اثبات اثرات تربیتی منفی اعتیاد والدین به گوشی
نتایج یک بررسی تازه نشان می دهد استفاده مداوم والدین از تلفن همراه می تواند اثرات تربیتی منفی روی فرزندان آنها داشته باشد و حتی روابط پدر و مادر با کودکان را تخریب کند.
خبرگزاری مهر: بررسی مذکور ثابت می کند والدینی که نمی توانند از گوشی، تلویزیون یا دیگر وسایل الکترونیک مانند لپ تاپ یا تبلت دل بکنند و بخش اعظم زمان حضور خود در منزل را صرف استفاده از این ابزار می کنند، روابط باکیفیتی با فرزندان خود ندارند و این امر در آینده تاثیرات تربیتی منفی بر روی آنها بر جای می گذارد.
محققان دانشگاه های ایلینویز و میشیگان به والدین توصیه می کنند که پس از رسیدن به منزل به جای استفاده مداوم از گوشی با بچه ها بازی کنند، در کنار آنها غذا بخورند و در نهایت فرزندانشان را به رختخواب برده و برای آنها قصه بگویند تا رشته روابطشان با فرزندان در دراز مدت مستحکم تر و قوی تر شود.
والدینی که به طور مداوم از گوشی های خود استفاده می کنند، هم کمتر با بچه ها صحبت می کنند و به احتمال زیاد واکنش های خشن تر و عصبی تری در قبال کودکان خود که تلاش می کنند با آنها ارتباط برقرار کنند، نشان می دهند. این بچه ها در آن زمان احساس سرخوردگی و یاس می کنند، ممکن است به کودکانی بیش فعال هم مبدل شوند و بیشتر احتمال دارد که به افرادی حساس، کج خلق و عصبی مبدل شوند.
برای انجام این بررسی با والدین ۳۳۷ کودک ۵ ساله و زیر ۵ سال گفتگو و مصاحبه شده است.
ارسال نظر