وضعیت وخیم آب برای ۳۰۰ شهر
شاهین پاکروح با بیان این که پروژههای متعددی در طول یک سال اخیر به بهرهبرداری رسید که باعث شد وضعیت این شهرها بدتر نشود، اظهار کرد: در برخی از شهرها شرایط همچنان مانند سابق است.
خبرگزاری ایسنا: معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: تعداد شهرهایی که در تابستان امسال نسبت به سالهای گذشته دارای تنش آبی هستند تغییر چندانی نداشته است؛ به گونهای که امسال نیز ۳۰۰ شهر همانند سال گذشته دارای تنش آبی خواهند بود.
شاهین پاکروح با بیان این که پروژههای متعددی در طول یک سال اخیر به بهرهبرداری رسید که باعث شد وضعیت این شهرها بدتر نشود، اظهار کرد: در برخی از شهرها شرایط همچنان مانند سابق است.
وی با بیان این که امسال شرایط منابع آبی کشور به واسطه کاهش جدی بارندگی چه در قالب باران و چه در قالب پوشش برفی شرایط سختی است، ادامه داد: در تمام حوزههای آبی به ویژه در حوزه آبریز فلات مرکزی شرایطی را تجربه میکنیم که طی ۵۰ سال گذشته سابقه نداشته است.
به گفته معاون هماهنگی و پشتیانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور میزان بارندگیها در تمام حوزههای آبی کاهش جدی داشته که این مساله تنشهای متعددی را به وجود آورده است به همین دلیل تمام شرکتهای آب و فاضلاب در تمام استانها برنامهریزیهایی را برای مدیریت تنش آبی انجام دادهاند.
پاکروح افزود: بهرهبرداری از پروژههای بلندمدت و کوتاهمدت در این حوزه ما را امیدوار کرده تا بتوانیم تابستان را با کمترین تنش آبی پشت سر بگذاریم. البته باید گفت علاوه بر اقداماتی که از سوی شرکت آب و فاضلاب صورت میگیرد لازم است مشترکان نیز به مساله مدیریت مصرف و تقاضا و همچنین صرفهجویی توجه بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه مصرف آب شرب در بخش خانگی ۱۵۰ لیتر در شبانه روز است،تصریح کرد: با توجه به سرانه مصرف مشترکان در شهرها و روستاها ما معتقدیم که اگر تنها ۲۰ درصد سرانه مصرف در بخش خانگی کاهش یابد میتوانیم تابستان را به راحتی پشت سر بگذاریم.
معاون هماهنگی و پشتیانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه سرانه مصرف خانگی در کشورهای دارای اقلیم مشابه با ایران بسیار پایینتر از عدد مذکور در کشور ما است، گفت: مدیریت مصرف و تقاضا مساله بسیار مهمی است که اگر به آن توجه شود بسیاری مشکلات برطرف خواهد شد.
پاکروح تصریح کرد: موضوع تامین آب تنها مربوط به امسال نمیشود، چرا که بارندگیها در ایران هرساله کاهش مییابد لذا لازم است که مساله سازگاری با کمآبی از سوی تمام سازمانهای ذیربط مورد بررسی و توجه قرار گیرد.
سال گذشته نیز مسوولان آبی تعداد شهرهای دارای تنش آبی را ۳۰۰ شهر عنوان کردند، اگرچه تعداد این شهرها افزایش نیافته اما همچنان وضعیت منابع آبی وخیم است، چراکه در سال گذشته نیز علیرغم وجود منابع آبی بیشتر عنوان شده بود که ممکن است در صورت طولانی شدن تعمیرات تاسیسات با مخازن خالی روبرو شویم لذا لازم است که امسال بیش از هر سال دیگر به موضوع آب رسیدگی شود.
نظر کاربران
حقمون بدترازاینم حقمون وقتی نبایدکشورخشکی هستیم کشاورزی کنیم نتیجش این میش به ازبیکاری هم وطنان مجبورن کشاورزی کنن وقتی بودجه ومنابع مملکت وشغل ایرانیارودراختیار۱۵ملیون افغانی میزارین نتیجش این میش و۱۰ملیون شغل وغیرقانونی اشغال کردن وباعث بپبختی ایران وایرانی شدن بازم حقمون اخراج نکنیدبدتربدترمیش بازم حقمون
بالاشهرنشینهااگراستخرپرنکنندهمهچیدرستمیشهمصرفآبازحدمجازمصرفیزیادترشدقطعکنندچرااینکارونمیکنند
بسمه تعالی
وقتی که آب شهرستانها وشهرها را تانکر تانکر انتقال میدید به دریاچه ارومیه نباید بیشتر ازاین انتظار داشت.
اگر قرار باشه دریاچه ارومیه احیا بشه با خود آب ارومیه احیا بشه نه از حق الناس سایر شهرها.
90درصد آب دریاچه ارومیه را باید ترکیه وسوریه احیا کنه،چون به حد کافی ایران این دوکشور نامبرده رو چاق وچله کرده.
یاحق.
بگو تمام ایران دیگه! فاتحه رو خوندین با مدیریت 30 سال اخیر
تمام مصرف بی رویه آب برا کشاورزیه ۰