۷۳۵۴۱۹
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

ماجرای تهیه سوسیس و کالباس‌های زیرپله‌ای!

تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

خبرگزاری مهر: تفاوت قیمت بین یک برند پروتئینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته، بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند.

برخی از نمایندگان حوزه سلامت در قوه مقننه، بر این عقیده اند که بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود. این در حالی است که مسئولین سازمان غذا و دارو، بارها بر این موضوع تاکید داشته اند که هرآنچه به عنوان سوسیس و کالباس در فروشگاه های معتبر پروتئینی عرضه می شود و پروانه وزارت بهداشت را دارند، مورد تایید هستند.

اکبر ترکی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با هشدار نسبت به اینکه مصرف سویس و کالباس به شیوع بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت دامن زده است، گفت: حتی محتویات سوسیس و کالباس هایی که به صورت استاندارد و با رعایت تمامی موازین و استانداردهای سازمان غذا و دارو تولید می شوند عوارض و مشکلاتی را برای مصرف کنندگان به همراه دارد و باید کمتر مصرف شوند.

وی با تاکید بر حذف سوسیس و کالباس از سبد غذایی، افزود: در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود و مواد نگهدارنده خود عامل بروز انواع سرطان ها است و از سویی امکان تخلف در تهیه و تولید فرآورده های گوشتی زیاد است.

ترکی با هشدار نسبت به افزایش تعداد فست فودفروشی ها در کشور، تصریح کرد: متاسفانه بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی به صورت غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود البته در تمامی صنوف افراد سودجو و متخلفی وجود دارند که به دنبال صرف هزینه کمتر و درآمد بیشتر هستند بنابراین برای تامین سلامت مردم و جلوگیری از تخلفات برخی از کارخانجات سوسیس و کالباس می طلبد واحدهای نظارتی نظارت مناسبی را بر عملکرد این مراکز داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم روی آوردن مردم به غذاهای باکیفیت و سالم، ادامه داد: باید تا حد امکان از مصرف فرآورده های گوشتی پرهیز کرد و در غیر این صورت باید از سوسیس و کالباس های دارای استاندارد و مشخصات با کد بهداشتی و درمانی استفاده کنند.

ترکی با تاکید بر اینکه کیفیت فرآوردهای گوشتی باید درجه بندی شود، گفت: برندهای استاندارد سوسیس و کالباس باید به مردم معرفی شود.

وی با بیان اینکه قیمت ارزان و سهولت پخت به افزایش مصرف فست و فودها دامن زده است، تصریح کرد: با توسعه زندگی شهری و به تقلید از کشورهای غربی مصرف فست و فودها نیز در ایران افزایش یافت و امروزه کمتر خیابانی را در شهرها مشاهده می کنیم که در آن اثری از فست فودفروشی ها نباشد.

این در حالی است که سازمان غذا و دارو، به عنوان دستگاه ناظر بر سلامت محصولات غذایی فرآوری شده، همواره بر این نکته تاکید دارد که هر محصول دارای مجوز وزارت بهداشت که در بازار عرضه می شود، قابل اطمینان بوده و مشکلی برای مصرف ندارند.

اما، آنچه مسلم است، کیفیت سوسیس و کالباس هایی که عرضه می شود، به قدری متفاوت است که شاهد تفاوت زیاد قیمت های حداقلی و حداکثری در فروش این قبیل محصولات غذایی هستیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سوسیس وکالباسهای واقعا اشغالن
    من ترکیه 500 گرم کالباس باگوجه خوردم مزه اش هنوز بوی دهنمه
    مملکت دزدبازاره اونی که استاندارد وکدبهداشتی میده خودش منافع داره نظارت صفره
    وقتی نظارت نیست انتظار کاربرای خاکردن باطله

  • بدون نام

    خیلی دیگه سلامتی مهمه

  • بدون نام

    چند سال پیش یه ماشین حمل گوشت به کارخانه سوسیس و کالباس
    در حال حمل گوشت گربه در شیراز متوقف شد

    بعد از مدتی هم عکسی از قسمت سلاخی کارخانه سوسیس و کالباس در مشهد منتشر شد که گوشت سگ ولگرد بود


    سوسیس های خوب هم که با خمیر مرغ و دورریز کشتکارگاه ها درست میشه

    خدای این اشغال ها رو انقدر نخورید


    این بدون سانسور نمایش بده به سلامتی مردم مربوط میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج