۷۰۸۲۳
۲ نظر
۵۰۲۱
۲ نظر
۵۰۲۱
پ

قیمت های جالب اجاره مسکن در سال ۸۸

نگاهی به لیست آپارتمان‌های اجاره‌ای و نرخ‌های این آپارتمان‌ها در سال ۸۸، نشان می‌دهد اجاره‌بها در تهران طی سال جاری تا چند برابر ۴ سال پیش افزایش پیدا کرده است.

روزنامه دنیای اقتصاد: نگاهی به لیست آپارتمان‌های اجاره‌ای و نرخ‌های این آپارتمان‌ها در سال ۸۸، نشان می‌دهد اجاره‌بها در تهران طی سال جاری تا چند برابر ۴ سال پیش افزایش پیدا کرده است.

یک واحد مسکونی ۵۰ متری در خیابان سرباز با شرایط ۲ میلیون تومان ودیعه و ۲۰۰ هزار تومان اجاره ماهانه در مهر ماه، سال ۸۸ به بازار اجاره عرضه شده بود.

علاوه براین در خیابان سهروردی شمالی واحدی به متراژ ۷۰ مترمربع با ۳ میلیون تومان ودیعه و ۴۵۰ هزار تومان اجاره ماهانه، ۴ سال پیش به بازار اجاره معرفی شده بود.

ستون امروز نبض بازار، اجاره بهای ۶۵ واحد مسکونی در مهرماه ۸۸ را برای آن دسته از متقاضیان مسکن که علاقه به مقابله سالانه قیمت‌ها در بازار مسکن دارد، مورد بررسی قرار داده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فايزه

    جرا أمار دروغ بدر من همون سال يه خونه نود متري تو شهرك شهيد بروجردي كه نزديك ازادكانه خريد اما جون جاش مناسب زندكي نبود با ده تومن رهن با ٧٥٠ ماهي أجاره داد كه ما باز هم أجاره نشين مونديم با اين فرق كه رو بول بيش خونه خودمون تو نيرو هوايي ١٠ تومن ديكه كذاشتيم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پ پ پ پ گ گ گ گ گ
      اینا رو برات فرستادم تو متنت از این حروف استفاده کنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج