۷۱۸۱
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

احمدی‌نژاد: به رئیس‌جمهور بعدی کمک می‌کنم/قطعا جزء بهترين‌ها در دنيا هستيم

احمدي‌نژاد افزود: «جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه بيش از ساير كشورهاي دنيا به مطالبات مردم اهميت مي‌دهد، اما بي‌ترديد اين وضعيت نسبي است و هرگز ادعا نكرديم كه در جايگاه مطلوب و ايده آل قرار داريم؛ اما قطعاً جزء بهترين‌ها در دنيا هستيم».

احمدي‌نژاد افزود: «جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه بيش از ساير كشورهاي دنيا به مطالبات مردم اهميت مي‌دهد، اما بي‌ترديد اين وضعيت نسبي است و هرگز ادعا نكرديم كه در جايگاه مطلوب و ايده آل قرار داريم؛ اما قطعاً جزء بهترين‌ها در دنيا هستيم».

رئیس جمهور در پاسخ به سوالي در مورد انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران با تاكيد بر اينكه انتخابات در ايران به صورت كاملاً آزادانه برگزار مي شود و اراده مردم حاكم است، گفت: «اين حق ملت است كه به هر كسي كه صلاح مي دانند، راي بدهند و هر كسي را مردم انتخاب كنند بنده نيز به وي كمك خواهم كرد».

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد ریاست جمهوری، محمود احمدي‌نژاد شنبه شب در مصاحبه زنده با شبكه تلويزيوني " راشا تودي " روسيه، به سوالات خبرنگار این رسانه پاسخ داد. وی در پاسخ به سوالي درباره روابط ايران و روسيه با اشاره به اينكه ايران و روسيه همسايه جغرافيايي هستند و اين رابطه همسايگي هميشگي بوده و قابل تغيير نيست، تصريح كرد: «بايد دو كشور با هم روابط دوستانه و عميقي داشته باشند ضمن اينكه از نقاط مشترك فراواني برخوردار هستيم كه فعال كردن آن به نفع همه است لذا بايد از ظرفيت‌هاي مشترك براي تعميق هر چه بيشتر مناسبات دو كشور استفاده حداكثري كرد».

رييس‌جمهور با اشاره به مذاكرات مثبت و سازنده با (پوتين و مدودوف)در سال‌هاي اخير ضمن ابراز خرسندي از روابط رو به گسترش دو كشور خاطرنشان كرد: «ايران و روسيه با توجه به تحولات اقتصادي و سياسي در جهان، راه‌حل‌هاي مشتركي براي حل مشكلات موجود دارند. با توجه به مذاكرات مثبتي هم كه با جناب آقاي پوتين و مدودوف انجام شده، اميدواريم سطح روابط دو كشور به سرعت در همه زمينه‌ها افزايش يابد».

دكتر احمدي‌نژاد در پاسخ به سوالي درباره نيروگاه بوشهر و علت تاخير در راه‌اندازي آن اظهار داشت: «در خصوص راه‌اندازي اين نيروگاه با آقاي مدودوف مذاكره كرديم و صراحتا اعلام كرد هيچ‌ مانعي دراين راستا وجود ندارد و نيروگاه بوشهر در زمانبندي مشخص راه‌اندازي خواهد شد؛ البته طبيعي است كه بايد همه نكات لازم براي افزايش ايمني بكار گرفته شود.»

رييس‌جمهور ادامه داد: »نيروگاه بوشهر امروز در مرحله راه‌اندازي قرار دارد و طرف روسي اعلام كرده تا پايان امسال در چند مرحله به طور كامل راه اندازي خواهد شد:.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: «راه‌اندازي نيروگاه بوشهر سمبل همكاري‌هاي ايران و روسيه است و در مقابل نگاه جهانيان قرار دارد و همه به دنبال آن هستند كه ببينند روسيه چگونه يك نيروگاه را راه‌اندازي مي‌كند».

رييس جمهور در پاسخ به سوالي مبني بر عدم وجود دموكراسي در ايران با طرح اين سوال كه چند درصد مردم بايد در انتخابات حضور داشته باشند تا آن كشور به عنوان كشوري دموكراتيك بشمار رود و آيا حضور ۸۵ درصدي مردم در انتخابات اخير، ركورد پاييني بود كه در تاريخ دموكراسي به ثبت رسيده اظهار داشت: «امروز دموكراسي‌ هاي متنوع و سليقه اي مختلفي از جمله دموكراسي اروپايي، آمريكايي، انگليسي، آلماني، روسي در دنيا وجود دارد كه با يكديگر متفاوت هستند و اينها نمي تواند ملاك ارزيابي قرار بگيرد».

رييس جمهور درباره وضعيت عده اي از آشوبگران پس از انتخابات و سران آنها خاطرنشان كرد: «دستگاه قضايي جمهوري اسلامي ايران مستقل بوده و آيين دادرسي نيز شفاف است و اگر كسي تخلفي انجام دهد به طور عادلانه به آن رسيدگي مي شود و هيچ‌كس حتي رييس‌جمهور هم نمي‌تواند در روند رسيدگي به پرونده‌هاي قضايي دخالت كند».

دكتر احمدي‌نژاد افزود: «جمهوري اسلامي ايران كشوري است كه بيش از ساير كشورهاي دنيا به مطالبات مردم اهميت مي‌دهد، اما بي‌ترديد اين وضعيت نسبي است و هرگز ادعا نكرديم كه در جايگاه مطلوب و ايده آل قرار داريم؛ اما قطعاً جزء بهترين‌ها در دنيا هستيم».

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار راشا تودي كه انتقاد جمهوري اسلامي ايران از نحوه برخورد با مردم بحرين را دخالت درامور اين كشور عنوان كرد، اظهار داشت: «در خصوص اوضاع بحرين صرفاً نسبت به كشته شدن مردم اين كشور اظهار ناراحتي كرديم و اين اظهارنظر به هيچ عنوان به عنوان دخالت در امور داخلي اين كشور محسوب نمي‌شود».

وي با اشاره به اينكه نيروهاي آمريكايي، انگليسي و ناتو در منطقه و اطراف ايران حضور گسترده‌اي دارند، گفت: «جالب است كساني كه در بحرين نيروي نظامي دارند و همواره در اوضاع كشورهاي منطقه دخالت مي‌كنند ايران را به دخالت در امور ديگران متهم مي‌كنند».

دكتر احمدي‌نژاد در پاسخ به سوالي مبني بر احتمال حمله نظامي رژيم صهيونيستي به جمهوري اسلامي ايران گفت: «آنها آرزوي انجام چنين عملي را در ذهن خود دارند، اما در مقابل، به قدرت ايران نيز واقف هستند و مي‌دانند كه پاسخ ملت ايران به آنها پشيمان‌كننده خواهد بود».

وي تاكيد كرد: »بي‌ترديد ملت ايران در حد توان از خود دفاع خواهد كرد اما اميدواريم چنين روزي پيش نيايد و البته دليلي هم براي آن وجود ندارد».

رييس‌جمهور در پاسخ به سوالي در مورد انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران با تاكيد بر اينكه انتخابات در ايران به صورت كاملاً آزادانه برگزار مي شود و اراده مردم حاكم است، گفت: «اين حق ملت است كه به هر كسي كه صلاح مي دانند، راي بدهند و هر كسي را مردم انتخاب كنند بنده نيز به وي كمك خواهم كرد؛ ضمن اينكه بنده معلم دانشگاه هستم و اين شغل را حفظ كرده ام و هر جا باشم در خدمت ملت ايران و انسانيت خواهم بود».

منبع : عصر ایران

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • saeidzebel

    اگه بزارن دکتر به فکر مردم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج