یک اقتصاددان:
بخشی از بیکاری، ریشه در نظام آموزشی دارد
یک اقتصاددان با بیان اینکه نرخ بیکاری با در نظر گرفتن توزیع استانی، در برخی از استانها بسیار بالا است گفت:بخشی از مسئله بیکاری ریشه در ضعف نظام آموزشی کشور دارد.
خبرگزاری مهر: بایزید مردوخی در نشست گفتگو پیرامون برنامه ملی اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری که عصر امروز در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: اشتغال باید از طریق سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی، صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری و غیره ایجاد شود.
این اقتصاددان با اشاره به نگرانی ها و دل مشغولی های بیکاری در کشور تاکید کرد: نرخ بیکاری کشور ما در کل اقتصاد، بالا است ضمن اینکه این نرخ با در نظر گرفتن توزیع استانی، در برخی از استانها بسیار بالا است.
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نسبت سرمایه گذاری به تولید ناخالص داخلی در کشور ما پایین است ادامه داد: در مقابل نسبت مصرف به تولید ناخالص داخلی بالا است و علت رشد پایین نرخ سرمایه گذاری نیز به موانع پیش روی سرمایه گذاری در کشور باز می گردد.
مردوخی افزود: در کشور بخش قابل توجهی از جوانان در گروه سنی ۱۵ تا ۲۹ سال نه شاغل و نه در حال تحصیل هستند که این گروه از جمعیت بیکار باید در سیاستگذاری های برنامه های اشتغال به صورت ویژه مورد توجه باشند.
این اقتصاددان در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه بخشی از مسئله بیکاری ریشه در ضعف نظام آموزشی کشور دارد گفت: در فرایند ایجاد طرح های اشتغالزایی روستایی و عشایری باید اشتغال در شهرها مورد توجه باشد ضمن اینکه باید به دنبال ظرفیت های «پایدار» برای اشتغالزایی باشیم چراکه در غیراین صورت مشاغل غیرپایدار نمی توانند دوام بیاورند.
نظر کاربران
دیگه نظام اموزشی بیاد کار یاد بده که رشته های فنی وحرفه ای کسی بره خب میره یه کاری انجام میده ولی بقیه دیگه الکی مشکل اشتغال خب قبلا چه طوری حل میکردین
سلام و درود
خسته نباشی استاد
فقط بخشی از بیکاریها؟
وعمده آن از سرقت های کلان
هرچه میکشیم از بیسوادیست
چی شده شمارا که مال صبح گزاشتین من الان دوبار نگاه کردم خبری ازهیچ کدام ازنظرات دیشب نیست
چی شده شمارا که مال صبح گزاشتین من الان دوبار نگاه کردم خبری ازهیچ کدام ازنظرات دیشب نیست
ادمین دیشب این خبرگزاشتی بعدا خودتم چاپمیکنی یا یکی دیگه از همکاراتون