۷۰۰۵۰۶
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

واتس‌اپ؛ پیام‌رسان حاکم در قاره آفریقا بجز اتیوپی!

نتایج تحقیقات و نظرسنجی‌های صورت گرفته در کشورهای آفریقایی حاکی از آن است که پیام رسان محبوب و پرطرفدار واتس اپ، تمامی کشورهای این قاره سیاه را درنوردیده است و مردم این کشورها استفاده از این اپلیکیشن سبزرنگ را ترجیح می دهند.

خبرگزاری ایسنا: بر اساس نتایج تحقیقات صورت گرفته در قاره آفریقا، تمامی کشورهای این قاره سیاه از پیام رسان واتس اپ استفاده می‌کنند بجز مردم اتیوپی که استفاده از تلگرام را ترجیح می دهند.

به گزارش وب سایت کوارتز، نتایج تحقیقات و نظرسنجی‌های صورت گرفته در کشورهای آفریقایی حاکی از آن است که پیام رسان محبوب و پرطرفدار واتس اپ، تمامی کشورهای این قاره سیاه را درنوردیده است و مردم این کشورها استفاده از این اپلیکیشن سبزرنگ را ترجیح می دهند. اما نکته جالب توجهی که در این میان دیده می شود، آن است که شهروندان کشور آفریقایی اتیوپی در این مورد مستثنی هستند چراکه پیام رسان غالب در این سرزمین، تلگرام است نه واتس اپ!

بر اساس رده بندی های دیگری که توسط پلی استور گوگل در ماه دسامبر سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی به ازای تعداد دانلودهای هر کشور در جهان ارائه داده است، می‌توان گفت بجز اتیوپی، کشورهای دیگری که در آنها پیام رسان تلگرام از سیار اپلیکیشن های مشابه سبقت گرفته و غلبه کرده است، ایران و ازبکستان هستند. تلگرام یکی از پیامرسان های امن و رمزنگاری شده ایست که قابلیت های منحصر بفرد و جالبی را به خود افزوده است و بدین ترتیب، طرفداران متعددی را در سراسر جهان به خود جلب کرده است. هرچند که بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی پلی استور گوگل، اکثریت کشورهای جهان از پیام رسان واتس اپ استفاده می کنند.

اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان است، نیز از قابلیتEncryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است.

این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام رسان جهان را گرفت. واتس اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است .طبق تازه‌ترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیام‌رسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

برای مقایسه باید گفت بر اساس آمار، واتس اپ بالغ بر یک میلیارد کاربر فعال در جهان دارد این در حالیست که تلگرام ۲۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه داشته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ببر

    همشون جاسوسیه همونطور که فیسبوک هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج