۷۱۶۳۶۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

ایجاد ۶ میلیون شغل به‌دلیل نیاز به امنیت سایبری

نخستین کارگاه آموزشی «امنیت سایبری» توسط دانشکده‌ علمی کاربردی پست و مخابرات و با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات و مرکز آموزش پیشرفته هند (ALTTC) از روز گذشته آغاز بکار کرد.

خبرگزاری ایسنا: نخستین کارگاه آموزشی «امنیت سایبری» توسط دانشکده‌ علمی کاربردی پست و مخابرات و با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات و مرکز آموزش پیشرفته هند (ALTTC) از روز گذشته آغاز بکار کرد.

وحید یزدانیان - رییس دانشکده‌ی پست و مخابرات - درباره این کارگاه تخصصی، گفت: این کارگاه آموزشی با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و مرکز آموزش پیشرفته مخابراتی هند (ALTTC) و بر اساس تفاهم میان وزرای ارتباطات ایران و هند و در چارچوب همکاری های دو کشور، در تهران آغاز بکار کرده است.

یزدانیان، ارتقای دانش در زمینه‌ی چالش‌ها و تهدیدهای بالقوه مربوط به سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های آنلاین، اشتراک‌گذاری طرح امنیت سایبری جهانی توسط ITU و شاخص‌های جهانی امنیت سایبری و حفاظت از کودکان در فضای سایبری را از اهداف برگزاری این کارگاه عنوان کرد.

رییس دانشکده‌ پست و مخابرات تبادل تجربیات موفق در توسعه و تقویت چارچوب‌های امنیت سایبری ملی و ارتقای قابلیت‌های بکارگیری اثربخش CERT در کشورها و نیز ظرفیت سازی انسانی و صنعتی جهت استفاده کارآمد و اثربخش قابلیت‌ها و امکانات را از دیگر اهداف برگزاری کارگاه امنیت فضای مجازی بیان کرد.

وی، مهم‌ترین محورهای این کارگاه را جهت گیری ICT و نیاز به استفاده امن و مطمئن از آن، رایانش ابری، اینترنت اشیاء، بلاک‌چین، استانداردهای امنیت اطلاعات، اندازه گیری تاثیر زیرساخت اطلاعاتی بحرانی و چشم انداز تهدیدهای جاری اعلام کرد.

یزدانیان افزود: به عبارت دیگر، هدف از برگزاری این دوره‌ها انتقال تجربه در لبه‌ تکنولوژی است.

رییس دانشکده پست و مخابرات تصریح کرد: در قالب برگزاری این دوره تعدادی از مدیران ارشد حوزه از سایر کشورها به ایران آمده و در نشست‌هایی که برگزار می‌شود، تبادل اطلاعات می‌کنند که دستاوردهای چشم‌گیری در حوزه‌ی آموزش‌های تخصصی امنیت سایبری به همراه دارد.

در بخشی از این کارگاه، رسول سراییان، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر ارتباطات، گفت: تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال از مهمترین نکاتی است که بر روی آن تمرکز داریم.

وی تصریح کرد: تحول دیجیتال به شدت رو به رشد است؛ به طوری که تا سال ۲۰۱۹، به دلیل نیاز مردم به امنیت سایبری، بالغ بر شش میلیون شغل در دنیا ایجاد می‌شود.

یکی از مدرسان نیز در ادامه این کارگاه ITU تاکید کرد: با توجه به استفاده‌ روز افزون کودکان از اینترنت، هدف از برگزاری این دوره‌ها پیاده کردن راهکارهای مثبت از استفاده‌ کودکان از اینترنت است تا وابستگی آن‌ها به فضای مجازی را به حداقل برسانیم.

وی تاکید کرد: به عبارت دیگر اگرچه دنیای کسب و کار امروزی و زندگی روزمره ما در گرو دنیای دیجیتال است، اما باید تلاش کنیم تا از وابستگی کامل به این حوزه جلوگیری کنیم.

این کارگاه با حضور مدرسان مورد تایید ITU از کشورهای هند، مالزی و ایران برگزار شده و با تبادل نظر حاضران در خلال برگزاری دوره، تا ۲۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج