پای هالیوود به سینمای ایران باز نمیشود
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: بسیاری از کشورها به تولیدات ملی در حوزه فیلمسازی توجه چندانی ندارند و سینمای هالیوود آن کشورها را اشغال کرده است ولی در کشور ما فیلمهای پخششده تولید ایرانی هستند و اجازه نمیدهیم با وجود کارهای قوی ایرانی پای هالیوود به کشورمان باز شود.
خبرگزاری مهر: محمدصادق موسوی در گفتوگو با خبرنگار با اشاره به اینکه انجمن سینمای جوانان ایران یکی از حامیان اصلی تولیدات فیلم کوتاه در کشور است، اظهار کرد: دومین جشنواره سراسری فیلم کوتاه روستایی و عشایری کلیبر، جشنواره خوبی بود و آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره عمدتاً آثار قوی فیلمسازان بود.
وی، حفظ فرهنگ جامعه روستایی و عشایری را یکی از نکات مهم دومین جشنواره سراسری فیلم کوتاه روستایی و عشایری کلیبر عنوان کرد و گفت: همه ما در هر سمت و مقامی که هستیم باید از فرهنگ، قومیتها و زبانها دفاع و آن را حفظ کنیم و در واقع یکدست شدن سراسر کشور از نظر فرهنگی چیز خوبی نیست.
وی با ذکر اینکه پخش فیلمهای خارجی در راستای حمایت از تولیدات ایرانی در کشور ممنوع است، تأکید کرد: بسیاری از کشورها به تولیدات ملی در حوزه فیلمسازی توجه چندانی ندارند و سینمای هالیوود آن کشورها را اشغال کرده است ولی در کشور ما فیلمهای پخششده تولید ایرانی هستند و اجازه نمیدهیم با وجود کارهای قوی ایرانی پای هالیوود به کشورمان باز شود.
نظر کاربران
قوی روخوب اومدی