرکه شغل وبودجه ومنابع کشوردولت ازجیب ملت خرج میکنه وبه گفته مسولین سالی بالای۲۰۰ملیون تومان به هرایرانی ضررمیزنن وهمچنین استاندارجهانی روزبالای۱۵۰لیتمصرف روزانه هر۱نفرپس درروز۱بالای۵میلیاردلیترمصرف اب افغانیاتوایران چرااخراج نمیکنیدملت خودتون عرض وغیرت ندارین کارخانه ندین گمشن برن به امیددولت باشین روزروزگارمون بدترازاین میش پس حقمون بدترازاینهابکشیم حیف اسم ایران وایرانی بزرگ این وضع ذلت بارر

  • بدون نام

    آب ایران نه آب خوزستان بیچاره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج