۷۰۰۵۱۲
۷ نظر
۵۰۱۰
۷ نظر
۵۰۱۰
پ

کشور‌هایی که کرکره تلگرام را پایین کشیدند

از سال ۲۰۱۳ تاکنون که تلگرام از‌سوی دو برادر روسی طراحی و به بازار عرضه شد، به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای پیام‌رسان در اغلب کشور‌های دنیا مورد استفاده قرار گرفته است.

خبرگزاری فارس: در بسیاری از مشکلات اخیر ایجاد شده در جهان از جمله مشکلات داخلی و بین‌المللی کشورها، ردپای تلگرام دیده شده است، به‌همین‌منظور برخی از کشورها تصمیم به بستن کامل تلگرام یا محدود کردن دسترسی به آن در کشور خود کرده‌اند.

از سال ۲۰۱۳ تاکنون که تلگرام از‌سوی دو برادر روسی طراحی و به بازار عرضه شد، به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای پیام‌رسان در اغلب کشور‌های دنیا مورد استفاده قرار گرفته است.

اما با‌ گذشت زمان، رفته‌رفته تلگرام شروع به نمایش جوانب منفی خود به جهانیان کرد. به‌طوری‌که سررشته بسیاری از مشکلات داخلی، بین‌المللی و حتی خانوادگی ایجاد شده درکشور‌ها به تلگرام می‌رسید.

در ماه‌های اخیر نیز استفاده از پیام‌رسان تلگرام در کشور‌های متعدد مشکلات فراوانی را به‌دنبال داشته است.

مسئله دسترسی این پیام‌رسان به اطلاعات کاربران، ذخیره شدن اطلاعات کاربران این نرم‌افزار در سرورهای متعدد، وجود و تبادل محتوی‌های غیراخلاقی در آن و نقش این پیام‌رسان در ایجاد اغتشاشات و مشکلات داخلی در کشور‌ها، ازجمله مواردی است که بسیاری از کشورهای جهان را مجبور به بستن یا محدود کردن تلگرام در کشورهای خود کرده‌ است.

به‌دنبال مشکلات متاثر از فعالیت تلگرام در کشور‌ها و به‌علاوه عدم همکاری این پیام‌رسان با چندین کشور، این پیام‌رسان تاکنون در بسیاری از نقاط جهان از جمله چین، اندونزی و روسیه فیلترشده‌ یا دسترسی به آن‌ محدود شده است.

فیلتر تلگرام در زادگاه خود

پس از رخ دادن حملات تروریستی در کشور روسیه و دیگر کشورهای منطقه، مشخص شد که نیروهای تروریستی برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های خود را از طریق تلگرام انجام می‌دهند.

به‌همین‌منظور روسیه درخواست انتقال برخی سرورهای این پیام‌رسان به این کشور و امکان دسترسی روسیه به اطلاعات کاربران روسی را از تلگرام کرد. اما پیام‌رسان تلگرام از همکاری با نهادهای امنیتی این کشور خوداری کرد.

دولت روسیه نیز پس از عدم همکاری این پیام‌رسان جهت انتقال سرور‌هایش، آن را به پرداخت جریمه‌های سنگین و همچنین مسدودسازی آن در این کشور تهدید کرد تا بتواند تلگرام را برای همکاری با خود متقاعد کند.

به‌دنبال این موضوع، دسترسی کاربران روسی به پیام‌رسان تلگرام برای مدتی محدود شد.

حال با گذشت چند ماه از پافشاری روسیه برای همکاری این پیام‌رسان با نهادهای امنیتی این کشور، به نظر می‌رسد روسیه از همکاری تلگرام ناامید شده و این پیام‌رسان را تهدید به فیلتر شدن کرده است.

بر‌ اساس گزارش‌های منتشر شده، سازمان رگولاتوری و نظارت بر اینترنت در روسیه با تحویل لایحه‌ای به دادگاه عالی مسکو، در‌صورت عدم همکاری تلگرام با این کشور، پیام‌رسان تلگرام را در اسرع وقت فیلتر و مسدود خواهد کرد.

با‌ وجود فیلتر شدن قریب الوقوع تلگرام در زادگاه مادری خود، احتمال کاهش چشم‌گیر کاربران این نرم افزار وجود داد، چراکه بسیاری از کاربران این پیام‌رسان روسی هستند.

مشکلات امنیتی و قطع تلگرام از سوی چشم بادامی‌ها

چین نیز یکی از کشورهایی است که به دلایل امنیتی، سال ۹۴ اقدام به فیلتر کردن تلگرام در کشور خود کرد.

دولت چین با فیلتر کردن این پیام‌رسان در کشور خود اعلام کرد، تلگرام ابزاری ضد دولت برای مکالمات رمز نگاری شده بین فعالین حقوق بشر است.

خودنمایی داعش در تلگرام اندونزی را هوشیار کرد

حدود تیر ماه ۹۶ بود که اندونزی یکی‌دیگر از کشورهای آسیایی، به‌دلیل تبادل اطلاعات مشکوک و مخاطره آمیز، اقدام به فیل‌تر کردن تلگرام در کشور خود کرد.

با افزایش یافتن حملات تروریستی در جنوب شرق آسیا در سال گذشته و استفاده نیروهای تروریستی داعش از این پیام‌رسان، کشور اندونزی به‌دلیل نگرانی از استفاده این برنامه برای تسریع تبلیغات تروریستی، اقدام به مسدود کردن این نرم‌افزار کرد.

وزیر ارتباطات اندونزی در‌خصوص علت فیلتر شدن این پیام‌رسان در کشور خود گفته است: «به دلیل اینکه در تلگرام مسائلی ازجمله تبلیغات تندروی، چگونگی ساخت بمب و انجام حملات تروریستی رد و بدل می‌شد و از آنجایی که این مسئله کاملاً با قانون اساسی اندونزی تعارض دارد، استفاده از این سامانه پیام‌رسان ممنوع شده است.

با‌ وجود مشکلاتی که پیام‌رسان تلگرام تاکنون در کشورهای مختلف دنیا ایجاد کرده است و احساس خطر بسیاری از کشور‌ها از فعالیت این پیام‌رسان، امید به ادامه عمر مفید تلگرام در دنیا کاهش یافته و شاید باید منتظر ظهور پیام‌رسان جدیدی باشیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چین و روسیه؟

  • بدون نام

    کشور هی کمونیستی کرکره تلگرام کشیدن پایین

  • بدون نام

    دوست عزیز چین رو مثال زدی باید بدونی که تو چین حتی گوگلم فیلتره

    یکم تحقیق کن

  • بدون نام

    با این خبرها نمی‌توان ذهن مردم ایران را آلوده کرد که دیگر از این برنامه استفاده نکنند
    عاقلانه رفتار کنید ، و خود را مزحکه خاص و عام نکنید

  • خدایاخودت به دادمون برس

    یه جورکشورها تتیترزدی فکرکردم چندتاست چین وروسیه دوستان پولی ایران

  • کیان

    چین و روسیه ؟؟؟؟؟؟
    شما ایران را با روسیه و چین مقایسه می کنید ؟؟؟؟
    میشه بفرمایید ایران در چه زمینه ای با این دو کشور هم سطحه ؟؟؟
    اقتصادی ؟ سیاسی ؟ نظامی ؟ هسته ای ؟ ورزشی ؟ فرهنگی ؟

  • بدون نام

    با مشکلات و مصیبتهای که بر سر مردم ایران تلگرام وارد کرد در هرکشور دیگری بود همان موقع فیلتر میشد در ایران حتی در جواب مسئولان برای رعایت قوانین مربوطه وبین المللی مسئول تلگرام نه تنها توجهی نکرد بلکه تهدید کرد که در آینده نزدیک تلگرام غیر قابل حک شدن را ارائه میدهم از سوی دیگر نتانیاهو هم بدون پرده اورا از برادر نزدیکتر به خود دانست و خدماتش به اسرائیل را ستود .خدمت یک پیام رسان و دفاع از آن در مقابل ایران چه چیزی را میرساند .بایستی مسئولان دست از تعلل بردارند و همانند سایر کشورها هرچه سریعتر برای حفظ جان و مال و ناموس و اعتقادات مردم که همه در تیر رس تلگرام و داعش از این بابت است را مسدود کنند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج