۷۰۲۲۶
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

انفجار مرگبار تانکر گازوئیل در تصادف با ۴ خودرو

برخورد یک‌دستگاه تانکر حامل سوخت با چهار خودروی سواری سه کشته و هشت مجروح برجای گذاشت.

ایسنا: حبیب حسینقلی زاده ، مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان آذربایجان شرقی در این‌باره گفت: وقوع یک حادثه رانندگی در ساعت ۱۳:۴۰ پنج شنبه به اتاق فرمان ۱۱۵ استان گزارش شد و طی آن تکنسین‌های فوریتهای پزشکی پایگاههای جلفا، مرند، منطقه آزاد ارس و هادی شهر به کیلومتر ۷ جاده جلفا - مرند اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه به علت برخورد دو دستگاه پراید، مگان و پژو با یک دستگاه تانکر حامل گازوئیل به وقوع پیوسته و سبب وقوع حریق در محل شده ، گفت: دو تن در اثر آتش سوزی و یک تن در اثر تصادف جان خود را از دست دادند.

به گفته حسین‌قلی‌زاده، هشت نفر نیز در جریان این حادثه مصدوم شدند که توسط تکنسین های اعزامی به منطقه، به بیمارستان ساجدی هادی شهر انتقال داده شدند.

سرهنگ حسن فرجی، رییس پلیس راهور استان آذریایجان شرقی نیز در این‌باره به ایسنا گفت: علت این حادثه بروز نقص فنی در سیستم ترمز تانکر اعلام شده‌ است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمد

    نوع کامیون چی بوده؟حتما هوو چینی بوده!!

  • بحیرا

    بعد از تصادف ، تانکر به حاشیه ی جاده پرت میشه و راننده خودش رو از تانکر ببیرون میندازه. تانکر در کنار جاده کشان کشان منفجر شده و آتش میگیره. بعد از آتش سوزی و از بین رفتن دود و دم تازه مردم متوجه میشن که زیر تانکر یک دستگاه پراید گیر کرده بوده که متاسفانه سرنشینان اون در آتش گرفتار شده و کاملا سوختند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج