۷۲۸۹۹
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

«کپل» و «نارنجی» ازدواج کردند!

تهیه‌کننده پروژه سینمایی "شهر موشها" از ادامه فیلمبرداری این فیلم در دکور مدرسه خبر داد و اعضای خانواده کپل و نارنجی را معرفی کرد.

خبرگزاری مهر: تهیه‌کننده پروژه سینمایی "شهر موشها" از ادامه فیلمبرداری این فیلم در دکور مدرسه خبر داد و اعضای خانواده کپل و نارنجی را معرفی کرد.

منیژه حکمت درباره آخرین وضعیت ساخت این فیلم گفت: فیلمبرداری صحنه‌های مبروط به خانه کپل به پایان رسیده است و هم اکنون وارد مدرسه شده‌ایم. دو گروه دکوراتور به جمع ما اضافه شده‌اند و ساخت دکورها در چهار سوله ادامه دارد.

به گفته وی، تا کنون ۱۵ درصد از فیلمبرداری این فیلم به پایان رسیده و حدود چهار روز است که فیلمبرداری در دکور مدرسه آغاز شده است.

وی افزود: بهرام دهقانیار ضبط موسیقی را در استودیو بل آغاز کرده است. ما به موسیقی فیلم همزمان با فیلمبرداری نیاز داریم به همین دلیل ساخت موسیقی را انجام دادیم و عروسکها به صورت پلی بک آن را اجرا می کنند.

حکمت در ادامه خانواده کپل "شهر موشها" را معرفی کرد و گفت: کپل و نارنجی با یکدیگر ازدواج کردند و کپلک و صورتی فرزندان آنها هستند. تاژ بانو نیز خدمتکار آنها است. البته در ادامه دیگر عروسک‌ها را هم معرفی خواهیم کرد.

پروژه سینمایی "شهر موشها" به کارگردانی مرضیه برومند با فیلمنامه فرهاد توحیدی طی مراسمی در بوستان ولایت ۵ مهرماه کلید خورد. این فیلم به تهیه کنندگی منیژه حکمت و علی سرتیپی در بخش خصوصی ساخته می شود. همچنین محسن شاه ابراهیمی طراحی دکورها را برعهده دارد.

هنوز عکس‌هایی از عروسکهای این پروژه سینمایی منتشر نشده است. تمام لوکیشن های در بوستان ولایت و دکورها در چهار سوله ساخته شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فلسفه داشتن خدمتگذار چیست؟ توی فیلمها تبلیغ می شود!!!!!!!!!!!!

  • همراه آبی

    کپل و نارنجی؟خدا به داد بچه شون برسه

  • بدون نام

    از همون بچگی هم کپل به نارنجی نظر داشت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج