پوتین: حاضرم با ترامپ دیدار کنم
رئیس جمهور روسیه امروز یکشنبه در اظهاراتی از آمادگی خود برای دیدار «دونالد ترامپ» خبر داد.
خبرگزاری مهر: «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در اظهارات خود در اجلاس سازمان شانگهای گفت: به محض آمادگی آمریکا حاضرم با دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، دیدار کنم.
روز گذشته وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرده بود که رئیس جمهور روسیه از صدراعظم اتریش، سباستین کورتس درخواست کرد تا دیداری را با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این تابستان سازماندهی کند.
به نوشته این روزنامه آمریکایی، پوتین درخواست خود را در جریان یک سفر رسمی به وین ابراز کرد. کورتس نیز وعده داد که در مورد پیشنهاد ملاقات با ترامپ صحبت کند.
نظر کاربران
خدا بخواد اینم به راه راست هدایت بشه و دست از سر سایر ملتها برداره،فقط یه طرف ما میمونیم و طرف دیگه کل دنیا...البته اونم بنظرم ما برندهایم چون حق با ماست و کل دنیا دروغ میگن !!!
پوتین هم تسلیم شد
ترامپ باید خیلی احمق باشه که با این بیشرف پوتین بخاد دیدار کنه
دلواپسا تحویل بگیرین حاج پوتینو
اونم از اون که با حاجی ترامپ آبگوشت خورد
فقط از یه کار اون حال کردم نذاشت بادمجون دور قاب چینای مثل پوتین این وسط سهم بیشتری ببرند همه امتیازها را خودش گرفت.