۶۹۹۴۹۳
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

تدوین برنامه تحول سازمان فناوری اطلاعات ایران

رسول سراییان در دیدار نوروزی با پرسنل سازمان ضمن تبریک سال نو به تشریح اهداف و ماموریت های محوله سازمان پرداخت و گفت : ضرورت آماده کردن سازمان فناوری اطلاعات ایران برای ماموریت های جدید منجر به تدوین یک برنامه تحول برای سازمان شد که در راستای آن باید چشم انداز، ماموریت و نقشه راه سال ۱۴۰۰ سازمان را مشخص کنیم.

خبرگزاری ایسنا: ضرورت آماده کردن سازمان فناوری اطلاعات ایران برای ماموریت‌های جدید به تدوین یک برنامه تحول منجر شد.

رسول سراییان در دیدار نوروزی با پرسنل سازمان ضمن تبریک سال نو به تشریح اهداف و ماموریت های محوله سازمان پرداخت و گفت : ضرورت آماده کردن سازمان فناوری اطلاعات ایران برای ماموریت های جدید منجر به تدوین یک برنامه تحول برای سازمان شد که در راستای آن باید چشم انداز، ماموریت و نقشه راه سال ۱۴۰۰ سازمان را مشخص کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روزمرگی و نداشتن برنامه را از آفت‌های هر سازمانی دانست و گفت: داشتن برنامه به معنی احصاء اولویت‌ها و تمرکز بر روی اهداف و تخصیص منابع در راستای دستیابی به اهداف است.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ادامه با بیان این مطلب افزود : با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکسری تکالیف و انتظارات برای سازمان فناوری اطلاعات مطرح شده است. در حال حاضر این انتظارات احصاء و در قالب چهار محور اساسی مشخص شده است. نخستین محور ایفای نقش موثر در اقتصاد دیجیتال است و دومین محور راهبری فرآیند توسعه کسب و کار دیجیتال و همچنین توانمند سازی و حمایت از کسب و کارهای نوپا و به کار گیری حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی از دیگر تکالیف محوله است.

سراییان در ادامه با اشاره به پنج محور راهبردی سازمان فناوری اطلاعات که بر گرفته از ماموریت جدید سازمان فناوری اطلاعات ایران است افزود: بحث توسعه بازار IT کشور - توسعه دولت هوشمند - نوآوری و کار آفرینی و زیر ساخت توسعه محتوا و کسب و کار مرتبط با شبکه ملی اطلاعات و بحث امنیت در فضای سایبری پنج محور عملیاتی پیش روی سازمان است.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر چالاکی سازمان گفت: برای دستیابی به اهداف لازم است درون سازمان نیز یک تحول اساسی اتفاق بیافتد و هر حوزه ای و حتی هر کارشناسی باید دارای برنامه باشد و مشخص کند در پایان سال ۱۳۹۷ باید چه دستاوردی داشته باشد و چه اهداف و ماموریتی را محقق سازد. چراکه برنامه ریزی باعث نظم می شود و همچنین پایش و رصد از نکات مثبت برنامه ریزی است.

رسول سراییان اصلاح ساختار سازمان فناوری اطلاعات ایران جزو اولویت های مهم سال ۱۳۹۷ دانست و بیان کرد: باز تعریف فرایندها و یکپارچه‌سازی سیستم های IT سازمان مبتنی بر ماموریت های جدید جزو محورهای تحول در سازمان خواهد بود. توجه اساسی به حوزه سرمایه انسانی از جنبه های آموزش، توانمد سازی، برنامه های رفاهی و انگیزشی و ارزشیابی پرسنل از اهداف سال ۱۳۹۷ در حوزه منابع انسانی است.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به تکالیف عملیاتی محوله گفت: در حوزه عملیات وظایفی بر عهده ماست که چند مرجع به ما تکلیف کرده اند؛ اولین قانون برنامه ششم است که احصاء کردیم که چه وظایفی به سازمان ما محول شده است و محور دیگر اقتصاد مقاومتی است و محور بعدی توسعه دولت الکترونیک و هوشمند است که مصوبه هیات وزیران است و تکلیف بعدی شورای اجرایی فناوری اطلاعات است که رییس سازمان دبیر شوراست و به واسطه آن وظایفی برعهده سازمان است و محور بعدی شبکه ملی اطلاعات است.

سراییان با تاکید بر اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیکی تصریح کرد: در بخش توسعه دولت الکترونیکی کار سنگینی را در دو ماهه پایان سال ۱۳۹۶ انجام دادیم و در نهایت ۲۱ کلان پروژه برای توسعه دولت الکترونیکی نهایی شد و به تصویب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس سازمان اداری و امور استخدامی رسید و مقرر است که توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شود و امیدواریم که بتوانیم منشاء تحول اساسی در حوزه دولت الکترونیک شویم و مردم هم بتوانند از این خدمات و سرویس ها بهره مند شوند. همچنین سکوی دولت همراه نیز از دیگر اقدامات موثر در این حوزه است.

سراییان با اشاره به وظایف محوله در بخش شبکه ملی اطلاعات گفت: در بخش دبیر خانه شورای اجرایی شبکه ملی اطلاعات وظایفی بر عهده ماست و خوشبختانه سند برنامه دبیر خانه هم مشخص شده است که یکی از محورها مفهوم دولت باز یا open data است که بتوانیم ساز و کارهای لازم را به گونه ای فراهم کنیم که کسب و کارها بتوانند به داده‌های دولت دسترسی داشته باشند و بر اساس آن حوزه اشتغال و نوآوری و کار آفرینی را رقم بزنند. در حوزه مرکز توانمند سازی کسب و کارهای نوپا اقداماتی خوبی انجام شده است و همچنین لایحه رفع موانع کسب و کارهای نوپا گام اساسی در جهت تسهیل در فرآیندهای استارتاپ هاست. اینها کارهای زیر بنایی و زیر ساختی است که شکل گرفته است که امیدواریم با این مصوبه و فراهم کردن سازکار اجرایی آن شرکت‌های استارتاپی از برکات این حوزه بهره مند شوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه افزود: از دیگر اقدامات مهم که باید در سازمان در راستای ماموریت های محوله انجام دهیم، حضور فعالانه و موثر در مجامع بین المللی او در کنار آن ارتقاء و بهبود وضعیت در شاخص های بین المللی است و با برنامه ریزی‌های مناسب و همچنین کمک بخش خصوصی و سایر بازیگران این عرصه می توانیم دستاوردهای خوبی را در این حوزه ها بدست آوریم.

وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات پرسنل سازمان فناوری اطلاعات ایران در سال ۹۶ اظهار امیدواری کرد که امسال با برنامه و هدفمند وارد فاز اجرایی شویم. ما به دنبال ایجاد جریان های درآمدی پایدار و متنوع برای سازمان هستیم و که روز به روز استقلال و توانمندی سازمان را از نظر بنیه مالی متکی به خود باشد که در این زمینه زیر ساخت های خوبی فراهم شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج