قانون حمایت از حقوق کودکان را زودتر تصویب کنید
دستیار رئیسجمهور در امور حقوق شهروندی گفت: طرح حمایت از حقوق کودک و نوجوان تنها قانونی است که با توجه به محتوا و پیشبینیهای صورت گرفته، مجموعهای از تدابیر را - که فارغ از مجازت است، طراحی کرده و ما امیدواریم مجلس شورای اسلامی هرچه زودتر این قانون را به تصویب برساند زیرا روزبهروز این لایحه ارزش و اهمیت خود را بیش از گذشته نشان میدهد.
خبرگزاری ایلنا: دستیار رئیسجمهور در امور حقوق شهروندی گفت: طرح حمایت از حقوق کودک و نوجوان تنها قانونی است که با توجه به محتوا و پیشبینیهای صورت گرفته، مجموعهای از تدابیر را - که فارغ از مجازت است، طراحی کرده و ما امیدواریم مجلس شورای اسلامی هرچه زودتر این قانون را به تصویب برساند زیرا روزبهروز این لایحه ارزش و اهمیت خود را بیش از گذشته نشان میدهد.
شهیندخت مولاوردی ظهر امروز در پایان نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران، در واکنش به خبر تجاوز در یکی از مدارس غرب تهران گفت: با توجه به روند رسیدگی به این گونه از جرایم، امیدواریم دستور مقام معظم رهبری که شب گذشته صادر کردند، در بازدارندگی از وقوع چنین جرایمی موثر باشد.
وی با بیان اینکه بحث اساسی ما تصویب لایحه حمایت از حقوق کودک و نوجوان در مجلس است که از سال ۸۳ مطرح است، اظهار داشت: این لایحه چند مجلس و دولت را پشت سر گذاشته اما هنوز به قانون تبدیل نشده است چون قوانین موجود و فعلی ما از بازدارندگی لازم برای را در مقابل آزار جنسی برخودار نیستند؛ نه آزار جنسی تعریف شده و نه مجازاتی برای آن مشخص شده است.
دستیار رئیسجمهور در امور حقوق شهروندی ادامه داد: طرح حمایت از حقوق کودک و نوجوان تنها قانونی است که با توجه به محتوا و پیشبینیهای صورت گرفته، مجموعهای از تدابیر را - که فارغ از مجازت است، طراحی کرده و ما امیدواریم مجلس شورای اسلامی هرچه زودتر این قانون را به تصویب برساند زیرا روزبهروز این لایحه ارزش و اهمیت خود را بیش از گذشته نشان میدهد.
مولاوردی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت آموزش و پرورش کوتاهی کرده است؟ تصریح کرد: این موضوع، مسئلهای است که فقط با قانون حل نمیشود. مجموعهای از تدابیر بازدارنده، آموزشی و بازپروری را نیاز داریم زیرا بسیاری از کسانی که مجرم و متهم در چنین جرایمی هستند، نیازمند بازپروری هستند تا به جامعه بازگرددند و بازاجتماعی شوند.
وی نقش آموزش و پرورش را برجسته دانست و خاطرنشان کرد: آموزشهایی که به دانشآموزان از سنین پایه و برای معلمان و اولیا و مدارس نیاز است، باید جای خود را در مجموعهای باز کند. ما هنوز چنین بازدارندگی و پیشگیری را در کشور نداریم.
نظر کاربران
یعنی در کشور ما هنوز چنین قانونی وجود ندارد؟ !!!
پاسخ ها
نخیرجود نداره. لایحه حمایت از کودکان حدود ده سال است به مجلس ارایه شده ولی هنوز بررسی نشد
عوام فریبترازاین مولاوردی خودش ومیخواهدخودش وطن وهم وطن دوست نشان بده حناتون رنگ نداربیکار ی وففرازبین ببرین توبالاترین سطح جهان وتاریخ هر۴نفر۱نفرروانین ازبیکاری وفقرچون بودجه ومنابع کشورشغل خرج ۱۶ملیون افغانی میکنیدو۱۰ملیون شغلم اشغال کردن بیکارالان ۱نفرافغانی بیگانه بیکارنداریم ولی توهرخانه ایرانی۱،تا۲نفربیکارن به گفته ونماینگان وگفتن بیش از۳ملیون شغل توساختمانی اشغال کردن وچندبرابراین توشغلهای دیگه هستن بااین کم ابی وخشکسالی چطور۱۶ملیون افغانی راه دادین
از سند ۲۰۳۰ چه خبر ؟وقتی مراسم جشن ورقص تومدارس اجرا میشه وقتی جشن تکلیف به جشن بلوغ تبدیل میشه هیچکس ا حقوق کودکان صحبت نمی کنه مگه یکی از مهمترین مواردحقوق کودک ایجاد فضای سالم نیست .الان مثلا فضای شهرای ما با بی بند بازی های عیاشان سالمه فضای مجازی سالمه همه چی گل وبلبله به برکت دولت فخیمه !!خدا ایشالله ازشون نگذره خودشون غربزدن فرهنگ ما رو هم عوض کردن.اونوقت دم از حقوق میزنن .شرم کنین بسه هر چی سرمون آوردین.