۷۳۵۰۰۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

جاده چالوس در اولین روز تابستان یک‌طرفه می‌شود

جاده چالوس به منظور تسهیل در عبور و مرور رانندگان عبوری و مسافران فردا، نخستین روز تابستان یکطرفه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: جاده چالوس به منظور تسهیل در عبور و مرور رانندگان عبوری و مسافران فردا، نخستین روز تابستان یکطرفه می‌شود.

سرهنگ علیرضا قدمی رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ممنوع بودن آمد وشد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از جاده چالوس ممنوع است، گفت: رفت وآمد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۲ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ فردا جمعه یکم تیرماه از این جاده ممنوع است.

وی افزود: آمد وشد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ روز جمعه یکم تیر از مرزن آباد به سمت کرج یک طرفه می‌شود.

سرهنگ قدمی گفت: آمد وشد همه تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ امروز پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه و جمعه و یکم تیرماه ۹۷ از جاده هراز ممنوع است.

رئیس پلیس راه مازندران افزود: رفت و آمد موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲ تیرماه از جاده های کرج - چالوس، هراز و سوادکوه ممنوع است.

وی از رانندگانی که قصد آمد وشد در این جاده‌ها را دارند، خواست تا ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به هشدار‌های ماموران پلیس راه مستقر در جاده‌های استان در صورت نیاز به اطلاعات بیشنر با شماره تلفن ۲۱۸۲۹۳۴ با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج