۷۳۳۱۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

اختیارات رئیس قوه قضائیه افزایش یافت

نمایندگان مجلس کلیات طرحی را تصویب کردند که به موجب آن رییس قوه قضاییه می‌تواند در صورت عدم ارائه لوایح این قوه از سوی دولت به مجلس، آن را مستقیم به مجلس ارائه کند.

خبرگزاری ایسنا: نمایندگان مجلس کلیات طرحی را تصویب کردند که به موجب آن رییس قوه قضاییه می‌تواند در صورت عدم ارائه لوایح این قوه از سوی دولت به مجلس، آن را مستقیم به مجلس ارائه کند.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) کلیات طرح الحاق یک تبصره به ماده ۳ قانون وظایف و اختیارات رییس قوه قضاییه را با ۱۵۶ رای موافق، ۳۳ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۱۶ رای به تصویب رساندند.

در صورت تصویب نهایی جزییات این طرح، در صورتی که دولت در مدت مذکور سه ماهه نتواند نسبت به تصویب و ارسال لایحه قوه قضاییه به مجلس اقدام کند و سه ماه دیگر از این مدت قانونی بگذرد، رییس قوه قضاییه می‌تواند مستقیما لایحه را به مجلس ارسال کند.

در جریان بررسی کلیات این طرح حاجی‌دلیگانی، جعفرزاده و علیرضا خسروی به عنوان مخالف و غضنفرآبادی، علی‌محمد احمدی و ملکشاهی به عنوان موافق کلیات صحبت کردند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج