سروری: آتش زدن پرچم در مجلس را بزرگ نکنیم!
یک فعال سیاسی اصولگرا میگوید در کشور باید تعریفی از منافع ملی داشته باشیم. به نظر او دو حزب عمده آمریکا هم در موضوعاتی که به منافع ملی برمیگردد، تعارف ندارند و بر روی آن اشتراک دارند اما در ایران شاهد این موضوع نیستیم.
اعتماد آنلاین: پرویز سروری نماینده دوره هفتم و هشتم مجلس و دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پاسخ به اینکه گفتوگوی ملی در شرایط کنونی چقدر میتواند منجر به وحدت ملی شود، گفت: باید دید که گفتوگوی ملی را از چه منظری و با چه مفهومی مطرح میکنند. برخی از موضع واگرایانه و استیصال و انفعال مطرح میکنند که ما با این موضوع مخالف هستیم. اما برخی از موضع انسجام، همافزایی و همگرایی گفتوگوی ملی را مطرح میکنند و اینکه ظرفیتهای نظام باید بر روی مبانی انقلاب تمرکز پیدا کند که قطعاً این گفتوگو در هرزمانی لازم است.
او تاکید کرد: ما نیازمند به گفتوگوهای ملی هستیم که زمینههای همافزایی و تمرکز بر اشتراکات و تخفیف اختلافات را به دنبال داشته باشد، از این نظر گفتوگوها با این تعریف امری ضروری است اما با تعریف اول به نظر میرسد که اهداف پشت پردهای دارد.
این فعال سیاسی اصولگرا با توجه به شرایط کنونی کشور و فشارهای خارجی، خطاب به جریانات سیاسی گفت: همه باید از شرایط موجود کشور درس بگیریم و مسائل را سیاسی نکنیم. نکاتی در حال حاضر وجود دارد که میتواند موجب عبرت و استفاده مفید جریانات سیاسی از وضعیت کنونی باشد. ما تجربه مذاکره با آمریکا راداریم که متأسفانه با بدعهدی آمریکا مواجه شد.
سروری ادامه داد: با توجه به روندی که اروپاییها در برجام ادامه میدهند بیشتر هزینههای خودمان را افزایش میدهیم. اروپا در مقامی نیست که بتواند جای آمریکا را پر کند و مشکل اساسی ما هم در برجام آمریکاییها بودند. به همین دلیل اگر با یک نگاه غیرسیاسی و کارشناسی موضوعات را بررسی کنیم حتماً میتوانیم همافزایی در بین افراد و گروههای سیاسی ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: در کشور باید تعریفی از منافع ملی داشته باشیم. دو حزب عمده آمریکا هم در موضوعاتی که به منافع ملی برمیگردد، تعارف ندارند و بر روی آن اشتراک دارند. اما در ایران شاهد این موضوع نیستیم و بعضاً تمایلات حزبی و جناحی ما باعث میشود که منافع ملی را قربانی مطامع جناحی کنیم.
این نماینده سابق مجلس با اشاره به اقدامات برخی نمایندگان اصولگرا بعد از خروج آمریکا از برجام، گفت: در آمریکا هم پرچم آتش میزنند این اقدامات برای نشان دادن اعتراضشان نسبت به رفتار غلط آمریکا است. نباید مسائل حاشیهای را بزرگ کنیم و دشمن اصلی که فتنهانگیزی میکند و حق ملی ما را میخورد را رها کنیم و بر سر اینکه یک پرچم را آتش زدند و یا نزدند بحث کنیم. این موضوع بر روی فرایند سیاسی و موضوعات مهم تأثیرگذار نیست.
سروری تاکید کرد: باید موضوعات را الویتبندی کنیم و اهمیت مسائل را نگاه کنیم. امریکا از برجام خارجشده و برخلاف تعهداتی که داشته تحریمهای سختتری نسبت به قبل از برجام را انجام میدهد. اروپاییها درحالیکه با ما مذاکره میکنند شرکتهایشان یکی پس از دیگری از کشور خارج میشود و ما باید یک وفاق ملی در این زمینه ایجاد کنیم. رسانهها، جریانات، گروهها و احزاب باید بر روی منافع اصلی کشور تمرکز کنند.
نظر کاربران
اتش زدن نه تنهابزرگ نیست خیلی هم کوچیکه این کارهاکارمردم خیابان وکوچه وبازاره نه کار باصطلاح تصمیم گیرندگان یک مملکت
واقعا متاسفم از این همه سطحی نگری این طیف که وضعیت را بحرانی میکنند و بعد اسمش را حاشیه میگذارند
اتش زدن پرچم و حمله به سفارت عربستان و نوشتن مرگ بر اسراییل روی موشک اینها هرکدام اگر ایحاد بحران نبود پس چیست
گفته در کشور های دیگه هم پرچم آتش میزنند ولی آقای آتش پرست اونجا اگر هم این کار را انجام می دهند مردم عادی هستند نه نمایندگان مجلس و جلو دوربینها.
جناب سروری،کار غلط غلطه،بزرگ و کوچک هم نداره
این چه عادتی شده پرچم میسوزانید؟
این کار بسیار رشته و شایسته ی اسم مجلس نیست
ما پررنگ نکردیم آنقدر رفتار زشت و ناپسند بود که رنگش زیاد شده
آخه توی کدوم مجلس و کشوری پرچم کشوری دیگه ای آتیش گرفته. این دست اتفاقات تو ایران فقط رخ میده.
اين مجلس بيشتر به ميدان تر بار شبيه تا دور از جون مجلس
اين مجلس بيشتر به ميدان تر بار شبيه تا دور از جون مجلس
بی خود نیست همیشه لاریجانی را انتخاب میکنند چون هر کاری بخوان در مجلس انجام میدن آقای رئیس هم فقط نظاره گر هستن.
یعنی نشون دادین که ما منزویترین مردم جهانیم همه رو دشمن و خودمون رو صلح طلب تلقی میکنیم همه از ایران و ایرانی بدشون میاد کدوم کشور هست که وقتی به مردمش بگی ایرانیم با آغوش باز ازت استقبال میکنن؟فقط ظاهر سازی فقط حرف آخه آتش زدن پرچم چه دردی دوا میکنه همش خودمون با ی وجه بد به بقیه نشون میدیم چرا با عمل اعتراض خودمون نشون ندیم بجای آتش زدن بشین ببین حرف حسابشون چیه نه اینکه از روی جهالت کاری کنیم که منفورتر بشیم
بحث اتش زدن پارچه نیست بلکه نشانه , اضطراب , خشم , احساسی بودن , عدم اشنایی با روابط بین الملل , توهین به دیگران , و در کل عدم درست فکر کردن در شرایط خاص است که لازمه نمایندگی است .
بزرگ کردن حاشیه ها و کوچک کردن متن از شاهکارهای اصلاح طلبان در این دوره است.